This version of the page http://www.alternet.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-17. The original page over time could change.
Про компанію - Компанія Alternet - Alternet



  
login:   
password:   


Про компанію

Alternet - це молода компанія, що динамічно розвивається, і орієнтована на надання послуг високої якості своїм клієнтам. Компанія перша на території СНД і одна з перших у світі побудувала безпроводову мережу передачі даних з використанням новітньої радіотехнології WiMAX.

Мережа Alternet почала роботу в листопаді 2005 року. Спочатку покриття охоплювало тільки Київ і Харків. Протягом 2006 року Alternet розширив свої кордони до міст-сателітів, а наприкінці року дістався і до інших міст-мільйонерів - Львова, Дніпропетровська, Донецька й Одеси.

Alternet - торговельна марка, що належить ТОВ "Українські Новітні Технології". Компанія має ліцензію Національної комісії регулювання зв'язку (НКРЗ) №5241 від 01.11.06 р. на використання радіочастотного діапазону 3,4-3,6 ГГц по всій території України для розгортання мережі WiMAX. Інвесторами компанії є венчурні фонди Intel Capital і "Російські Технології".

Міжнародний фонд Intel Capital є частиною корпорації Intel і одним із найбільших венчурних фондів у світі. Фонд інвестує кошти в інноваційні й перспективні технологічні компанії в усьому світі.

Венчурний фонд "Російські Технології" було створено у 2003 році Консорціумом "Альфа-Груп". Фонд вкладає інвестиції в перспективні технологічні компанії, що швидко зростають, і команди фахівців, які мають ясне бачення стратегії розвитку бізнесу і ставлять перед собою агресивні, але досяжні цілі.

Alternet - це новий вимір свободи і якості зв'язку!





Версія для друку