Новини
10 Квітня
Шановні абоненти!
Нагадуємо про багатоканальний номер УАРНЕТ в м.Рівне — 684900. Телефонуючи за цим номером, Ви гарантовано отримаєте допомогу чи консультацію працівника технічної пітримки(цілодобово!) або ж працівника офісу(з 9 до 18 в робочі дні).
02 Квітня
Для користувачів міської локальної мережі нагадуємо про можливість доступу до сторінки статистики без підключення до Інтернет: http://stat.uarnet.rivne
Це є особливо корисним для тих, хто має заборгованість і бажає уточнити її обсяги, а в Інтернет зайти не може. Нагадуємо також про новий багатоканальний номер офісу УАРНЕТ — 684900.
01 Квітня
Гарна новина
УАРНЕТ радий повідомити про те, що акція по підключенню до домашніх локальних мереж продовжена до 1 травня 2009р.

P.S. Це не першоквітневий жарт.
31 Березня
Шановні абоненти!
У зв’язку з небезпечно великим зростанням неконтрольованої вірусної активності в мережах, УАРНЕТ наполегливо просить тримати в актуальному і справному стані антивірусне програмне забезпечення для захисту та частіше проводити профілактичне сканування Вашого комп’ютера.

Також ми просимо користувачів операційних систем Windows не користуватися для файлообміну в локальній міській мережі протоколами Microsoft і відключити їх згідно даної інструкції, а замість цього в разі необхідності файлообміну налаштувати DC++ згідно даної послідовності, а також не вимикати у своїх операційних системах компоненти для встановлення оновлень безпеки операційних систем.

Згідно пункту 6.4 договору «про інформаційне забезпечення» УАРНЕТ має право припинити надання послуг Абоненту у випадку виникнення загрози безпеки функціонування мережі. Це означає, що при виявленні комп’ютера користувача, який перешкоджає нормальній роботі мережі (в тому числі внаслідок зараження вірусом), він автоматично буде відключений від неї до моменту, поки комп’ютер не буде вилікуваний.
Архів новин
Опитування
Чому Ви обрали своїм провайдером саме Уарнет?
Завдяки службі технічної підтримки
Інша причина
Через компетентність персоналу
Я не є абонентом Уарнет
Через пораду знайомого
Через ціни
Завдяки репутації компанії
Завдяки потужним каналам зв'язку
Через широку клієнтську базу
Через гарні відгуки в ЗМІ
   Результати
Архів опитувань