This version of the page http://rtpp.com.ua/uchamber/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-08. The original page over time could change.
Звернення Президента
Допомога користувачуМапа порталуНа головнуКонтакти
 
 




Про палату

 


Звернення Президента

     

Сьогодні Миколаївська торгово-промислова палата є одним із центрів ділової активності в Миколаївській області, економічний потенціал й інвестиційна привабливість якої стрімко росте.
За короткий час Миколаївська ТПП об`єднала понад 180 компаній, підприємств і підприємців регіону. Бездоганна репутація й високі ділові якості Миколаївської торгово-промислової палати відзначені Почесним Знаком «Золотий Ягуар» Асамблеї ділових кіл України. Податкова інспекція регулярно визнає Палату одним із кращих платників податків міста Миколаєва.
 
Миколаївська торгово-промислова палата сьогодні - єдиний у регіоні сервісний центр по просуванню миколаївського малого й середнього бізнесу на нові ринки. Ми надаємо повний комплекс послуг із супроводу зовнішньоекономічної діяльності наших підприємств, підкріплюючи їхні позиції на міжнародних ринках авторитетом і досвідом всієї системи торгово-промислових палат.
При цьому Миколаївська ТПП відстоює свої висновки й інтереси партнерів при виникненні конфліктів. Найбільший резонанс одержала боротьба за правочинність сертифікатів походження для соків і напоїв «Сандори». Як відомо, у підсумку нашу правоту підтвердив Виконавчий Комітет СНД.
Нині співробітництво з Луганською, Сумською, Вінницькою, Закарпатської й іншою регіональними палатами відкриває нові можливості по просуванню миколаївських підприємців на нові ринки.
Ми вже сьогодні приступили до розвитку послуг, пов`язаних із застосуванням IT-технологій, які будуть потрібні миколаївському бізнесу на наступному етапі розвитку українській економіці. Загальні збори членів РТПП підтримало нас у цьому й затвердило запропоновані зміни в Устав палати.
 
Миколаївська торгово-промислова палата прагне стати універсальним провідником для інвестора в регіоні. Підтримка охоплює всі етапи: від підбора потенційних партнерів до рішення проблем, пов`язаних з виділенням земельної ділянки.
Росте суспільний попит на можливості торгово-промислової палати як незалежної площадки для узгодження інтересів інвесторів і миколаївських підприємців; влади, бізнесу й цивільного суспільства.
Ми спираємося на традиції й зв`язку міжнародних торгово-промислових палат, власний досвід успішної діяльності й високу кваліфікацію своїх співробітників.
Ми запрошуємо Вас до співробітництва, і впевнені, воно служитиме на благо Вам і розвитку економіки Миколаївської області!
Із найкращими побажаннями
президент РТПП Миколаївської області С.В.Власенко
 


[повернутися]