This version of the page http://www.ccf.org.ua/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-07. The original page over time could change.
Український фонд "Благополуччя дітей"
Eng Рус Укр
Слово директора

Дорогі однодумці!

Всеукраїнська благодійна організація «Український фонд «Благополуччя дітей» (нове ім'я Християнського дитячого фонду) працює в Україні з 1997 року.

Діяльність Фонду спрямована на забезпечення позитивних змін заради створення сприятливого середовища для розкриття потенціалу кожної дитини в Україні. Впровадження інновацій у сфері соціальної роботи, захисту прав дитини, мобілізації громад сприяє розвитку партнерства заради поліпшення умов життя дітей та сімей.

Досвід реалізації понад 50 міжнародних та національних проектів у партнерстві з державними установами дозволяє нам відзначити важливу роль та особливий потенціал громадських організацій у розвитку соціальної роботи та соціальної педагогіки як професійної діяльності. Ми вважаємо, що кожен день нашої праці має бути сповнений теплом та любов'ю до тих, хто потребує допомоги, уваги та підтримки.

З повагою та побажанням творчих здобутків

Виконавчий директор
доктор педагогічних наук, професор
Ірина Звєрєва

Новини
2009-04-06 12:00
Презентовано проект щодо протидії торгівлі людьми на рівні місцевіх громад

Третього квітня в Києві в приміщенні Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту України було презентовано проект «Попередження торгівлі людьми шляхом розвитку соціальної роботи та мобілізації громад», у рамках якого Швейцарське бюро співробітництва в Україні протягом трьох років надасть 1.3 млн. швейцарських франків (приблизно 1 млн. доларів) на протидію торгівлі людьми на рівні місцевих громад.


2009-04-03 12:04
Діяльність в рамках проекту "Впровадження пілотної моделі структурної профілактики насильства щодо дітей"

15-16 квітня 2009 р. в рамках проекту "Впровадження пілотної моделі структурної профілактики насильства щодо дітей" за сприяння Академії суддів України проводитиметься семінар для суддів "Особливості підготовки дитини – жертви або свідка насильства до судового процесу".


2009-03-20 14:27
12 березня 2009 р. завершився тренінговий курс для психологів та соціальних педагогів, що проводився в рамках проекту "Впровадження пілотної моделі структурної профілактики насильства щодо дітей"

12 березня 2009 р. в рамках проекту "Впровадження пілотної моделі структурної профілактики насильства щодо дітей" завершився тренінговий курс для психологів та соціальних педагогів 11-ти загальноосвініх шкіл, 3-х шкіл-дитсадків та центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Подільського району м. Києва з питань соціально-просвітницької роботи з попередження насильства щодо дітей.


2009-03-10 13:33
Анонс: Проведення тренінгу з питань реабілітації дітей, що стали жертвами жорстокого поводження в сім'ї.

16-18 березня 2009 р. в рамках проекту "Впровадження пілотної моделі структурної профілактики насильства щодо дітей" проводитиметься тренінг з питань реабілітації дітей, що стали жертвами жорстокого поводження в сім'ї.


2009-03-03 13:35
Діяльність в рамках компоненту 1 «Міжсекторна модель сприяння здоров’ю матері та дитини» Україно-Швейцарської програми «Здоров’я матері та дитини»

Протягом січня-лютого 2009 року були проведені семінари-презентації міжсекторної моделі сприяння здоров’ю матері та дитини на рівні області та на рівні району Програми.


2009-03-02 13:17
Новий погляд на насильство та його профілактику

В останнє десятиріччя у світі розгорнулась глобальна кампанія з профілактики насилля.

Ще якихось 20 років назад на профілактику насилля дивились виключно із точки зору кримінального судочинства. Нині у світі все більше держав і організацій застосовують нові підходи до викоренення основних причин насильства у своїх державах.


Діяльність Фонду
в Україні

© Український Фонд «Благополуччя дітей» 2004-2008
Сайт створений у Espherie Design Studio