This version of the page http://ukrainci.com/?cat=27 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-07. The original page over time could change.
Новини України » НАЦІОНАЛЬНА ДІЯ “РІД”

В рубриці : "НАЦІОНАЛЬНА ДІЯ "РІД""

Сортування:

Беніто Муссоліні. “Політичний заповіт”

Жоден, хто є істинним Італійцем, якими б не були його політичні переконання, не розчарувався в майбутньому. Резерви нашого народу незліченні. Якщо він зуміє знайти точку об’єднання , то відновить свої сили ще швидше за будь-якого переможця. Заради цієї точки об’єднання я віддам життя навіть тепер, добровільно, якою б вона не була, аби лишень не відрізнялась від справжнього італійського духу. Після поразки мене скажено обпльовуватимуть, але потім прийдуть очистити мене, шануючи. Тому я посміхнусь, адже …

Державна зрада продовжується

Одна із характерних рис сучасних політиканів це послідовність у зраді державних інтересів України.

Раніше ми публікували, що зрада у газовій війні із боку прем'єра Тимошенко може призвести до купівлі Росією НАК "Нафтогаз", який із-за клептоманії очільників ліберального режиму на грані банкрутства. Це підтверджується наступним:

"Росія дала згоду кредитувати Україну для покриття дефіциту державного бюджету….

Також Ю.ТИМОШЕНКО заявила, що не відповідає дійсності й інформація про умови, на яких Росія готова надати кредит….

…в …

З історії взаємин УВО-ОУН з урядами та розвідками Литви й Німеччини

Коротко нагадаємо, що в 1917-1920 рр. Антанта з великою підозрою поставилася до українських самостійницьких устремлінь. Протягом 1917 року, коли російські фронти Першої світової війни, під впливом Лютневої революції в Петрограді, почали виявляти ознаки повної дезорганізації, військові місії Британії, Франції. Бельгії та Сербії, розцінюючи новостворену Українську Центральну Раду як стабілізуючий фактор у регіоні, неоднократно намагалися переконати українських політиків продовжити бойові дії, пропонуючи, у відповідь, підтримати автономістські вимоги українців. Однак відмова українського уряду продовжити виконувати союзницькі …

Всеукраїнська пробка

Сьогодні затори на дорогах Києва вийшли за межі урядового кварталу і збільшувались. Окрім власне урядового кварталу, мертво стала вул. Велика Васильківська та прилеглі до неї. Багато з учасників протесту запаслися теплими речами та їжею і не збираються розблоковувати шляхи до повного задоволення вимог акції.

В Запоріжжі на півдня заблоковано проспект Леніна (найдовший проспект Європи). Біля сотні автівок та понад півтисячі учасників акції перекрили рух навпроти Запорізької Обладміністрації. Участники акції …

Проти підвищення податків на авто

Для когось криза - це втрачання роботи і коштів щоб кормити сім'ю, а для інших - це спосіб заробити гроші. Зокрема сучасний лівий режим на чолі із бидлоелітою збільшив автоподатки. Для олігархів таке збільшення нічого не змінить, а і так далеко не заможні українці стануть ще біднішими.

5 лютого в Києві о 10:00 відбудетсья протестна акція автомобілістів на вулицях Грушевського (біля Кабміну та Верховної Ради) та Інститутській (біля Нацбанку).

 Наші вимоги: - …

Героїв Крут вшанували у Донецьку

Вперше в Донецьку Героїв полеглих під Крутами було вшановано так, як того вони дійсно заслуговують – запаливши смолоскипи на їхню Честь.

О 16:30 біля пам’ятника Тарасу Шевченку зібралось понад 60 людей щоб  відзначити цю пам’ятну дату, незважаючи на спроби різних антиукраїнських та сепаратиські організацій завадити вшануванню пам'яті наших Героїв. І дійсно, зібрались наші опоненти приблизно в такій самій кількості.

Під чассмолоскипної ходи (маршрут, якої нам довелося змінити) було здійснено напад на …

Таємницю газорублів розкрито!

Творча людина соціал-націоналіст, яка разом із творчою групою НД "РІД" розкрила таємницю газорублів, донесла до нас докази існування цих напівміфічних газорублів! 

Обережно! Ходять чутки, що ФСБ відслідковує всіх, хто побачить ці фотокопії!

 

 

 

 

Джерело: НАЦІОНАЛЬНА ДІЯ “РІД”

Ім`я майбутнього проросійського кандидата у президенти відомо

Ми вже звикли до того, що сучасний ліберальний режим та його окремі представники, підточують незалежність та українську державність як таку, лише для того щоб задовольнити свої власні амбіції всередині. Соціал-націоналізм на противагу лібералізму виступає за Великодержавність і вирішення газової проблеми вбачає не у здачі зовнішніх інтересів, а у постійному наступі у цій геополітичній грі, враховуючи, що ми маємо таку можливість.

У попередній статті ми вже писали, що Україна могла вести безпрограшну …

Акція проти реклами алкоголю і тютюну

Верховна Рада України ще в 2008 році прийняла закон «Про рекламу» ( Відомості Верховної Ради (ВВР), 1996, N 39, ст. 181 ).  У статті 22 йдеться про заборону тютюнової та алкогольної реклами. Соціал-націоналісти позитивно сприйняли цей закон, тому що введення його в дію зменшить хвилю алкогольно-тютюнового геноциду проти Української Нації. Соціал-націоналісти із усієї України вже давно борються проти реклами алкоголю і тютюну.

Але купка злочинців, …

Нафтогазова геополітика

Вже кілька тижнів всі говорять про "оголошення газової війни із боку Росії", але все далі стає зрозумілим, що вона перетворюється на "газову війну" проти Росії. Зокрема, Україна враховуючи свої запаси і власний видубуток може бути у стані блокади близько шести місяців. Тобто ми не лише можемо пережити зиму, але й можливо осінню ще встигнемо підсмажити викопану свою ж картоплю на власному газі, у той час як Росія змушена буде газ просто спалювати.

Ця "циркова …