This version of the page http://www.33channel.vinnitsa.com/49-03index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-05. The original page over time could change.
Щотижнева газета "33 канал" (м. Вінниця, Україна)

НАЙБIЛЬШИЙ ТИРАЖ В ОБЛАСТI
— 92,5 тисячі примірників на тиждень, 24 сторiнки А3

Головна сторінка | Про нас | Архiв | Price-list | English | Обговорюємо разом на форумі | "МіГ" | "Подільська радниця" |
+380 432 515-226, 515-222, 55-41-50
Анонс
  • Як Iванову та Коцемиру хотіли вручити гарбуза
  • Чому таксисти їздять з траурними стрiчками
  • Нашi будiвельники здавали кров пiтерським бандитам
  • Хто з вiнницьких депутатiв голосував за мiнiмальну зарплату 205 грн.
  • Медведчук i Порошенко захопили «маршрутний» ринок у Вiнницi?
  • Нападник... покусав начальника
  • «Мiнували» електропоїзд та «кондитерку»
  • Завершено суд над вбивцями мiлiцiонера
  • Йде розбазарювання землi Вiнницi!

  • ПРИЗ
    читацьких симпатій


    ВІКТОРІЯ


    СЛАВА


    since 1.08.2001

    since 3.06.2004


    КРОВОТОЧИВА ІКОНА — НА ВІННИЧЧИНІ?

    Читайте у № 49 вiд 3 грудня 2003 р.

  • ЗА СВОЇМ ГАРБУЗОМ КОЦЕМИР НЕ ВИЙШОВ. З минулого четверга триває збiр пiдписiв вiнничан «за» вiдставку губернатора i голови облради
    «Нi» - зменшенню зарплат!», «Нагодуйте народ хлiбом, а не словами», «Геть антинародний уряд Януковича-Азарова!» — так паралельно iз всеукраїнською акцiєю в Києвi вiнничани 27 листопада пiкетували «жовтий» дiм губернатора i облради. I хоча на «п'ятачку» перед офiцiйною установою було всього 40 активiстiв та 4 мiлiцiонери, вже за тиждень опозицiя обiцяє у Вiнницi дiйсно масову акцiю протесту.

  • РЕФЕРЕНДУМ У ВIННИЦI планують провести одночасно з президентськими виборами
    Про доцiльнiсть iснування у Вiнницi Ленiнської, Замостянської i Старомiської районних рад у місті говорять давно. Їхню непотрiбнiсть визнав попереднiй склад депутатiв мiської ради, але суд знову поновив повноваження районних рад.

  • ЧИ ПРОДАСТЬ КОРОБКIН «ВИШЕНСЬКИЙ» пiсля вiдкриття «Дастора»?
    Черговий рекорд в торговельнiй мережi нашого мiста побито. Минулого четверга на Вишеньцi запрацював найбiльший вiнницький супермаркет «Дастор» загальною площею 6000 квадратних метрiв, куди вкладено понад 1 мiльйон доларiв.

  • ВІННИЦЬКЕ ТТУ — НАЙКРАЩЕ
    Перше місце у загальноукраїнському огляді-конкурсі між підприємствами міського електротранспорту дісталося Вінницькому трамвайно-тролейбусному управлінню.

  • ЧОМУ КОРІВ В ОБЛАСТІ СТАЛО МЕНШЕ?
    На 12% збільшилась реалізація м'яса у сільських господарствах Вінниччини. Проте це не означає, що воно подешевшало на ринках. Як відзначають спеціалісти управління сільського господарства, це відбувається переважно за рахунок скорочення поголів'я.

  • ВБИВЦI ТАКСИСТА З «068» БУЛИ ЗАТРИМАНI ПРОТЯГОМ ДОБИ. Іншого водія ці ж пасажири поранили
    У суботу, 29 листопада, таксисти служби «068» їздили з чорними траурними стрiчками, коли по радiо повiдомляли особливi прикмети одного iз злочинцiв: «бiлi брови, чорнi зуби»... У п'ятницю ввечерi двоє вбили 57-рiчного таксиста.

  • НАПАДНИК ПОКУСАВ НАЧАЛЬНИКА, але той зумів його затримати і передати у міліцію. Однак барсетка з документами зникла разом з другим нападником
    Василь Білик, начальник управління державної судової адміністрації у Вінницькій області, повертався додому з роботи. На годиннику була 20-та година. Пройшов темні закутки, і коли вийшов на освітлений майданчик перед під’їздом, на нього напав хлопець.

