Учасники СNА

Наша кнопка

Код кнопки

<a href="http://sna.in.ua">
<img
src="http://rid.org.ua/C.JPG">
</a>

LJ-проекти

LJ - Соціал-Nаціоналістична Асамблея

LJ - Патріот України

LJ - НД "РІД"

Дружні організації та сайти
 
 
 
 
 
 
ARMA

Обласний вишкіл в Донецьку

Новини - СНА

12 квітня в Донецьку відбувся обласний вишкіл. В ньому взяли участь патріоти з усієї Донецької області.

 

Читати далі: Обласний вишкіл в Донецьку

 

До України знову ввезли небезпечні вакцини

Новини - Україна

«Вакцинація: держава готує новий наступ на громадян», учасники якої вважають, що необхідний суворіший контроль за діяльністю Міністерства охорони здоров'я і контролем якості вакцин в Україні.

Читати далі: До України знову ввезли небезпечні вакцини

   

Відзначення річниці Коліївщини у Харкові

Діяльність - Расова

14 квітня у місті Харкові відбулась смолоскипна хода на честь 241-ї річниці Коліївщини. Організація вшанувала пам’ять полеглих у етнічній війні героїв та наголосила на продовженні боротьби за існування українців як нації та створенні Великої України.
Близько 200 соціал-націоналістів та їх прихильників пройшли по одному з найбільш забруднених етнічним сміттям районів міста - Салтівці.

Читати далі: Відзначення річниці Коліївщини у Харкові

   

День космонавтики для України

Новини - Україна

Зі святом всіх – днем космонавтики! В цей день особливо прикро, що весь сенс української видатної космонавтики на сьогодні звівся до києво-мерської профанації та запуску «в космос» різноманітних опудал українських політиків. Тим не менше, Україна зробила визначний внесок в світову, тим більше - в радянську космонавтику. Хотілося б пригадати хоча б декілька видатних сторінок, про які в повсякденній суєті не згадують навіть в день космонавтики.

Читати далі: День космонавтики для України

   

Смолоскипна хода на честь Коліївщини у Харкові

Діяльність - Расова

14 квітня 2009 року громадською організацією «Патріот України» проводиться смолоскипна хода на честь річниці величного гайдамацького повстання «Коліївщина», яке стало прикладом найбільш радикального, але водночас і найбільш дієвого способу боротьби з мігрантським засиллям.

Читати далі: Смолоскипна хода на честь Коліївщини у Харкові

   

Українська п'ята колона в Росії?

Аналітика - Геополітика

Цілком обгрунтованими здаються сумніви українського населення Росії в спроможності Москви забезпечити їх права та інтереси в умовах кризової ситуації. Тим більше, що український етнос в Росії є єдиним з великих етносів у Російській Федерації (мінімум 22 млн. чоловік), які не мають своєї автономії у її складі.

Читати далі: Українська п'ята колона в Росії?

   

Популярна щурологія

Аналітика - Політика-Економіка

Бидлоеліта офіційно декларує мізерні доходи, проте живе на широку ногу. Невідповідність задекларованих доходів реальним витратам пронизала посадовницьку вертикаль зверху і до низу. За останні декілька років в Україні з’явилася армія держслужбовців, офіційна податкова декларація яких жодним чином не пояснює неприкрито шикарного способу життя, пише Кореспондент.

Читати далі: Популярна щурологія

   

Ліберальні пацифісти в уряді проти збільшення збройних сил

Новини - Україна

Уряд прийняв постанову про чисельність Збройних сил України на 2009 р. Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні Кабінету міністрів, повідомив міністр оборони Юрій Єхануров, передає кореспондент РБК-Україна. "Наше міністерство пропонувало розглянути питання щодо чисельності Збройних сил одночасно на 2009, 2010 та 2011 рр… Але в результаті сьогодні уряд схвалив більшістю голосів редакцію документа, яка передбачає, що чисельність Збройних сил Україна станом на 31 грудня 2009 р. повинна бути у кількості 191 тис. чоловік, у тому числі, 148 тис. військовослужбовців. А Міністерство оборони пропонувало наростити чисельність Збройних сил у 2009 р. до 200 тис. і, в тому числі, 150 тис. військовослужбовців", - повідомив Ю.Єхануров.

Читати далі: Ліберальні пацифісти в уряді проти збільшення збройних сил

   

Невідомі соціал-націоналісти привітали Лєніна-Бланка

Новини - СНА

В місті Артемівську Донецької області, в ніч із 2 на 3 квітня невідомі соціал-націоналісти "привітали" Лєніна-Бланка із наступаючим днем його народження і обмалювали пам'ятник цього покидька написами "Кат України", "Слава Україні!", "Смерть ворогам!" та символами Ідея Nації, Тризубом та перекресленим серпом і молотом.

Слава Нації! Смерть ворогам!

Читати далі: Невідомі соціал-націоналісти привітали Лєніна-Бланка

   

Адаптація історії під націонал-демократичну стилістику

Аналітика - Суспільство

Було б дуже смішно якби не так гірко...

«Не піддаватися на провокації» - кричав Степан Бандера і роздавав прапори. По десять на кожен десяток. Провокативні червоно-чорні кольори було вдало замінено білим прапором із золотавим надписом ГО ОУН-УПА. Вже кілька місяців точилися суперечки про таку саму провокативність назви організації, тож варто було її також змінити.

 

Читати далі: Адаптація історії під націонал-демократичну стилістику

   

Сьогодні Франція. Завтра Україна?

Новини - Закордон

Французький журнал Brussels опублікував темпи зростання кількості мечетей у Франції. На основі цих даних були складені карти 1985, 2005 і 2008 років, де по регіонам Франції вказується збільшення кількості мечетей та загальна ісламізація Франції. Що може врятувати Францію і що потрібно для того, щоб такого не було в Україні? Неважливо і те чи буде у нас арабізація чи азіатизація. Неважливо внаслідок чого померає організм. Він має бути здоровим. Лібералізм - хвороба. Чекайте лікаря. Україні потрібен соціал-націоналізм.

Читати далі: Сьогодні Франція. Завтра Україна?

   
RSS CNA

(С) Всі права застережено.
Соціал-Nаціоналістична Асамблея