This version of the page http://extreme.lviv.ua/?tp=publications&publ2_code=505 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-17. The original page over time could change.
Lviv eXtreme club


Стат ті

01.08.2002
Погляд голови оргкомітету
Віктор Сорокін, Журнал "Парашют" В'97(4)

З місцевою владою міста і керівництвом аеропорту було визначено найвигідніше місце для розгортання наметового містечка для учасників. У лічені дні побудували багатомісні утеплені намети для кожної команди і різних служб, були привезені необхідні меблі, проведена електрика, встановлений зв'язок, обладнані буфети, організована відповідна охорона. У ході змагань доводилося негайно вирішувати виникаючі проблеми по повітряному руху, погоджувати з Анапським аеропортом буквально кожен виліт, щохвилини перебування вертольотів у небі, адже пасажирські авіалайнери повинні були літати за своїм розкладом. І нелегко доводилося диспетчерам, тому що в ритмічну роботу аеропорту вклинювалися не тільки наші польоти, але і непередбачені, як, наприклад, змушена посадка літака, що летів по своєму зовсім іншому маршруту.

Іноді нам доводилося організовувати пошук і надавати допомогу по евакуації парашутистів, що приземлилися далеко від крапки викиду, наприклад, що потрапили в виноградники чи дачні селища. Було і таке. Сильний вітер, що дошкуляв нам у ці дні на узбережжі Чорного моря, найчастіше вносив свої виправлення в наші плани. І нам доводилося терміново реагувати на всі негаразди. У різних місцях були розставлені автомашини, щоб доставляти парашутистів на старт без зволікання. На жаль, ми не змогли створити комфортабельних умов на аеродромі, а несподіванно для оксамитового сезону в Анапі погода, що зіпсувалася - часті дощі, холод і сильний вітер - тільки ускладнювали положення. Відвозити в негоду людей з аеродрому ми теж не могли, адже в буквальному значенні приходилося ловити "діри" у небі для виконання стрибків з великих висот. Ми намагалися, щоб наші гості не сумували, прямо на аеродром приїжджав козачий ансамбль...





© Copyright 2001-2009, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

01 Фото

02 Відео

03 Форум

04 SMS розсилка