This version of the page http://www.biblioteka.com.ua/modules.php?name=News&new_topic=18 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-13. The original page over time could change.
Бібліотеки Білої Церкви
 
 
 
Вхід
Логін

Пароль

Не зареєструвались? Для того, щоб це зробити, натисніть тут. Коли Ви зареєструєтесь, то отримаєте повний доступ до всіх розділів сайту.

Про бібліотеки
 Бібліотеки міста
 Послуги
 Ресурси бібліотек
 Напрямки роботи
 Інформаційний центр
 Структура ЦБС
 Інтернет-центр
 Подяки
 Літературне життя
 Відгуки на книги
 Премії
 Лауреати премій
 НСПУ

Меню читача
· Головна
· Зареєструватися
· Забули пароль?

Новини бібліотек

· Новини
· Архів новин
· Головні теми новин
· Список для друку

Послуги сайту

· FAQ (ЧАПи)
· Листування
· Розширений пошук
· Рейтинг

Посилання

· Електронні ресурси

Книги та файли

· Завантаження

Зв`язок

· Гостьова книга
· Форуми
· Рекомендувати сайт
· Адміністрація сайту

Бібліотеки Білої Церкви: Бібліотека студентам

Знайти в цій Темі:   
[ Додому | Вибрати нову тему ]

Навчання бібліотечних працівників
Додано: sturla 04/12/2005
Бібліотека студентам

Один з основних напрямків роботи Інтернет-центру – це засвоєння бібліотечними працівниками комп`ютерної грамоти та вивчення основ роботи з Інтернет-технологіями. Для цього була розроблена “Програма навчання бібліотечних працівників”. Навчання пройшли 12 чоловік.
На базі Інтернет-центру Інститутом післядипломної освіти були організовані курси підвищення кваліфікації бібліотечних працівників “Інтернет в публічних бібліотеках”. Свідоцтва отримали 14 бібліотекарів.
читати далі    1309 переглядів
Рівняння - на директора
Додано: admin 17/08/2005
Бібліотека студентам

Центральна бібліотечна система міста давно співпрацює з педагогічним та студентським колективами технолого-вкономічного коледжу Білоцерківського державного аграрного університету. І ця співпраця - на загальну користь. Студенти коледжу беруть активну участь у загальноміських конкурсах читців, присвячених творчості Тараса Шевченка, Олени Теліги, інших письменників та поетів. На відзначенні Дня Перемоги, Дня міста, свята квітів вони завжди стають призерами і переможцями. Стало традиційним проведення презентацій книг, журналів у літературній вітальні центральної бібліотеки зі студентами різних курсів коледжу. З молоддю навчального закладу часто зустрічаються діячі культури, письменники Білої Церкви А.Кульчицький, А.Гудима, В.Іванців, Т.Шарова, Т.Павленко, А.Гай та інші.
читати далі    1125 переглядів
З надією на краще і вірою у майбутнє
Додано: admin 16/03/2005
Бібліотека студентам

Бібліотеки міста, що обслуговують дітей, тісно співпрацюють із загальноосвітніми школами, дошкільними закладами, дбають про майбутніх читачів.
Згідно з координаційним планом масових заходів бібліотекарі і діти зустрічаються у бібліотеці, школі, дитячому садочку, отримують нову інформацію і задоволення від спілкування.
читати далі    957 переглядів
::
Пошук
      



Пошук в Bolero
      




головна сторінка - про бібліотеки- віртуальний довідник- гостьова книга - форум - завантаження - листування - рекомендувати сайт - бібліотечні ресурси - архів новин -



WEB-design: Інформаційний центр ЦБС м.Біла Церква. Copyright © 2000 - 2006.
Web site engine's code is © 2003 PHP-Nuke released under the GNU/GPL license.
Сторінку сгенеровано за 0.29 секунди


строящиеся новостройки в г Люберцы, Жулебино; агентства по недвижимости агенства моделей финансовая модель; консультант, консультант плюс