This version of the page http://www.asmap.org.ua/index1.php?idt=59929 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-06. The original page over time could change.
АСОЦІАЦІЯ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ
  Головна | Контакти | Корисні лінки
 АСОЦІАЦІЯ МІЖНАРОДНИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ УКРАЇНИ
Понеділок, 6 квітня 2009 р.
НОВИНИ | ПРО АсМАП | МІЖНАРОДНА ДІЯЛЬНІСТЬ | КОНКУРСИ | ДОШКА ОГОЛОШЕНЬ | ГОСТЬОВА
Гарячі новини
03.04.2009 Важливо для керівників Учасників Асоціації
Повідомляємо Вас, що в Україні збільшено рівен...    
02.04.2009 Щодо встановлення тарифів на внутрішні вантажні перевезення...    
02.04.2009 7 квітня 2009р. відбудуться Регіональні збори учасників АсМАП України міста Києва....    
01.04.2009 3 квітня ц.р. відбудуться Регіональні збори учасників АсМАП України Київської області...    
31.03.2009 Міжнародна конференція Нова Євроазійська автотранспортна ініціатива IRU (NELTI) у Варшаві...    
31.03.2009 Тристороння зустріч у Варшаві...    
Авторизація
Логін
Пароль
 РеєструватисяЗабули пароль?
Пошук
Опитування
На данний момент немає опитувань
Старі опитування
Перевізники
В умовах наростаючих кризових явищ в економіці Асоціація міжнародних автоперевізників України прикладає максимум зусиль для того, щоб пом’якшити їх наслідки для учасників Асоціації.
 

В умовах наростаючих кризових явищ в економіці Асоціація міжнародних автоперевізників України прикладає максимум зусиль для того, щоб пом’якшити їх наслідки для учасників Асоціації. Так, сьогодні розроблено антикризові заходи та проведено низку зустрічей членів Ради АсМАП з представниками владних структур з метою вирішення нагальних проблем українських міжнародних автоперевізників.

10 листопада відбулась робоча зустріч президента Асоціації Леоніда Костюченка з прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко. В ході зустрічі було обговорено низку питань проблемних питань у галузі міжнародних автоперевезень. Юлія Тимошенко висловила підтримку учасникам АсМАП запевнивши, що на одному з найближчих засідань Уряду буде розглянуто пропозиції Асоціації стосовно конкретного вирішення піднятих питань.

11 листопада члени Ради Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України зустрічались з Міністром транспорту та зв’язку Йосипом Вінським щодо вирішення проблемних питань у сфері міжнародних автомобільних перевезень.

Зокрема, перевізники відмічають, що в умовах кризи зовнішньоторговий обіг зменшився, через це скоротилась кількість перевезених вантажів. Як результат — фінансовий стан вітчизняних транспортних компаній, які займаються перевезенням вантажів у міжнародному сполучені, значно погіршився і вони не спроможні сплачувати кошти за взяті у лізинг або у кредит екологічно чисті транспортні засоби Євро-4 та Євро-5. У зв’язку з цим Міністр підтримав ініціативу перевізників зустрітися з представниками лізингових компаній для обговорення можливостей пролонгації договорів, і запевнив, що всіляко сприятиме такій зустрічі. Також Міністр підтримав питання встановлення нульової ставки ПДВ на міжнародні перевезення територією України, вимогу скасування ліцензійної картки та послаблення додаткових фінансових навантажень на вітчизняних міжнародних автоперевізників.

На зустрічі з представниками Асоціації міжнародних автомобільних перевізників, Міністр запевнив, що врегулює у межах компетенції Міністерства усі порушені проблемні питання. Він наголосив, що частина документів буде подана на Урядовий комітет у четвер, 13 листопада. Також буде створена постійно діюча робоча комісія із фахівців Мінтрансзв’язку та представників перевізників, яка відслідковуватиме всю проблематику галузі і давати пропозиції щодо її вирішення.

11 листопада відбулась зустріч з Головою ДПА України Сергієм Буряком в ході якої було обговорено низку питань стосовно своєчасного повернення ПДВ учасникам Асоціації. Голова ДПА запевнив представників АсМАП, що підняті ними питання буде ретельно вивчено та прийнято відповідні рішення. З цією метою вже наступного тижня працюватиме робоча група.

Copyright © by AsMAP        Powered by Vis-A-Vis