  • ХАБАР 400 ГРН. — САМЕ СТIЛЬКИ ДАЛИ РАЙОННОМУ СУДДI за позитивне вирішення цивільної справи
    Днями працiвники УБОЗу у Вiнницькiй областi затримали суддю Ямпільського районного суду за отримання хабара. Як сказав Артур Овсепян, начальник обласного УБОЗу, хабаря у сумі 400 гривень дав йому житель Тульчина для позитивного вирiшення свого питання у цивiльнiй справi.

  • КРОВОТОЧИВА ІКОНА — НА ВІННИЧЧИНІ?
    Кровоточива Державинська ікона Спасителя... Влітку ця ікона з Оренбурзької області перебувала у Мурованих Курилівцях. Тоді вінничани звернулись з проханням до Вінницької єпархії привезти ікону в нашу область. І ось з 1 по 11 грудня кровоточива ікона перебуватиме у нашій єпархії.

  • «БОГДАНИ» ПОРОШЕНКА I «ЕТАЛОНИ» МЕДВЕДЧУКА захоплять «маршрутний» ринок Вiнницi?
    Хто, як i на чому возитиме надалi вiнничан — має вирiшити наступної весни конкурс серед перевiзникiв. А поки що кожен вирiшує свої проблеми — мiлiцiя досi шукає пiдпалювачiв «маршруток», приватники докатують «беушнi» «Газелi» та «Мерседеси», i паралельно з цим на вiнницьких вулицях вже з’явились майже 20 новеньких «Богданiв» та «Еталонiв». Невже цей бiзнес у Вiнницi настiльки «солодкий», що настала пора купувати i ставити на маршрути «буси» по 130-145 тисяч гривень кожен? А скiльки пiсля травневих терактiв розмов по Вiнницi про їхнього ймовiрного власника... Бо так вже спiвпало, що чомусь саме пiсля вибухiв та безрезультатного розслiдування на вiнницьких вулицях масово з’явились дорогi «новачки». Ставляться до них по-рiзному, i кожна позицiя має право на iснування.

  • ОДИН ШАНС З 30000. ЕРУДИЦIЯ ЧИ «ЩАСЛИВА» КIШКА ДОПОМОГЛИ ВIННИЦЬКIЙ ВЧИТЕЛЬЦI ПОБУВАТИ В СТАМБУЛI?
    Тетяна Мазай, вчителька трудового виховання школи №32, частенько для власного задоволення розгадувала «Ярмарок кросвордiв». Але тiльки умовляння сина-другокласника Артема змусили її послати купон з вiдповiддю в одеське видавництво.

  • «МІНЕРИ» ЗІ ШКІЛ ВЖЕ ПІШЛИ НА ФАБРИКУ. «Замінування» кондитерської фабрики корпорації «Рошен» пов’язують з політичною діяльністю Петра Порошенка
    Понеділок, 1 грудня. 15.45. Телефонний дзвінок по лінії “02”. Чоловічий голос повідомляє, що через 45 хвилин, о 16.30, пролунає вибух на території кондитерської фабрики. Черговий намагається потягнути час, щоб зафіксувати дзвінок, але чує: «Я дзвоню, щоб тільки попередити», - і кидає трубку. Вже за кілька хвилин до “кондитерки”, що по вул. Гліба Успенського, були стягнуті усі сили територіальної міліції - 60 чоловік, а також оперативні працівники та вибухотехнічна служба. Адже на території фабрики знаходиться бензозаправка та велика кількість аміаку.

  • ЗАВЕРШЕНО СУД НАД ВБИВЦЯМИ ВІННИЦЬКОГО МІЛІЦІОНЕРА. Зброя вбитого міліціонера планувалась для наступного розбійного нападу
    Обласний Апеляційний суд завершив слухання по справі умисного вбивства співробітника міліції, чергового міліціонера охорони окремого батальйону міліції управління державної служби охорони при УМВСУ у Вінницькій області Анатолія Нагорного. Резонансні події дворічної давнини на посту охорони «Вінницяводоканалу», мабуть, ще довго не вкладатимуться у свідомості вінничан. Тоді двоє п’яних відморозків на посту підприємства спочатку дерев’яною битою нанесли побої охороннику, старшині міліції, а потім застрелили його двома пострілами з табельної зброї. Вже тепер, після суду, стали відомі усі подробиці цього зухвалого злочину.

