This version of the page http://www.bankveles.com/WU/?m=14 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-21. The original page over time could change.
Акцiонерне Товариство "Банк Велес"
 
 
Акцiонерне Товариство "Банк Велес"
      - 
 
 
 
 
  Обмiннi пункти
  WESTERN UNION
 

Операцiї по системi "Western Union"

АБ "Банк Велес" виконує перекази у нацiональнiй та iноземних валютах за рахунок особистих коштiв фiзичних осiб (резидентiв i нерезидентiв) по системi "Western Union". За допомогою системи "Western Union" у найкоротший термiн вiдправляються грошi рiдним та близьким, у якому б мiстi свiту вони не перебували. Цi перекази можуть бути одержанi адресатом вже через декiлька хвилин пiсля вiдправки у будь-якому пунктi обслуговування клiєнтiв по системi "Western Union". Переказ здiйснюється у нацiональнiй валютi в межах України та у доларах США - у країни ближнього та далекого зарубiжжя. Також iснують прискоренi платежi. Дана послуга дозволяє фiзичним особам здiйснювати оплату готiвкою рахункiв рiзноманiтних органiзацiй, якi мають спецiальнi угоди з "Western Union" для прийому таких платежiв.

Компанiя Western Union надає послуги за термiновими грошовими переказами по всьому свiту, обслуговуючи бiльш нiж у 185 країнах.

Переваги здiйснення переказiв за цiєю системою:

  • Простота здiйснення грошового переказу. Всi грошовi перекази здiйснюються без вiдкриття банкiвського рахунку.
  • Миттєва швидкiсть переказу. Грошi можуть бути отриманi зразу ж пiсля їх вiдправлення.
  • Комфортнiсть.
  • Широка мережа обслуговування, створена компанiєю, дозволяє користуватися найближчим пунктом обслуговування.
  • Система "Western Union" обладнана спецiальною системою iдентифiкацiї, яка гарантує, що грошовий переказ буде виданий тiльки адресату.
  • Високий рiвень сервiсу в кожному пунктi обслуговування компанiї в будь-якiй країнi свiту.
  • Тарифи на здiйснення грошових переказiв "Western Union" єдинi по всiй системi.

Для того, щоб вiдправити або отримати грошовий переказ, достатньо прийти до будь-якого пункту обслуговування "Western Union", заповнити нескладний бланк та пред'явити посвiдчення особи. При вiдправленнi переказу необхiдно вказати повне iм'я одержувача, країну призначення та мiсто очiкуваного отримання.

Адресат має доступ до переказаних коштiв одразу ж пiсля їх вiдправлення, але для отримання коштiв необхiдно враховувати час роботи конкретного пункту обслуговування. Щоб отримати переказанi кошти, одержувач повинен мати основний документ, який засвiдчує його особу, а також повiдомити повне iм'я вiдправника, суму переказу, правильну вiдповiдь на контрольне запитання (якщо вiдправник включив контрольне питання до переводу), країну вiдправлення коштiв. Бажано знати номер грошового переказу. Грошовi перекази виплачуються, як правило, в валютi країни отримання. На Українi i в країнах СНД виплата грошових переказiв здiйснюється в доларах США. Виплата переказiв не прив'язана до конкретного пункту обслуговування, тобто отримати грошi можна у будь-якiй країнi свiту, де є пункти обслуговування компанiї.

Тарифи за переказ гривнi тiльки по територiї України
Тарифи за переказ USD

Стан Вашого переказу
Copyright © 1994-2004 АТ Банк Велес
При використаннi матерiалiв
посилання на АТ 'Банк Велес'
обов'язкове


Статистика
Ви наш 148604-й відвідувач
Сторiнка згенерована за 1587 ms
        АТ "Банк Велес"
03061, м.Київ,
вул.Героїв Севастополя, 48
Тел.: 206-75-10
Факс: 206-75-14
Е-mail: info@bankveles.com