This version of the page http://ictv.ua/ukr/dvd7.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-04-01. The original page over time could change.
ICTV - «Морські дияволи»
Факти    Про ICTV    Телепрограма    Програми    Фільми    Серіали    Бізнес    Розваги    DVD-колекція   
DVD-колекція
  «Дорогі діти»
  «Мільйон від Діда Мороза»
  «Почни нове життя з Миколою Томенко»
«Морські дияволи»
  «Псевдонім «Албанець»
  «Леся+Рома» том 3-4
  «Леся+Рома» том 1-2
  "Квартирне питання"
  «Не наїжджай на Діда Мороза!»
  Точки продажу
«Морські дияволи»

 
5 вересня надходить у продаж DVD-реліз із серіалом «Морські дияволи»
 
«Зіркова колекція DVD» ICTV розширюється. Телеканал запускає серію DVD «Час героїв», для якої відібрано найуспішніші чоловічі серіали про сильних, відважних, успішних героїв. Вони мають різні характери та долі, але повні рішучості виконати обов'язок – у кожного свій.
 
«Морські дияволи» - серіал  про еліту спецназу, відважну четвірку бойових плавців, яких за професійні й моральні якості прозвали «морськими дияволами». Вони завжди там, де потрібен захист національних інтересів країни. Їм доручають найскладніші завдання урядового рівня. У кожного свій характер і своє прізвисько: Батя, Хазар, Бізон та Багіра – єдина дівчина в команді. Вони з'являються з-під води там, де на них ніхто не чекає, під грифом «абсолютно секретно». Вони можуть працювати в найскладніших умовах: на великих глибинах і висотах, на кораблях, у літаках і підземних печерах. Поняття «братерство», «дружба», «офіцерська честь» - для четвірки не просто абстракція, а те,  заради чого вони готові пожертвувати життям.
 
Нагадаємо, що з початку 2008 року ICTV почав формувати свою колекцію проектів на DVD. У січні надійшов у продаж перший диск – новорічна комедія ICTV «Не наїжджай на Діда Мороза!». Другим релізом каналу став DVD із найкращими випусками «Квартирного питання», далі з'явилися чотири перших томи DVD-релізу комедійного серіалу «Леся+Рома».
 
Перелік та адреси місць продажу та мереж ліцензійних відеодистриб'юторів
 


© Усі права захищені
Created by WorldWebStudio Powered by Insider