This version of the page http://dzyga.com.ua/2007/gallery/04_07.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-03. The original page over time could change.
Виставка світлин Сергія Смірнова
Головна

Виставка світлин Сергія Смірнова


Фото: Денис Овчарук

Виставка

Виставка світлин Сергія Смірнова


Сергій Смірнов (* 7.04.1974р.) – належить до покоління молодих представників «львівської фотошколи», що свідомо продовжують традиції, закладені галицькими фотохудожниками наприкінці ХІХ ст. Це – уважний і небайдужий погляд на дійсність, що оточує життя городян, акцентовано-підкреслений підхід до архітектурних форм стародавнього Львова, естетизація миті існування натури, що по-філософськи долає простір між вчорашнім і завтрашнім.

Творчі уподобання Сергія Смірнова сформували вулиці нашого міста, залюбленість у канони класичного мистецтва, музики, літератури. Закінчивши Львівський урситет Івана Франка, Сергій дебютував, як професійний фотограф у львівських газетах і журналах і завдяки працелюбності швидко став повноцінним співавтором численних публікацій.

Повага до класичних стилів і водночас нездоланне бажання додати до їх розуміння бачення людини сучасної, не обтяженої трафаретом, стандартом, окреслюють творчий пошук цього фотомитця. Сергій віддає перевагу яскравим образним формам, несподіваним ракурсам, пошуку виправданих новацій на хвилі властивої кожному львів’янину закоханості у своє місто та його мешканців.

Галини Доможирова



© DZYGA 2001 - 2007 WEB - адміністратор