Учасники СNА

Наша кнопка

Код кнопки

<a href="http://sna.in.ua">
<img
src="http://rid.org.ua/C.JPG">
</a>

LJ-проекти

LJ - Соціал-Nаціоналістична Асамблея

LJ - Патріот України

LJ - НД "РІД"

Дружні організації та сайти
 
 
 
 
 
 
ARMA

Українська п'ята колона в Росії?

Геополітика

Цілком обгрунтованими здаються сумніви українського населення Росії в спроможності Москви забезпечити їх права та інтереси в умовах кризової ситуації. Тим більше, що український етнос в Росії є єдиним з великих етносів у Російській Федерації (мінімум 22 млн. чоловік), які не мають своєї автономії у її складі.

Читати далі: Українська п'ята колона в Росії?

 

Популярна щурологія

Політика-Економіка

Бидлоеліта офіційно декларує мізерні доходи, проте живе на широку ногу. Невідповідність задекларованих доходів реальним витратам пронизала посадовницьку вертикаль зверху і до низу. За останні декілька років в Україні з’явилася армія держслужбовців, офіційна податкова декларація яких жодним чином не пояснює неприкрито шикарного способу життя, пише Кореспондент.

Читати далі: Популярна щурологія

   

Адаптація історії під націонал-демократичну стилістику

Суспільство

Було б дуже смішно якби не так гірко...

«Не піддаватися на провокації» - кричав Степан Бандера і роздавав прапори. По десять на кожен десяток. Провокативні червоно-чорні кольори було вдало замінено білим прапором із золотавим надписом ГО ОУН-УПА. Вже кілька місяців точилися суперечки про таку саму провокативність назви організації, тож варто було її також змінити.

 

Читати далі: Адаптація історії під націонал-демократичну стилістику

   

Ядерна мафія або за ким дзвонить дзвін

Політика-Економіка

Дорогий читач, зараз вже нікого не здивуєш тотальною корупцією органів виконавчої влади, колапсом правоохоронної системи, а також масштабним розкраданням державних і бюджетних коштів, при закупівлях товарів робіт і послуг для потреб державних компаній.

Читати далі: Ядерна мафія або за ким дзвонить дзвін

   

Тотальна модернізація: інновації та гаражі

Політика-Економіка

Якщо довго слідкувати за українською політикою, то можна помітити цікаву закономірність - визначити що якийсь український політик вирішив піти у "самостійне плавання" дуже просто. Вже 17 років у нас існує традиція, розпочинати автономну кар'єру з розмов про "необхідність підтримки малого бізнесу та інноваційної моделі економіки". При чому якщо політики "біло-блакитний", то напор іде на інновації, а якщо помаранчевий - на малий бізнес.

Читати далі: Тотальна модернізація: інновації та гаражі

   

Державна зрада продовжується

Політика-Економіка

Одна із характерних рис сучасних політиканів це послідовність у зраді державних інтересів України.

Раніше ми публікували, що зрада у газовій війні із боку прем'єра Тимошенко може призвести до купівлі Росією НАК "Нафтогаз", який із-за клептоманії очільників ліберального режиму на грані банкрутства. Це підтверджується наступним:

Читати далі: Державна зрада продовжується

   

Ім'я майбутнього проросійського кандидата у президенти відомо

Політика-Економіка

Ми вже звикли до того, що сучасний ліберальний режим та його окремі представники, підточують незалежність та українську державність як таку, лише для того щоб задовольнити свої власні амбіції всередині. Соціал-націоналізм на противагу лібералізму виступає за Великодержавність і вирішення газової проблеми вбачає не у здачі зовнішніх інтересів, а у постійному наступі у цій геополітичній грі, враховуючи, що ми маємо таку можливість.

Читати далі: Ім'я майбутнього проросійського кандидата у президенти відомо

   

Нафтогазова геополітика

Геополітика

Вже кілька тижнів всі говорять про "оголошення газової війни із боку Росії", але все далі стає зрозумілим, що вона перетворюється на "газову війну" проти Росії. Зокрема, Україна враховуючи свої запаси і власний видубуток може бути у стані блокади близько шести місяців. Тобто ми не лише можемо пережити зиму, але й можливо осінню ще встигнемо підсмажити викопану свою ж картоплю на власному газі, у той час як Росія змушена буде газ просто спалювати.

Читати далі: Нафтогазова геополітика

   

Розпад РФ неминучий

Геополітика

У той час, коли у далекому від Москви регіоні не припиняються акції протесту з вимогою відділення Далекосхідної Республіки (ДСР) від РФ, почалися заворушення в іншому  регіоні - Татарстані. Збройні сили РФ почали ділити по національній ознаці - у російській армії створюються татарські військові частини.

Читати далі: Розпад РФ неминучий

   

Росія втрачає ядерну зброю

Геополітика

Ця стаття російського аналітика має спецефічне і скептичне ставлення щодо ядерної міці РФ. Можливо має багато спірних моментів, але заслуговує на розгляд.
 
Ядерні заряди, на відміну від звичайних бомб та снарядів, не можна покласти на склад і забути, доки не виникне в них потреба. Причина – процес, що постійно відбувається всередині ядерних зарядів, в результаті чого змінюється ізотопний склад заряду і він швидко деградує.

Читати далі: Росія втрачає ядерну зброю

   

Парадокс Пазолінні по-київськи

Суспільство

Протестна спільнота «Сохраним старий Киев» (СОК) здобула відомість завдяки сутичкам з міліцією, яка охороняє будмайданчки, через напади на будмайданчики, через криваві бійки з приватних охоронцями тих таки будмайданчиків. Найгучніші імпрези СОК – це бійка поблизу Жовтневої лікарні, на території якої намагалася щось збудувати компанія, яка належить крупному буржуа від БЮТ пану Куровському, це – сутички на Пейзажній алеї та біля Аскольдової могили, де прибуткові будинки, планували звести компанії, пов'язані з паном Парцхаладзе, спонсором «блоку Кличка» та майже рукопашна сутичка с представниками БК Граніт на Печерську. БК Граніт пов'язують с Пилипишиним, головою Шевченківською РДА.

Читати далі: Парадокс Пазолінні по-київськи

   

Сторінка 1 з 4

  • Початок
  • Попередня
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Наступна
  • Кінець
RSS CNA

(С) Всі права застережено.
Соціал-Nаціоналістична Асамблея