Архів новин
2007
2008
2009
10 Квітня
Шановні абоненти!
Нагадуємо про багатоканальний номер УАРНЕТ в м.Рівне — 684900. Телефонуючи за цим номером, Ви гарантовано отримаєте допомогу чи консультацію працівника технічної пітримки(цілодобово!) або ж працівника офісу(з 9 до 18 в робочі дні).
02 Квітня
Для користувачів міської локальної мережі нагадуємо про можливість доступу до сторінки статистики без підключення до Інтернет: http://stat.uarnet.rivne
Це є особливо корисним для тих, хто має заборгованість і бажає уточнити її обсяги, а в Інтернет зайти не може. Нагадуємо також про новий багатоканальний номер офісу УАРНЕТ — 684900.
01 Квітня
Гарна новина
УАРНЕТ радий повідомити про те, що акція по підключенню до домашніх локальних мереж продовжена до 1 травня 2009р.

P.S. Це не першоквітневий жарт.
31 Березня
Шановні абоненти!
У зв’язку з небезпечно великим зростанням неконтрольованої вірусної активності в мережах, УАРНЕТ наполегливо просить тримати в актуальному і справному стані антивірусне програмне забезпечення для захисту та частіше проводити профілактичне сканування Вашого комп’ютера.

Також ми просимо користувачів операційних систем Windows не користуватися для файлообміну в локальній міській мережі протоколами Microsoft і відключити їх згідно даної інструкції, а замість цього в разі необхідності файлообміну налаштувати DC++ згідно даної послідовності, а також не вимикати у своїх операційних системах компоненти для встановлення оновлень безпеки операційних систем.

Згідно пункту 6.4 договору «про інформаційне забезпечення» УАРНЕТ має право припинити надання послуг Абоненту у випадку виникнення загрози безпеки функціонування мережі. Це означає, що при виявленні комп’ютера користувача, який перешкоджає нормальній роботі мережі (в тому числі внаслідок зараження вірусом), він автоматично буде відключений від неї до моменту, поки комп’ютер не буде вилікуваний.
27 Березня
Новий багатоканальний номер на офіс УАРНЕТ
З метою підвищення якості надання послуг по інформаційному обслуговуванню своїх клієнтів, УАРНЕТ з 01.04.2009 вводить новий багатоканальний номер додзвону на наш офіс. Тепер до нас можливо зателефонувати за номером 684900.
12 Березня
Можлива перерва у наданні послуг інтернету
14 березня з 9–00 до 10–30 можливі короткочасні перерви у наданні послуг інтернету в зв'язку з роботами на головному технічному майданчику. Просимо вибачення за тимчасові незручності. Адміністрація.
11 Березня
Участь УАРНЕТ у підтримці здорової моралі в суспільстві.
УАРНЕТ активно пропагує здорову суспільну мораль і докладає активних зусиль для того, щоб широкі верстви населення підтримували здорові моральні принципі в нашому суспільстві. Детальніше…
02 Березня
Гарна новина
УАРНЕТ радий повідомити про те, що «акція по підключенню до домашніх локальних мереж» продовжена до 1 квітня 2009р.
12 Лютого
Зміна телефонних номерів на офіс УАРНЕТ
У зв'язку з переходом на нову систему нумерації, яка відбувається згідно з Наказом Міністерства транспорту та зв’язку України для вивільнення цифри «0» як першої цифри номерів служб екстреного виклику, замовних та довідково-інформаційних послуг — Рівненська філія ДП НТЦ “Уарнет” повідомляє що з 18.02.2009 телефон на наш офіс 000 буде скасований. Додзвонитися на наш офіс як і раніше можна буде за телефонами (0362) 26–44–74, 26–97–82, 26–76–17.
10 Лютого
Зміни в доступі до поштової скриньки
Змінилась адреса для доступу до поштової скриньки через веб-інтерфейс. З mail.rv.ua на www.mail.rv.ua.
05 Лютого
Можлива перерва у наданні послуг інтернету
14 лютого з 7–00 до 9–00 можлива перерва у наданні послуг інтернету в зв'язку з роботами на головному технічному майданчику. Просимо вибачення за тимчасові незручності. Адміністрація.
01 Лютого
УВАГА! Високий рівень активності вірусів в мережі Інтернет
Шановні користувачі мережі інтернет. На даний час набув широкого росповсюдження вірус типу Net-Worm.Win32.Kido.
25 Січня
Можлива перерва у наданні послуг інтернету
28 січня з 7–00 до 8–00 можлива перерва у наданні послуг інтернету в зв'язку з роботами на головному технічному майданчику. Просимо вибачення за тимчасові незручності. Адміністрація.
16 Січня
Поштові скриньки у зоні shepetivka.net
Поштові скриньки у зоні shepetivka.net (назва_скриньки@shepetivka.net) перенесли на новий поштовий сервер. Уся пошта, яка буде надходити на Ваші скриньки, буде обслуговуватись новим сервером. Тому, просимо переналаштувати поштовий клієнт згідно інструкції або скористатись веб-інтерфейсом. Листи, які до цього моменту надходили на Вашу скриньку в зоні shepetivka.net можна забрати на старому сервері. У випадку, якщо виникають проблеми — будь-ласка зателефонуйте до нас за телефоном 26–44–74.
Просимо вибачення за тимчасові незручності.
15 Січня
З 15 січня діє нова АКЦІЯ
УАРНЕТ оголошує акцію на підключення нових користувачів в домашніх локальних мережах. Для існуючих користувачів також існує можливість скористатися новими акційними тарифними планами.
08 Січня
Запрацював новий сервіс — Web torrent клієнт
Від сьогодні, користувачі, що користуються радіо-каналом, мають можливість користуватись Web torrent клієнтом.