« »

Пані Катерина Ющенко зустрілася у Філадельфії з діячами американської ініціативної групи у сфері охорони здоров’я

19 Вересня 2005 16:21


Дружина Президента України під час робочого візиту до Філадельфії обговорила з представниками американської громадськості проблеми охорони здоров’я в Україні. Зустріч була організована Українською Федерацією Америки.

З американської сторони на зустрічі були присутні представники дитячих лікувальних закладів Філадельфії, фармацевтичних компаній, медичних вузів, громадських організацій, що працюють у сфері охорони здоров’я, боротьби проти ВІЛ/СНІДу, а також учасники Світової федерації українських медиків.

Катерина Ющенко як голова Наглядової ради фонду «Україна 3000» ознайомила учасників зустрічі з роботою фонду і детально розповіла про програму «Від лікарні до лікарні». Пані Ющенко окреслила також головні потреби українських дитячих лікарень.

Американська сторона  цікавилася станом справ з медичним обслуговуванням дітей в Україні і розповіла про свої потенційні можливості. Було домовлено, що у листопаді-грудні цього року до України приїде робоча група американських фахівців. Вони детальніше ознайомляться з роботою дитячих лікувальних закладів України і продумають можливості надання їм системної допомоги.

Зараз у Фонді триває прийом заявок від лікувальних дитячих закладів України і лікарень США та ЄС для налагодження партнерських зв’язків за програмою «Від лікарні до лікарні». У Філадельфії було домовлено, що на основі вже затвердженого списку партнерів від України американська сторона зможе наприкінці року запропонувати конкретну допомогу.

Українська Федерація Америки, яка виступила організатором зустрічі у Філадельфії, є неприбутковою гуманітарною організацією штату Пенсільванія. Вона працює над поглибленням американсько-українських контактів і допомагає розвитку демократії та економіки в незалежній Україні. Враховуючи першочергові потреби України у галузях освіти та медицини, діяльність УФА стосується багатьох спеціалізованих програм та проектів саме у цих напрямках.

Версія для друку



26 Березня 2009
Катерина Ющенко зустрілася з Френсісом О’Доннеллом
Пані Катерина Ющенко подякувала пану О’Доннеллу за роботу в Україні та за співпрацю з Фондом «Україна 3000». »»

26 Березня 2009
В Національній філармонії пройшов вечір пам’яті з нагоди 10-х роковин від дня загибелі В’ячеслава Чорновола, організований за підтримки Фонду «Україна 3000»
Під час концерту були виконані музичні твори Франца Шуберта, Фріца Крейслера, Володимира Губи, Богдани Фільц, Джона Раттера. Окрім цього, прозвучали вірші Василя Стуса, Володимира Сосюри, Атени Пашко та інших авторів, а також поезії, присвячені В’ячеславу Чорноволу. »»

12 Березня 2009
Організатори Всеукраїнського благодійного проекту «З книгою – до дітей!» звертаються з проханням підтримати акцію
»»

10 Березня 2009
12 березня відбудеться прес-конференція Всеукраїнського благодійного проекту «З книгою – до дітей!» в Київській області
»»

9 Березня 2009
Фонд «Україна 3000» підтримав турнір класифікаційних та рейтингових змагань зі спортивного бального танцю «Золоті ворота-2009»
»»

3 Березня 2009
Фонд «Україна 3000» прийняв рішення про переведення частини коштів з «Трансбанку»
»»


  







 
© 2001-2009
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації | Звіти | Діючі конкурси і програми

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua