This version of the page http://www.ukrtelecom.ua/presscenter/gallery?id=86 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-03. The original page over time could change.
Укртелеком - Фотогалерея / Нагородження переможців акцій
Прес-центр Про компанію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ВАТ "Укртелеком"
Сьогодні
03/04/2009
Апарат управління / Прес-центр / Фотогалерея / Нагородження переможців акцій

Фотогалерея

Нагородження переможців акцій

14 серпня у київському готелі “Русь”, ВАТ “Укртелеком” спільно з Федерацією футболу України провели урочисту церемонію нагородження переможців акцій, які відбувалися під час чемпіонату світу з футболу – “Підтримай улюбленого гравця”, “Матч прогноз” та “Стань гравцем ОГО! – вищої ліги Інтернет!”.

Гостей привітали Перший заступник Голови Правління ВАТ “Укртелеком” Анатолій Русінський, Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс та Головний тренер Національної збірної Олег Блохін. Кульмінацією вечора стало вручення переможцям пам’ятних сувенирів з автографами та символікою нашої команди безпосередньо гравцями української збірної. Учасники акцій також отримали від Укртелекому сертифікати на підключення до швидкісного Інтернету під торговою маркою “ОГО!”.

По завершенні офіційної частини, всі бажаючи змогли поспілкуватися з кумирами у неформальній обстановці, сфотографуватися та взяти автографи. Після того, як гравці та тренерський штаб збірної відправились готуватися до товариського матчу з командою Азербайджану, на гостей чекали шоу-програма та безліч конкурсів на футбольну тематику. Переможці конкурсів ще раз підтвердили свою футбольну ерудицію, отже без додаткових призів від Укртелекому ніхто не залишився.







 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ



Останні новини

01.04.2009
Відкрився новий Центр обслуговування абонентів Utel у Миколаєві.
31.03.2009
Вільний Wi-Fi від Укртелекому тепер майже у всіх ресторанах МакДональдз України!
30.03.2009
Нові роумінг-партнери Utel. З 31 березня у Швейцарії та Єгипті, а з 2 квітня на Островах Кука...

НОВИНИ ПОШТОЮ



Імпорт новин
Карта сайту НавігаторВибране

ВАТ «Укртелеком»
Контакт-центр: 8-800-506-8-800
Довідка за телефоном: 1-76 (по Києву)
Поштова адреса: Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18