This version of the page http://www.lanukr.com/?mid=9 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-27. The original page over time could change.
LanUkr.Com

    Дистрибуція

Базуючись на принципах максимального задоволення потреб клієнтів, ми забезпечуємо високий рівень сервісу, надійність, точність та комплексність послуг, пов'язаних з організацією і здійсненням продажу товарів в усіх регіонах України:

аналіз ринку, розробку стратегій просування продукції, розробку та адаптацію маркетингових заходів, сертифікацію продукції.

 

 


 

 

Логістика

До інфраструктури нашої компанії входить власний автотранспортний термінал, що дозволяє максимально ефективно управляти логістичними процесами та здійснювати своєчасні й безперервні поставки товарів нашим клієнтам. Ми надаємо повний комплекс логістичних послуг з доставки, розмитнення, зберігання та перепаковування продукції.

 

 

Дистрибуція

Базуючись на принципах максимального задоволення потреб клієнтів, ми забезпечуємо високий рівень сервісу, надійність, точність та комплексність послуг, пов'язаних з організацією і здійсненням продажу товарів в усіх регіонах України: аналіз ринку, розробку стратегій просування продукції, розробку та адаптацію маркетингових заходів, сертифікацію продукції.

 

 

Складські послуги

„Лан-Україна” має власний потужний складський комплекс. В оперативному управлінні компанії є понад 10 тис. кв. метрів складських приміщень, що обладнані у відповідності з сучасними вимогами до зберігання та обробки вантажів. Для формування та комплектації замовлень використовується програмне забезпечення SAP, а також новітня навантажувально-розвантажувальна техніка.

 

 

Брокерські послуги

Ми пропонуємо широкий спектр послуг з митного оформлення. Наші фахівці розроблять індивідуальну, найбільш оптимальну у вашому випадку схему, щоб ви змогли мінімізувати фінансові та інші витрати. Ми завжди прагнемо знаходити рішення, відповідні специфічним запитам наших клієнтів.