  • У ЕЛЕКТРИЧЦІ НЕВІДОМІ ХОТІЛИ ВЛАШТУВАТИ ТЕРАКТ? Потяг було зупинено біля Козятина і евакуйовано всіх пасажирів
    Минулого тижня біля станції Козятин було зупинено рух електропотяга «Вапнярка — Київ». Людей попросили залишити вагони. Що стало причиною цьому — людям не пояснили. Налякані пасажири почали терміново виходити з вагона та прямувати у бік головної станції.

  • ПОРУБАВ ОХОРОНЦЯ, ЩОБ МАТИ ПІСТОЛЕТ
    34-річний Сергій прийшов працювати охоронником Державної служби охорони зовсім недавно. І місце на Капустянському цукровому заводі, що у Тростянецькому районі, було його першою роботою як охоронника. Живе він разом з дружиною та двома дітьми у селі Демківо цього ж району.

  • ЧИНОВНИКИ, СИЛОВИКИ І МІЛІЦІЯ ЇЗДЯТЬ НА НЕЗАРЕЄСТРОВАНИХ АВТО. Машини мають вилучати і продавати ті самі, хто на них їздить!!!
    Не будемо називати, в якому районі виявлені такі кричущі факти, бо спільна перевірка відділу внутрішньої безпеки УМВС України у Вінницькій області та обласної ДАІ ще триває. А поки що, за попередніми даними, встановлено, що в одному з районів їздить цілий автопарк автомобілів з підробленими номерами, свідоцтвами про реєстрацію та талонами про техогляд. Власники цих засобів — властьімущі, які, використовуючи своє службове становище, протягом довгих років не проходили технічного огляду своїх авто, не платили в державну казну податок, їздили на машинах з підробленими номерами. Наприклад, такі автомобілі виявлено у начальника виконавчої служби цього району, у державного виконавця цього ж управління, у двох дільничних міліціонерів, у бухгалтера однієї з сільрад.

  • ЧИ ПЕРЕДАДУТЬ ТЕЦ ХIМЗАВОДУ МIСТУ? Сьогоднi цей стратегiчний об’єкт обiгрiває 20 тисяч вiнничан
    Одразу 3 болючих питання винесли на порядок денний своїх зборiв 25 листопада робiтники 10-го цеху СМД хiмзаводу: погашення заборгованостi по заробiтнiй платi, атестацiї робочих мiсць та сплати пiдприємством внескiв до Пенсiйного фонду.

  • «СЬОГОДНI ТРЕБА ДУМАТИ ПРО ЖИВИХ», — заявив «опальний» головний лiкар Липовецького РТМО Василь Балдинюк
    Пiсля публiкацiї у минулому номерi «33-го каналу» статтi «У топцi котельнi спалили... немовля» в редакцiю прийшов головний лiкар Липовецького РТМО.

  • ІНВЕСТИЦІЇ – ЗАПОРУКА ДОБРОБУТУ! Однак у Іллінецькому районі у іноземців виникли проблеми
    Сподівань на миттєве отримання достатку позбутися не менш важко, ніж дитячих мрій. Але ж іноді найнеймовірніші сподівання можуть здійснитись у той час й у тому місці, де й важко було очікувати. Саме таким винятком із загальних правил стала Вінниччина, яка останніми роками є певним взірцем інвестиційної політики, що проводить Україна. За вісім місяців 2003 року зростання ВВП склало 5,3%, експорт товарів збільшився на 26%, обсяг інвестицій в основний капітал за перше півріччя зріс на 27,8%. Наш регіон посідає не останнє місце у зазначеному економічному прориві. За оцінками експертів, за декілька останніх років Вінниця з інвестиційно-депресивних вийшла у «переслідувальників лідерів», областей, що посідають перші місця за показниками залучення іноземних інвестицій. Однак...

  • «РIДНУ МОВУ ВАМ ЗАПОВIДАЮ, IНШЕ ВСЕ НАДБАЄТЕ САМI...»
    Цi рядки з вiрша Анатолiя Бортняка «Заповiт своїм дiтям» якнайкраще iлюструють шанобливе ставлення до державної мови, яке сформувалось у нашому, в бiльшостi росiйськомовному, мiстi за роки незалежностi. В тому, що сьогоднi на вулицях, в транспортi, у приватних розмовах все частiше звучить українська, велика заслуга вчителiв мiста. Наша розмова — з начальником управлiння освiти мiськради Галиною Мисак.

