This version of the page http://www.ngo.donetsk.ua/allnews/page9 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-25. The original page over time could change.
NGO :: портал неполітичних новин

До передових українськіх вишів буде складніше вступити

Середа, 11 березня, 15:54
Правом встановити вищі вимоги до вступників скористалися лише шість із першої тридцятки українських вишів, решта, як і раніше, прийматиме документи від усіх.
Україна  освіта  студентство  
Коментарі (0)

Близнюк мріє нагодувати м`ясом всіх

Середа, 11 березня, 15:18
Глава Донецької облради Анатолій Близнюк вважає, що в сільське господарство області потрібно привертати кадри і інвестиції. Про це він заявив в інтерв'ю «Комсомольській правді в Україні».
їжа  Донеччина  село  
Коментарі (0)

Донецьк ризикує залишитися без річки

Середа, 11 березня, 15:10
«Критичним» називають екологи якість води в донецькій річці Кальміус. Головні забрудники - метзаводи, шахти і хімічні підприємства. Вони, не дивлячись на кризу, продовжують скидати в річку нечистоти. Екологи наполягають: «забрудників» необхідно штрафувати, інакше річка може перетворитися на «канаву».
Донецьк  мер  вчені  екологія  вода  фахівці  
Коментарі (0)

Вулиці Маріуполя прибиратимуть водії та ув’язнені

Середа, 11 березня, 15:08
30 вихованців виправної колонії Каменська будуть притягнені до прибирання вулиць Маріуполя. Про це повідомив заступник міського голови Валерій Ксенофонтов. За його словами, вони щодня зі своїм бригадиром і майстром «Зеленстроя» братимуть участь в наведенні ладу, щоб і місту допомогти, і собі на їду заробити.
комунальники  Маріуполь  водій  суд  транспорт  
Коментарі (0)

У Макіївці шахраї привласнили насіння соняшника

Середа, 11 березня, 14:50
У Макіївці співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили посадовців сільськогосподарського підприємства, які незаконно привласнили собі урожай соняшнику.
злочин  МВС  Макіївка  
Коментарі (0)

На Луганщині ціни на продукти харчування знизилися

Середа, 11 березня, 14:42
За даними Державної інспекції з контролю за цінами в Луганській області, на підприємствах торгівлі області зафіксоване зниження цін на ряд товарів. Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації.
ціни  гроші  Луганськ  
Коментарі (0)

«Гірники» звикли до штучного газону й були атаковані москвичами

Середа, 11 березня, 14:39
Звістка про те, де розмістився «Шахтар» під час своєї московської експедиції, швидко розлетілася серед столичних любителів футболу. Власне, таємниці з цього ніхто і не робив… І ось до готелю «Золотое кольцо» потягнулися збирачі автографів і оригінальних знімків з футболістами.
футбол  Москва  Донецьк  спорт  шахтар  
Коментарі (0)

На Донеччині загорілася шахта

Середа, 11 березня, 14:34
У Донецькій області на шахті «Північна» (ГП «Дзержінськуголь», м. Дзержінськ) проводиться ліквідація пожежі. Як повідомили в Центральному штабі державної воєнізованої служби рятувальників в Донецьку, сьогодні в 00.25 на ділянці №71 горизонту 1160 метрів було зафіксовано виділення диму.
Донецьк  шахта  пожежа  аварія  
Коментарі (0)

Скоро на Донеччині зникнуть навіть фазани

Середа, 11 березня, 14:21
Спеціалісти побоюються, що з лісових господарств Макіївки в найближчі декілька років можуть зникнути дикі звіри. «Не те, що зайчиків, там і фазанів скоро не буде. Навіть якщо ми їх вирощуватимемо, але без води фазан не може, теж пити повинен. Він же не перепелів, він же не росу п'є. Навіть фазан вимре. У нас не те що зайців, куріпок не буде, навіть фазанів не буде», - каже голова первинного колективу Макіївської міської ради українського товариства мисливців і рибаків Олег Масленников.
Донеччина  Макіївка  екологія  тварини  
Коментарі (0)

На Донбасі процвітає нелегальний вугільний бізнес

Середа, 11 березня, 13:37
У Красному Лучі поблизу однієї з шахт виявлений факт розробки корисних копалини громадянином України, який не мав на це документів дозвільного характеру. Як повідомили сьогодні в управлінні податкової міліції державної податкової адміністрації в Луганській області, вилучено 31 тону вугілля і устаткування загальною орієнтовною вартістю 95 тис. грн.
шахта  вугілля  Луганщина  Донецьк  
Коментарі (0)

«Шахтарю» в Москві бракує справжньої трави

Середа, 11 березня, 13:22
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу перед матчем з московським ЦСКА в 1/8 фіналу Кубка УЄФА назвав "проблемою номер один" штучний газон стадіону "Лужники". Як повідомляє "Спорт-Експрес", М.Луческу відзначив, що гравцям "Шахтаря" знадобиться час, щоб пристосуватися до незвичного газону.
спорт  стадіон  шахтар  футбол  Донецьк  
Коментарі (0)

