This version of the page http://konus.org.ua/2008/05/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-27. The original page over time could change.
KONUS! » 2008 » Травень

KONUS!

свято наближається!

Архив за травня 2008

Термінатор 4: Майбутнє починається (2009)

Terminator Salvation: The Future Begins


Жанр: Бойовик, Драма, Пригодницький, Триллер, Фантастика
Країна: Німеччина, Великобританія, США
Прем’єра в Україні: 22 травня 2009

В ролях:
Крістіан Бейл (Джон Коннор)
Сем Уортінгтон (Маркус)

Сюжет фільму
2018 рік від різдва Христового. Джон Коннор — людина, чия доля — очолити Опір електронному мозку Скайнет і армії Термінаторів. Але в майбутнє, з вірою в яке він виріс, вклинюється таємничий Маркус Райт: незнайомець, чиї останні спогади малюють камеру смертників.

Коннор повинен зрозуміти, хто такий Маркус — посланник майбутнього або він просто врятувався з минулого? І на тлі підготовки Скайнетом вирішального удару, Коннор і Райт відправляються в подорож, яка приводить їх в саму серцевину операційної системи, що збунтувалася, де відкривається жахлива таємниця, що криється за потенційним знищенням людства.

Популярність: 25%

Автор: LOG. Рубрика: Кіно. Отзывов (1)

Нарешті!

Перейшов на інший хостінг + оновив Wordpress до версії 2.5 (раніше була 2.3).
Для цього зі старого хостінгу я переніс на новий базу даних Mysql, плагіни та тему оформлення. Новий двигунець сприйняв це все як своє (в файлі wp-config прописав необхідну інформацію). Здається все працює нормально

Популярність: 25%

Автор: LOG. Рубрика: Новини сайту. Ваш отзыв

П’яній свині поставлять пам’ятник!

У Комсомольську Полтавської області встановлять пам’ятник п’яній свині.

За його словами, тварина лежатиме на животі з розсуненими в різні боки лапами та мордою в кориті.

Планується, що пам’ятник встановлять біля місцевого кафе під назвою “Ласунка”. “Ця свиня персоніфікуватиме людей, які напиваються до свиноподібного стану”, - сказав Рябо.

Як повідомлося, у Комсомольську до дня заснування міста - 29 листопада встановлять пам`ятник героям мультфільму про кота Леопольда.

У Комсомольську вже встановлено пам’ятники Святому Миколаю, торговці насінням і сантехнікові.



Популярність: 21%

Автор: LOG. Рубрика: Різне. Отзывов (1)

«Друга Ріка» випустила новий альбом - «Мода»

«Друга Ріка» винесла на берег свій довгоочікуваний новий альбом. Платівка отримала назву «Мода» і 11 пісень у трек-листі. Хлопці обіцяли видати диск ще рік тому, але через об’єктивні причини постійно відкладали реліз.

Однією з таких перепон стала автокатастрофа, в яку потрапив лідер групи Валерій Харчишин, після чого він тривалий час був прикутий до лікарняного ліжка. Ця подія спонукала музикантів повністю переробити матеріал, який вже був готовий, головним чином в текстовому плані, при чому багато замальовок майбутніх пісень Валерій зробив якраз у лікарні.

«Я все записував на мобільний телефон, бо писати від руки було просто неможливо. Одна рука була повнісю в гіпсі, а друга майже не рухалася, і я одним великим пальцем набирав на телефоні. Не скажу, що всі тексти написав в лікарні, це неправда, але якісь тези, якісь уривки, філософські висновки були написані там. З того вже виходили завершені композиції», - пригадує Валерій.

Спочатку хлопці планували назвати доробок «КосмоZoo», потім казали, що він буде мати назву «Фурія», але врешті-решт вирішили зупинитися на назві «Мода». За словами Валерія Харчишина, ця назва спливла у нього одночасно з двома іншими учасниками групи, а тому їм не залишалося нічого іншого, як саме її написати на обкладинці плити.

«Коли ми сиділи на студії, я був у підвалі, записував вокал. Хлопці сиділи нагорі і думали як назвати альбом. І от наш гітарист каже треба назвати Модно, а барабанник кричить «Мода», і тут я виходжу, а я цього не чув, і кажу, що треба називати «Мода». І після такого співпадіння думок ми просто не могли вже назвати альбом якось інакше», - додав Харчишин.


Читать полностью…

Популярність: 34%

Автор: LOG. Рубрика: Музика, Шоу-бізнес. Отзывов (1)

Виступ Ані Лорак на Євробаченні (відео+фото)

Популярність: 58%

Автор: LOG. Рубрика: Відео, Шоу-бізнес. Отзывов (14)

Нова мобільна сенсація! Броньований телефон Sonim XP1

 Sonim XP1 - вперше цей телефон було представлено на Світовому Мобільному Конгресі. Відвідувачі конгресу були запрошені спробувати розбити пристрій, щоб довести його незламність. В XP1 зовсім мало фіч, але цей недолік цілком перекривається його конструкцією.
Sonim XP1 – підтримує стандарт GSM (900/1800/1900MHz), Bluetooth і має кольоровий дисплей розміром 128 x 160 пікселів. Маючи розміри 113mm x 50mm x 21mm і вагу 128 грам, Sonim XP1 показує надзвичайну міцність при зануренні в цемент, заморожуванні й розстрілі з 9mm пістолета.
Про вихід телефону на європейський ринок поки нічого не відомо.

Популярність: 18%

Автор: LOG. Рубрика: Мобільний зв'язок. Ваш отзыв
Сторінки: 1 2 3 4 5 6