This version of the page http://ukrmed.org.ua/cat.php?cat=60030 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-28. The original page over time could change.
УКРМЕД >> Донецьк
 
про каталогрейтингдодати/поновити сайт оголошенняпошук:  
 Вінниця
 Дніпропетровськ
 Донецьк
 Житомир
 Запоріжжя
 Івано-Франківськ
 Київ
 Кіровоград
 Крим
 Луганськ
 Луцьк
 Львів
 Миколаїв
 Одеса
 Полтава
 Рівне
 Суми
 Тернопіль
 Ужгород
 Харків
 Херсон
 Хмельницький
 Черкаси
 Чернівці
 Чернігів
  Інші країни
    Каталог УКРМЕД (1645)   Донецьк (63)
Сортувати по:  
Всього:  63   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 3 4 5 6 7 » 

  Міжрегіональний науковий Центр клінічної лімфохірургії 
      Рейтинг   Мова 
  
Лікування хвороб патентованими методами. Внутрилімфатична лікувальна терапія. Лімфоферез. Лікування різноманітних форм раку за власними запатентованими методами. Розробка нових методів лікування запущених форм раку. Впроваджено всі види лапароскопічної хірургії та ендолімфатичної медикаментозної терапії.
зареєстровано: 1 дата невідома 2001 р., поновлено: 2 2001 р.

  Сторінка дитячого імунолога 
      Рейтинг   Мова 
  
Сторінка створена та підтримується доцентом кафедри епідеміології ДМУ ім. М. Горького - Мельником Вадимом Анатолієвичем. Дано багато цікавої і, в значній мірі, унікальної (наукової, довідкової, популярної) інформації по імунології. Представлені новини і актуальна інформація про епідемічну та інфекційну ситуацію в Україні та країнах СНД.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 3 дата невідома 2004 р.

  privivka.com.ua Вакцинація 
      Рейтинг   Мова 
  
Інформація про вакцинацію від грипу, гепатиту та ін. Опис цьогорічних вакцин. Облік пунктів щеплень та аптек у Донецкій області. Вірусні захворювання, їх профілактика та лікування. Закони Украіни, рекомендації ВООЗ щодо вакцин на біжучий рік.
зареєстровано: 2 2001 р., поновлено: 1 2002 р.

  ВТФ "Сарепта" 
      Рейтинг   Мова 
  
Виробничо-торгова фірма "Сарепта" вже 10 років є загальнопризнаним лідером на українському ринку виробників товарів медичного призначення з виробництва високоякісних гірчичників-пакетів, ефективність дії яких на організм людини доведена практикою.
зареєстровано: 9 дата невідома 2002 р.

  Фармацевтична фірма "Фра-м" 
      Рейтинг   Мова 
 
Ми пропонуємо лікарські препарати виробництва зарубіжних фармацевтичних компаній, а також провідних виробників України за найнижчими цінами з безкоштовною доставкою по Україна. Ми обслуговуємо понад 800 аптек та лікувальних закладів. Завжди на складі понад 2000 найменувань препаратів.
зареєстровано: 9 дата невідома 2002 р.

  Жіноче здоров'я 
      Рейтинг   Мова 
  
Програма охорони репродуктивного здоров'я, репродуктивних прав жінок та попередження передракових та ракових захворювань жіночої статевої системи. Консультаційний центр, поради фахівців, тематичні бесіди, медична енциклопедія з жіночого здоров'я, юридичні питання з прав жінок.
зареєстровано: 1 2002 р.

  Стоматологія "Донмедстиль" 
      Рейтинг   Мова 
 
Сучасна клініка, працює понад 8 років, обладнання SIEMENS, власна зуботехнічна лабораторія, комп'ютерний рентген, стоматологічна допомога від реставрацій до імплантації з гарантією до 3х років. Висококваліфіковані лікарі-стоматологи на найсучасному обладнанні та бездоганні технології забезпечують найкращий результат лікування.
зареєстровано: 5 дата невідома 2003 р.

  Донецький обласний дитячий клінічний центр нейрореабілітації 
      Рейтинг   Мова 
 
Офіційний сайт Донецького Центру Нейрореабілітації. У Центрі працюють люди нової професії: дитячі нейрореабілітологи, кожен з яких - висококваліфікований невролог, що володіє методами голкорефлексотерапії, фізіотерапії, інструментальної діагностики, масажу та іншими.
зареєстровано: 9 дата невідома 2005 р.

  Донецька обласна травматологічна лікарня 
      Рейтинг   Мова 
  
Один з найбільших лікувальних закладів Донбасу, який займається лікуванням травматологічних та ортопедичних хворих. Ми лікуємо: травми верхніх та нижніх кінцівок, хребта; пошкодження черепа та спинного мозку; травми грудної клітки, живота, тазу, очей; судинні пошкодження. Про нас. Партнери. Адміністрація і відділи лікарні. Медичні лінки. Публікації. Довідник медичних закладів Донецька.
зареєстровано: 2 2000 р., поновлено: 1 2001 р.

  Кафедра медичної інформатики, біофізики з медичною апаратурою ДонДМУ 
      Рейтинг   Мова 
 
Методичні розробки кафедри. Програмна база. Інформація для абітурієнтів В розділі ресурси - підручники, методичні матеріали, тексти журналів, книги онлайн. Список телефонів ДДМУ. Лінки.
зареєстровано: 1 дата невідома 1999 р., поновлено: 1 2001 р.

                                                                                                                                                                                                                                                                             
Всього:  63   Показано:  1 - 10 Сторінки: 2 3 4 5 6 7 » 
f.a.q. розсилка реклама банери книга відгуків контакт пошук:  
розділ категорії • розділ спеціальності • розділ регіони
про каталог • новинки • поновлення • додати сайт • оголошення • рейтинг • реклама • банери • f.a.q. • пошук

: офисная мебель
: PlastMarket - комплектующие для окон. Доставка в любой регион Украины : Все цены на pda в Киеве. Выбирай и покупай! Установка бытовой техники и электроники: ИП Ботов А.В. (926)685-80-79