  • «ЯК МИ ЗДАВАЛИ КРОВ ДЛЯ БАНДИТІВ»
    За 70 км від Санкт-Петербурга є село Комарово. Місцеві жителі стверджують, що це те саме Комарово, про яке співав Ігор Скляр у своїй «На недельку, до второго…» Поруч з цим селом у лісах будують собі котеджі бізнесмени. Одна з бригад була з Вінниці — 9 чоловік, вони працювали у такого ж бізнесмена.

  • ЧИ ПІДЕ З МОЛОТКА ВІННИЦЬКА ЗЕМЛЯ? Чи її знову за копійки розтягнуть свої люди?..
    Остання ціна за квадратний метр землі в центрі нашого міста сягнула 200 гривень. Разом з тим земельні ділянки в тому ж таки центрі здаються в оренду практично за безцінь. І відбувається це начебто цілком законно. Завтра так само за безцінь їх скуплять наближені до влади. В підсумку страждають громада і міський бюджет. Секретар Вінницької міської ради Віктор Козак вважає за необхідне створення прозорих, відкритих й однакових для всіх правил гри. Основна ідея полягає в тому, що всі вільні земельні ділянки мають передаватися у приватні руки лише через конкурси або аукціони, де перевага надаватиметься тому, хто більше заплатить у міський бюджет.

  • ЛІДЕРИ ЙДУТЬ ДО ЛІДЕРІВ. Розпочнемо із репліки: Наша газета для тих, хто має рушник, а не використовує її для прикриття голого тіла
    Не дивуйтесь, але саме так визначила своє призначення одна вінницька газета. І навіть не пошкодувала коштів для календарів: на них дівчина красномовно демонструє таке застосування цього видання. Не вірите — переконайтесь: такі календарі розіслані майже в кожен офіс міста...

  • РЕЙТИНГ ДОВІРИ. Найбільше вінничани довіряють газеті «33-й канал»
    Соціологічною службою Центру Разумкова на території Вінницької області з 3 по 14 вересня 2003 року проведено дослідження рейтингу засобів масової інформації. Було опитано 603 респонденти віком від 18 років у 18 населених пунктах, включаючи села, селища міського типу, міста.

  • «Я ХОЧУ У БУДИНОК ПРЕСТАРІЛИХ!» Це, можливо, останнє бажання 79-річної Марії Карнаух може не здійснитись. Бо в такому випадку її опікуни позбавляться права на будинок
    І знову історія про те, як стара жінка переписала хату на опікунів і, не витримавши їхнього ставлення до себе, сьогодні просить оформити її у будинок престарілих. Однак це зробити непросто. По-перше, місць там немає. А по-друге, опікуни самі не хочуть відпускати від себе бабусю, бо в такому випадку вони позбавляться прав на будинок. Сьогодні 79-річна Марія Карнаух знаходиться на стаціонарному лікуванні в одній з лікарень Вінниці. Але підходить час виписки, а жінка просить лікарів залишити її хоч на кілька днів, бо вона боїться повертатися додому.

    Головна сторінка | Про нас | Price-list | Архiв | Форум | English

    АРХІВ "33-го каналу": 2003 рiк  №№ 37, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52,     2004 рiк  №№ 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13, 14 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 27 28, 29, 31 32 37, 38 41 45, 46, 47, 48 49, 50, 52      2005 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 19, 20, 21, 22 23, 24, 25, 26, 27 28, 29, 30 33, 34, 35, 36 37, 38, 39, 40 41, 42, 43, 44 45, 46, 47, 48, 49 50, 51, 52      2006 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5 6, 7, 8, 9 10, 11, 12, 13 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 51, 52      2007 рiк  №№ 1, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 29, 30, 31, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52      2008 рiк  №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 35, 36, 37, 38, 39, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53      2009 рiк  №№ 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 13

    АРХІВ "Молодіжної газети Вінниччини": 2004 рiк:   №№ 16, 19, 21, 23, 24, 25, 2005 рiк:   №№ 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк:   №№ 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25 2007 рiк:   №№ 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 16, 17, 18, 21, 22, 23, 24, 25 2008 рiк:   №№ 3, 4, 5, 6, 9, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 21, 22, 23, 24, 26 2008 рiк:   №№ 3, 4

    АРХІВ "Подільської радниці": 2004 рiк:  №№ 16, 19, 23, 24, 25, 26, 2005 рiк: №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2006 рiк: №№ 1, 2, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24, 25, 26 2007 рiк: №№ 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15, 17, 18, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 2008 рiк: №№ 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 18, 21, 22, 23 2009 рiк: №№ 2, 3, 4, 6