This version of the page http://service.panasonic.ua/UKR/warranty.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-08. The original page over time could change.
Panasonic CIS - Україна
Сервіс: Підтримка: Умови гарантії
Умови гарантії
Загальні умови гарантії
Гарантія на плазмові панелі
Гарантія на кондиціонери
Гарантія на копіювальні апарати
Гарантія на телефони стандарту GSM
Гарантія на мікрохвильові печі
Гарантія на відеопроектори
Гарантія на міні-АТС
Гарантія на електроінструменти
Гарантія на професійне відео
Гарантія на професійне обладнання систем безпеки
Підтримка
Декодування серійних номерів
Інструкції з експлуатації
Офіційні моделі
Сертифікати відповідності та інші дозвільні документи
Санітарно-гігієнічні висновки
Листи роз'яснення та рішення ОС
Перевірка серійного номера
Умови гарантії
Інформаційна система ремонтів
По продукції
Централізований ремонт
Замовлення копій сертифікатів відповідності
Сервiсні Центри
Авторизовані установники
РТЦ по міні-АТС
Інформаційний центр
Загальні умови гарантії

В інтересах Споживачів, а також з ціллю підвищення конкурентоспроможності продукції, компанія Panasonic (CIS)Oy збільшує гарнтійний строк, з одного року до двох, на всі відеокамери та фотоапарати Panasonic, продані починаючи з 1 травня 2008 року.
Гарантійні картки нового зразка з прописаною 2-річною гарантією на фотоапарати та відеокамери надійдуть в обіг найближчим часом. Розширеній дворічній гарантії підлягають всі фото та відеокамери, продані починаючи з 1 травня 2008 року, в незалежності від строку гарантії, вказаній в гарантійній картці.
У випадку відсутності у Споживача гарантійної картки з прописаною 2-річною гарантією на фотоапарати та відеокамери, для отримання такої гарантії, Споживачу необхідно пред’явити касовий чек з вказанням дати продажу виробу.


З 1 жовтня 2007 року входять в обіг уніфіковані гарантійні картки Panasonic. На відміну від попередніх гарантійних карток, ці дійсні для всіх типів техніки. Нові картки включають в себе загальні умови гарантії, строки гарантії по категоріях товарів, особливості гарантійного обслуговування тієї чи іншої техніки тощо. Нові універсальні гарантійні картки на території України будуть наявні тільки на українській мові, але міститимуть текст на азербайджанській, вірменській, грузинській, румунській та російській мовах для споживачів на території Кавказу та Молдови. Зовнішній вигляд нових гарантійних карток можна побачити нижче.
Усі картки старого зразку залишаються дійсними!

Зовнішній вигляд нової Гарантійної картки



У відповідності до корпоративної політики виробника Panasonic Corporation, Ltd виробів із торговельною маркою Panasonic, а також із урахуванням вимог закону "Про захист прав споживачів", на всю продукцію, яка офіційно поставляється у країни СНД, встановлюється гарантійний період, термін якого залежить від категорії виробу. Гарантійний період обчислюється з моменту продажу виробу Покупцеві. Дата продажу, а також відомості про Покупця та придбану модель, повинні бути своєчасно та чітко занесені Продавцем у Гарантійний талон. Протягом гарантійного періоду виріб Panasonic підлягає безкоштовному ремонту в одному з Авторизованих Сервісних Центрів , список яких можна уточнити як у Продавця виробів, так і на даній Інтернет-сторінці. Нажаль, не вся апаратура, яка продається під маркою Panasonic, надходить до ринку СНД по офіційних каналах. Тому звертаємо увагу теперішніх та наступних користувачів техніки Panasonic на найбільш важливі аспекти, які дозволяють відрізнити офіційно ввезену техніку від "сірого" імпорту:

  • наявність у Продавця виробу копії сертифікату відповідності;
  • наявність в пакувальній коробці інструкції по експлуатації російською або українською мовою;
  • наявність правильно та чітко заповненого Продавцем Гарантійного талону встановленого зразка.
Зовнішній вигляд Гарантійної картки

ПродуктиНовиниСервісДе купитиЗворотній зв'язок
Прес-центрПро копаніюПошукGlobal