This version of the page http://www.teleos.com.ua/service-prices/projecting.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-29. The original page over time could change.
Проектування котеджів та заміських будинків, проекти реконструкції та перепланування Телеос-Буд ремонт, оздоблення, будівництво, архітектура, реконструкція
Головна сторінка Послуги та Ціни Проектування






Проектування котеджів та заміських будинків, проекти реконструкції та перепланування

Ми займаємося створенням проектів котеджів, будинків та інших будівельних об'єктів у Києві та Київській області. Фахівці Тєлєос-Буд розробляють проекти з реконструкції та перепланування квартир, будинків, офісів, котеджів, барів, кафе, ресторанів, клубів, магазинів.

Наші архітектори працюють у сфері проектування вже не один рік, що зарекомендували себе з найкращої сторони, створюючи по-справжньому оригінальні, красиві, престижні будинки.

Ми не починаємо проект без безпосереднього знайомства. Наша команда виробила індивідуальний підхід до кожного проекту, а без знайомства з замовником, його індивідуальністю, такий підхід буде непродуктивним. Ремонт квартири або оздоблення офісу, повинні відповідати, перш за все, тим людям, яким належить жити чи працювати в новому приміщенні.
Мета архітектора, що займається розробкою проекту приватного будинку або котеджу, - перш за все створення житла для конкретної родини. Тому проектувальник обов'язково враховує всі побажання майбутніх власників котеджу і спосіб життя, який веде кожен із членів родини.

Архітектурне проектування включає в себе розробку ескізних, робочих проектів та проектної документації на будівництво нової будівлі або реконструкцію.

Для проведення реконструкції будівель та споруд або капітального ремонту потрібна розробка проекту в повному обсязі, як і для нового будівництва.

Авторський нагляд архітектора проводиться весь період будівництва та приймання в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів в цілях забезпечення відповідності технологічних, архітектурно-будівельних і технічних рішень передбачених у робочих проектах.

Ви можете связатся з Нами по Телефонам...

   

 


Украинская Баннерная Сеть