Стратегічний інвестор   /    AES в Україні    /    Про AES
за що і коли вашу оселю можуть відключити від електромережі
якщо ви стали свідками крадіжки електроенергії
енергетична стратегія україни до 2030 року
за крадіжку електроенергії– до в‘язниці
відповідальність власників собак
до відома населення – споживачів електричної енергії зат «а.е.с.київобленерго»:

Про AES

Про AES
AES — провідна міжнародна енергетична компанія, яка виробляє та розподіляє електричну енергію для 100 мільйонів споживачів у 26 країнах світу, серед яких Аргентина, Австралія, Бангладеш, Бразилія, Індія, Італія, Канада, Китай, Колумбія, Мексика, Німеччина, Пакистан, Південно-Африканська Республіка, Сальвадор, Угорщина, Україна, Чехія, Чилі та ін. Центральний офіс корпорації знаходиться у передмісті Вашингтона – Арлінгтоні.

AES — глобальна корпорація, більшість компаній  якої працюють  за межами США.

Чотирнадцять розподільчих компаній, що входять до складу корпорації, постачають електроенергію 100 мільйонам споживачів – населенню, державним і комерційним структурам, промисловості; 122 електростанцій загальною потужністю 44 000 МВт. Дохід корпорації у 2005 році склав  $ 11 млрд. 

AES має міцний, стабільний і надійний корпоративний центр, який допомагає своїм компаніям здійснювати діяльність у визначених напрямах ефективно і цілеспрямовано. Ми зосереджуємо корпоративні ресурси на таких ключових питаннях, як стратегія і фінанси, управління ризиками та вдосконалення юридичної підтримки діяльності всіх структурних підрозділів і компаній, що належать до AES, розвиток цих компаній та їх персоналу, інформаційні технології та комунікаційні системи, глобальні закупівлі та охорона праці, корпоративна культура й етика тощо. Ми прагнемо бути здатними виконувати завдання, що лежать в основі успіху кожного нашого підприємства, фірми, використовуючи при цьому величезний потенціал переваг, які має глобальна компанія AES.

AES запроваджує і досягає високих стандартів діяльності як у виробничій, так і фінансовій сферах. Сьогодні корпорація є однією з найуспішніших серед компаній, що працюють в енергетичному секторі — за майже два десятиріччя вона перетворилася з амбіційної концепції на галузевого лідера. Такі досягнення — результат впровадження сміливих проектів і новітніх технологій управління, спрямованих не тільки на розвиток, а й упередження та вирішення проблем. Ми створюємо концепції, плануємо, втілюємо, будуємо. Працюючи в енергетичному бізнесі, який постійно зазнає динамічних змін, ми коригуємо свою діяльність та оптимізуємо використання активів. Усе це дає змогу AES спрямовувати власні зусилля на здобуття позицій світового лідера в енергетиці: до 2006 року корпорація планує посісти серед 25% найкращих енергетичних компаній світу, а до 2008 року увійти до 10% найкращих.

Кожна з наших команд, будуючи свою діяльність з урахуванням єдиної місії AES, має корпоративну структуру та філософію, яка сприяє гнучкості управління, підвищенню відповідальності кожного за особистий внесок та загальний результат і досягненню відповідних підсумків у роботі корпорації в цілому.


Версія для друку
Ваш Email:
дізнатися
©  Copyright 2005 AES Україна
Всі права застережено
©  Розробка: NewAgeLab, 2005
Інформація про сайт
м. Київ, 04136, Україна. ЗАТ "А.Е.С. Київобленерго" вул. Стеценка, 1а
Тел..: +38 (044) 400 05 80, Факс: +38 (044) 400 25 26, E-mail: info_ua@aes.com
м. Рівне, 33000, Україна. ЗАТ "Ей-І-Ес Рівнеенерго" вул. Князя Володимира, 71,
Тел..: +38 (0362) 694 219, Факс: +38 (0362) 694 211
Увага! Використання матеріалів можливе за умови посилання на www.aes-ukraine.com