This version of the page http://www.slovo-unp.com/index.php?i=susp (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-03. The original page over time could change.
"Народне слово" - загальнополітичний тижневик

RSS | PDA


архів | про газету | гарячі новини

ЧИТАЙТЕ СВІЖИЙ ВИПУСК
ЩОЧЕТВЕРГА

Партійні новини Політика Міжнародний вимір Економіка Регіони Суспільство Культура

суспільство

Дві думки про вступ (невступ) до НАТО

Нині, на мою думку, в Україні склалася політико-економічна ситуація своєрідного «чорного квадрата», на вістрях кутів якого стоять паливно-енергетична (зокрема, газова) проблема і російський Чорноморський флот, «п’ята колона», а на протилежному куті – проблема вступу до НАТО. Чи можливо ці чотири проблеми розв’язати водночас і негайно?

 

Техоглядом – по машинах!

Процедура отримання права на проведення техогляду передбачає участь органів Держспоживстандарту, ДАІ, Мінтрансу...
З початку цього року в Україні вступили в дію нові правила проходження державного технічного огляду транспортних засобів. Тепер його можна пройти протягом усього року (з 15 січня по 15 грудня), а не лише до кінця липня. У зв’язку з цим у талоні про проходження технічного огляду тепер вказується і місяць його проходження, а власнику машини необхідно пройти свій наступний огляд до закінчення зазначеного у талоні місяця.

 

Найкраща професія – перукар

Менше половини людей цінують свою роботу за високу зарплату
Нещодавно британська компанія City&Guilds опублікувала результати опитувань більше 10 000 осіб різних професій – наскільки вони щасливі. Обробивши результати, експерти здивувалися. Найщасливішими виявилися перукарі та косметологи. Саме вони очолили рейтинґ, у який потрапили представники 22 професій. Але парадоксальним є те, що найбільш «нещасливі» місця посіли банкіри та економісти. «Думка, що «білі комірці» працюють на високооплачуваних роботах і тому щасливі – велика помилка», – заявив керівник компанії Кріс Хамфріс.

 

Пошук у номері

 

Посилання


www.unp.ua


kostenko.unp-ua.org


unp.kharkov.ua


Реклама




Читай українське! Передплатна ціна «Народного слова» на 1 місяць – 2 грн; на 3 місяці – 6 грн. Iндекс 21558




© Газета "Народне слово" 2004-2009
При перепублікуванні матеріалів посилання на газету "Народне слово" обов’язкове
Розробка: Bativan Design Group