This version of the page http://reklama.lviv.ua/cat/work/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-04. The original page over time could change.
www.reklama.lviv.ua --- Західно - Українська агенція інтернет - реклами

* - перші ліцензовані представники
пошукових систем
Контекстна реклама
Дуже ефективний вид реклами, в якому рекламодавець платить саме за прямий перехід за текстовим або графічним посиланням на його сайт. При покупці ключових слів в пошукових системах посилання виводиться на верхні позиції. Контекстна реклама є елементом оптимізації і залежить від тривалості ведення кампанії.
* - єдина регіональна банерна мережа
Банерна реклама
Основною метою банерної реклами є створення необхідного іміджу Рекламодавця в мережі Інтернет. Інструментом медіа-реклами є банер, який представляє собою статичне або анімаційне рекламне зображення із посиланням на сайт Рекламодавця.
* - комплексне обслуговування сайтів
Оптимізація сайтів
Понад 85% користувачів знаходять сайти через пошукові системи, тобто за запитом. Більшість користувачів переглядає лише 2-3 сторінки результатів пошуку. Як не загубитись серед мільйонів сайтів? Для цього існує пошукова оптимізація сайту. За допомогою комплексу заходів ми зможемо вивести Ваш сайт на перші сторінки пошуковиків.
* - надійність, якість, престижність
Студія WEB-дизайну
Це є створення «обличчя» вашого сайту, тобто графічне оформлення веб-сторінок. Під веб-дизайном ми розуміємо не тільки створення графічних елементів для сайту, але і проектування його структури, навігації тощо. Ми розробили більше 100 сайтів від типу «візитка» до корпоративного представництва в Інтернет.
* - понад 200 сайтів за останні 5 років!
Інші послуги
Реєстрація доменних імен Хостинг сайту Медіапланування Підтримка сайтів
Словник
Банер, банерна реклама, веб-дизайн, веб-сторінка, динамічне розміщення, каталоги сайтів, клік по банеру, ключові слова, показ банера, ...
Зв’язок
© 2006-2008 “Reklama.lviv.ua”