This version of the page http://www.nestle.ua/ua/catalogue_products.php?Section=62 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-27. The original page over time could change.
Nestle - Бренди

  Реєстрація   |  Вхід в систему   |  Новини
 Рус    Укр   
Про Компанію
Бренди
Для споживачів
Для бізнесуЗдоров’я і харчування
Кар’єра в Nestlé
Головна сторінка  /  Бренди  /  Морозиво
Морозиво

Nestle” є одним з визнаних світових лідерів в області виробництва і продажу морозива. Ми робимо морозиво, щоб дарувати Вам чарівні моменти задоволення!

Міцні позиції компанії Нестле в сфері морозива засновані на багатому досвіді, використанні новітніх досягнень і технологій виробництва, строгому дотриманні санітарних і гігієнічних норм, твердому контролі якості продукції на кожнім етапі.

У виробництві морозива компанія Нестле використовує тільки натуральні й ідентичні натуральним інгредієнти, створюючи смачні, корисні і якісні продукти для всієї родини. На наших фабриках, де встановлене устаткування останнього покоління, пред'являються строгі вимоги до сировини, упакуванню і виробничому процесові. Кожна партія морозива перед випуском проходить багатоступінчастий контроль якості. Ми постійно оновлюємо асортимент нашої продукції, з огляду на ваші смаки і побажання. Стежте за нашими новинками!

Показати продукцію