This version of the page http://ukrainci.com/?cat=26 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-06. The original page over time could change.
Новини України » “ПАТРІОТ УКРАЇНИ”

В рубриці : ""ПАТРІОТ УКРАЇНИ""

Сортування:

Нелегітимний парламент-легітимні права українців

Сьогодні, 17 жовтня за поданням Київської Міської Державної Адміністрації відбулося засідання в Окружному адміністративному суді міста Київа щодо “заборони акції на честь УПА”. У ході засідання щодо можливої заборони владою “марш на честь УПА” стало відомо, що Президент вдруге заборонив діяльність цього суду. Окружний адмінстративний суд визнав свою нелегітимність і передав справу Центральному окружному суду. В результаті чого заборони за поданням сторони противників маршу не було навіть у теорії.

18 жовтня, Київ, марш пам’яті УПА

Дата: 18 жовтня 2008 р.

Час: 11:00
Місце: м. Київ, парк ім. Т. Шевченка

Телефони для довідок:

8 (067) 371-65-79 (Київ)
8 (063) 723-29-93 (Харків)

Джерело: НАЦІОНАЛЬНА ДІЯ “РІД”

Акція “Чужинці - геть додому!” у Чернігові

Як відомо, 13 вересня пройшла акція “Чужинці - геть додому” у Чернігові.

Вимоги акції:

- негайна депортація імміґрантів та нелегалів, що проживають у спецпункті за рахунок українських платників податків, на історичну батьківщину;
- переобладнання пункту утримання та переформатування його служб для допомоги соціальнонезахищеним та знедоленим українцям.

Після акції в Чернігові постраждали двоє симпатиків Організації

13 вересня в Чернігові, біля готелю «Україна», групою осіб кількістю сім чоловік у червоних пов`язках було скоєно напад на п`ятьох мирних громадян, які прямували з акції організації “Патріот України” в напрямку маршрутного таксі. Молодики, озброєні кастетами та ножами, завдали ножових травм двом особам, у тому числі дівчині, але отримавши відсіч, зникли в невідомому напрямку.

13 вересня в Чернігові відбудеться концерт правої музики «Любіть Україну!»

13 вересня в серці Сіверщини, стародавньому місті Чернігів відбудеться мітинг–протест проти пункту тимчасового перебування імміґрантів та нелегалів, нещодавно відкритого в Чернігівській обл.

Вимоги акції:

- негайна депортація імміґрантів та нелегалів, що проживають у спецпункті за рахунок українських платників податків, на історичну батьківщину;

Повідомлення від адміністрації сайту

У зв`язку зі зміною сервера офіційний сайт організації “Патріот України” тимчасово недоступний користувачам мережі “Укртелеком” та мереж, що користуються трафіком “Укртелекому”. Через нестабільну роботу сервісів “Укртелекому” сторінка організації “Патріот України” наразі ще не проіндексована.

У зв`язку з цим користувачам Інтернету від компанії “Укртелеком” для того, щоб зайти на веб-сайт, необхідно тимчасово налаштувати проксі-з`єднання в оглядачі свого комп`ютера (наприклад, через сервер 58.83.162.125, порт 80, або будь-яке інше проксі-підключення).

Кінопоказ у Конотопі фільму про Романа Шухевича не відбувся

Заплановий на 4 липня публічний кінопоказ у Конотопі художньої стрічки про головнокомандувача Української Повстанської Армії Романа Шухевича (1907-1950) «Нескорений» у зв`язку з протидією лівих сил так і не відбувся. Близько 17:00 вхід до будинку культури був заблокований натовпом з майже сотні протестувальників від Комуністичної та Прогресивної Соціалістичної Партій України.

Під гаслом «Фашизм не пройдет» комуністи заблокували двері.

У Миколаєві відзначили день народження головного командира УПА

29 червня у Миколаєві організація «Патріот України» провела смолоскипну ходу, присвячену дню народження головного командира Української Повстанської Армії Романа Шухевича (1907-1950). До акції Миколаївського «Патріота України» також планували приєднатись представники місцевого осередку ВО «Свобода» та Конгресу Українських Націоналістів.

Після появи оголошення про проведення акції, до місцевої влади звернулись представники організація «Молодая Гвардия» з проханням заборонити заходи зі вшанування героя Української Nації, в чому їм було відмовлено.

Святкування Купала в Житомирі

23 червня Житомирський осередок “Патріота України” провів низку заходів по святкуванню Купала.

На мальовничих схилах річки Тетерів,поряд з
стародавніми курганами зібралося на табір 30 активістів Організації та
близько 20 чоловік патріотичної молоді. В ході святкування були проведені розважально-спортивні забави, а також зачитана лекція для бійців “Патріота України” та прихильників на тему “Традиції наших предків”.

Увечері, у сяйві великих купальських вогнищ, було освячено на боротьбу членство новоствореного Коростишівського осередку Організації.

У Харкові відбулась акція до Дня Народження Романа Шухевича.

28 червня в місті Харкові відбулись урочисті заходи з нагоди 101 річниці з дня народження Героя України, Головнокомандуючого УПА - Романа Шухевича. Акція розпочалась з маршу центром Харкова.Близько 80 націоналістів з Харкова, Полтави, Конотопа та Донецька цього дня пройшли центральними вулицями, скандучи патріотичні гасли на честь Героя та доносячі правду до мешканців міста.