This version of the page http://www.laocha.com.ua/fdh-lzgc.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-11. The original page over time could change.
Чайник у формі деревного наросту з грибом Лінчжі з ісинської глини (майстер Фань Де Хуа) в магазині чаю, чайного посуду та аксесуарів "Лао-ча"

Чайник у формі деревного наросту з грибом Лінчжі

Лін Чжі Гун Чунь


Збільшити фото
Як замовити Про доставку
Переклад: (чайник у стилі) Гун Чуня з грибом Лінчжі
Матеріал:
глина Юань Куан Лао Дуань Ні (стара глина Дуань Ні з давньої шахти)
Автор: майстер Фань Де Хуа
Ситечко на носику: 9 отворів
Об'єм: 110 мл
Ціна
(відсутній)
980,00 грн
Гун Чунь - ім'я легендарного ісинського майстра, що жив у часи династії Мін (1368-1644). Найвідомішою його роботою, що дивовижним чином зберіглася до наших часів, є чайник у формі наросту на стовбурі дерева, який часто називають за ім'ям майстра - Гун Чунь. Цей чайник настільки особливий, що став прикладом для багаточисельних наслідувань і варіацій. Автор цієї варіації - Фань Де Хуа, майстер зі знаменитої династії ісинських майстрів Фань. Носик, ручка та ручка кришки, що виконані з глини іншого кольору, ніби проростають крізь наріст. Носик та ручка чайника імітують гілки дерева, а ручка кришки - лікарський гриб Лін Чжі (Ганодерма блискуча або лакований трутовик). В першу чергу рекомендуємо для молодого або витриманого шен пуеру, улунів поздовжньої скрутки (Да Хун Пао та ін.), а також для інших улунів та шу пуеру.
Ми гарантуємо відсутність пошкоджень нашого посуду при використанні будь-якого способу доставки з пропонованих нами, адже ми ретельно пакуємо посуд з використанням спеціальних пом'якшуючих матеріалів. Якщо ж посуд розіб‘ється чи пошкодиться - надішліть нам пошкоджений предмет чи його фото і ми відшкодуємо Вам його вартість, або запропонуємо заміну.
Рекомендуємо прочитати:
Інші статті з розділу "про чай"
наші партнери:
teatips.ru, puer.ru, ча і