This version of the page http://www.zsu.zp.ua/vakansii/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-05. The original page over time could change.
Пошук роботи

Шановні студенти та випускники!

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України № 992 від 22.08.96 року „Порядок працевлаштування випускників вищих навчальних закладів, підготовка яких здійснювалася за державним замовленням”, наказом ректора № 500 від 29.12.2006 року була створена комісія з питань працевлаштування, головою якої є ректор ЗНУ Тимченко Сергій Михайлович.

З метою забезпечення реалізації права на роботу випускників за фахом у вересні 2006 року розпочала свою роботу служба працевлаштування, яка входить до структури відділу кадрів університету. Доцільність створення даної служби обумовлена, насамперед, розподілом та працевлаштуванням випускників, кар’єрним зростанням майбутніх спеціалістів, обміном інформації, проведенням Ярмарок вакансій, Днів кар’єри, роз’ясненням нормативно-правових актів випускникам.

За період своєї роботи служба працевлаштування створила електронний банк вакансій, який постійно оновлюється. Впровадила практику укладання трьохсторонніх угод „ЗНУ - студент - роботодавець” зі студентами, які навчаються за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю, за цільовими направленнями. У грудні 2008 - березні 2009 року були проведені збори для студентів 4-5 курсів з питання їх розподілу та працевлаштування. Направила листи керівникам 146 підприємств, організацій про спеціальності, за якими університет готує молодих фахівців. Направила на перше робоче місце випускників у структурні підрозділи університету. Служба працевлаштування здійснює контроль за працевлаштуванням випускників, які навчались за державні кошти і не прибули за місцем свого направлення. У грудні 2008 року університет виплатив 79 випускникам одноразову адресну грошову допомогу, які здобули освіту за напрямами і спеціальностями педагогічного профілю та уклали на строк не менш як три роки договір про роботу у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, визначених органами управління освіти.

Список вакансій