This version of the page http://reklama.lviv.ua/cat/seo/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-06. The original page over time could change.
Оптимізація сайтів ||| www.reklama.lviv.ua --- Західно - Українська агенція інтернет - реклами

Контекстна реклама
* - перші ліцензовані представники
пошукових систем
Банерна реклама
* - єдина регіональна
банерна мережа
Оптимізація сайтів
* - комплексне обслуговування
веб-сайтів

Експрес аналіз сайту
Аналіз і аудит сайту
Визначення семантичного ядра сайту
Аналіз сайтів конкурентів
Реєстрація сайту
Копірайтинг
Студія WEB-дизайну
* - наше кредо:
надійність, якість, престижність
Інші послуги
Реєстрація доменних імен Хостинг сайту Медіапланування Підтримка сайтів
Останні новини
Важливі моменти при розробці веб сайту. / 24.02.2009

Необхідна умова просування веб сайту в Інтернеті (www.google.com/analytics/) / 05.02.2009

Значення просування в інтернеті у передвиборчій президентській кампанії Обами Барака (США) / 27.12.2008

Словник
Банер, банерна реклама, веб-дизайн, веб-сторінка, динамічне розміщення, каталоги сайтів, клік по банеру, ключові слова, показ банера, ...

Оптимізація сайтів


Пошукова оптимізація сайту – представляє собою комплекс заходів по управлінню зовнішніми і внутрішніми чинниками, спрямований на підвищення позицій сайту в пошукових системах. Основні внутрішні чинники - це структура і текстовий зміст сторінок сайту, посилальна структура сайту, налаштування веб-сервера та багато інших факторів. Під зовнішніми чинниками мається на увазі кількість і "якість" посилань на Ваш веб-ресурс, "авторитетність" Вашого сайту з точки зору пошукових систем, реєстрація сайту в тематичних каталогах. Після проведення комплексу робіт з оптимізації вірогідність знаходження Вашого сайту в пошукових системах зростає у декілька разів, також відчутно зростає кількість відвідувачів.

Пошукова оптимізація може послужити постійним джерелом збільшення кількості відвідувачів (90% користувачів знаходять нові сайти через пошукові системи; 55% онлайн покупок і замовлень здійснюються на сайтах, знайдених через пошукові системи). Високий рівень довіри до пошукових систем дозволяє отримати великий відсоток конвертації відвідувачів в покупців, а вартість залучення одного відвідувача мінімальна.

Люди, які потрапляють на сайт через пошукові системи це цілеспрямовані користувачі мережі, які вже сформували свої інтереси і шукають саме той товар (послугу), який Ви пропонуєте; саме тому пошукова оптимізація є джерелом найбільш якісних відвідувачів для Вашого сайту. Роботи з позиціонування сайту в пошукових системах - це один з найбільш важливих заходів щодо залучення цільової аудиторії.

Ми надаємо послуги з комплексного просування Вашого веб-сайту у всіх найбільш популярних світових, російських і українських пошукових системах: Meta, Яndex, Rambler, Апорт, Yahoo, Google та ін. Ми не гарантуємо виведення Вашого сайту на перше місце по певному запиту, але обов'язково забезпечимо збільшення кількості відвідувачів з пошукових систем у декілька разів.

1. Експрес аналіз сайту
2. Аналіз і аудит сайту
3. Визначення семантичного ядра сайту
4. Аналіз сайтів конкурентів
5. Реєстрація сайту в каталогах та пошукових системах
6. Копірайтинг
© 2006-2008 “Reklama.lviv.ua”