Ксенофобія серед донецьких студентів набуває загрозливих масштабів

Середа, 11 березня, 13:07
В п'ятницю в третьому гігієнічному корпусі Донецького національного медичного університету (ДонНМУ) один з українських студентів побив свого однокурсника. Потерпілим виявився громадянин Німеччини - студент першого курсу міжнародного факультету ДонНМУ Володимир Середкін. "Все почалося з того, що він попросив у мене олівець. Я дав, а коли обернувся забрати - він мене обматюкав", - розповів потерпілий.
ксенофобія  студентство  молодь  Донецьк  
Коментарі (0)

Лідер супермаркетів Східної України «Амстор» - банкрот

Середа, 11 березня, 12:37
Сьогодні велика національна мережа супермаркетів «Амстор» може оголосити про свій дефолт. 11 березня закінчується термін погашення облігацій «Амстора» на спільну суму 50 мільйонів гривень. Крім того, до 13 березня компанія має виплатити купонні платежі по 5 випусках на 10,8 мільйона гривень. Проте коштів на виплату в роздрібної мережі немає. В зв'язку з цим аналітики бачать лише два варіанти розвитку подій — реструктуризація заборгованості або дефолт.
курс долара  фінансова криза  гроші  торгівля  Донецьк  
Коментарі (0)

Хто в Україні найбагатший? Ахметов постраждав від кризи

Середа, 11 березня, 12:21
Рінат Ахметов є найбагатшим з-поміж українських бізнесменів за версією американського журналу "Форбс", в рейтингу мільярдерів якого він посів 127 місце з капіталом 7 мільярдів 300 мільйонів доларів. Усього в списку "Форбс" шість прізвищ українських громадян, передає Радіо "Свобода". Номер 203-й – Віктор Пінчук зі статком 5 мільярдів доларів. На 50 позицій нижче стоїть Ігор Коломойський, статок якого оцінюють у 4, 2 мільярда.
фінансова криза  Ахметов  гроші  бізнес  Донецьк  
Коментарі (0)

Вихідні видалися багаті на аварії

Вівторок, 10 березня, 18:01
Троє людей загинули і 60 були травмовані в ДТП на автодорогах Донецької області за вихідні і святкові дні з 6 по 9 березня, повідомляє прес-служба Управління ДАІ в Донецькій області.
аварія  Донеччина  транспорт  
Коментарі (0)

У Донецьку знову «Анархія in the UKR»

Вівторок, 10 березня, 17:42
Хочете побачити анархію на сучасному етапі її розвитку в Донецьку? За основу вистави театральної трупи «Жуки», яка відбудеться в середу, о 19.00, взята сучасна українська проза Сергія Жадана. «Анархія in the UKR» сповнена сарказмом, гумором та гіркою правдою.
Жуки  музика  культура  театр  вистава  
Коментарі (0)

Молитва за козаків у Донецьку триває

Вівторок, 10 березня, 17:27
5 березня в храмі Різдва Христового при Університеті штучного інтелекту ( пр. Богдана Хмельницького, 84) відбулася чергова молитва за Україну та панахида за козаків з Реєстру Війська Запорізького 1649 року.
церква  акція  Донецьк  
Коментарі (0)

Донецьк і Луганськ з`єднає нова траса

Вівторок, 10 березня, 17:15
До Євро-2012 планується реконструювати трасу «Луганськ-Донецьк». Про це повідомив перший заступник голови Луганської облради Володимир Пристюк.
транспорт  будівництво  Луганськ  Донецьк  
Коментарі (0)

Донбас-Арену прибиратимуть альпіністи

Вівторок, 10 березня, 17:11
Чистота одного з найкращих у Європі стадіонів буде забезпечуватися силами співробітників служби клінінгу, яких планується набрати близько 100 осіб. Прибирати Донбас Арену, зрозуміло, будуть щодня. Але особливо ретельно - у матчеві дні.
шахтар  футбол  спорт  Донбас-Арена  стадіон  Донецьк  
Коментарі (0)

Київ знову тримає Донецьк на хлібі й воді

Вівторок, 10 березня, 17:08
За результатами січня і лютого 2009 року Донецьк виконав план надходжень до міського бюджету на 106,2%. Про це сьогодні в ході прес-конференції сказав мер Донецька Олександр Лук’янченко. В той же час він вказав, що сьогодні його «не влаштовують темпи зростання заробітної платні по місту», а також те, що досі не розпочате фінансування міста з держбюджету.
Донецьк  Лук`янченко  мер  економіка  Україна  гроші  бюджет  
Коментарі (0)

Посол США поспілкувався з донеччанами

Вівторок, 10 березня, 16:30
Посол США Уїльям Тейлор прибув до Донецька, щоб зустрітися і поговорити як з офіційними особами, так і з простими людьми, а також дізнатися, як в регіоні розвивається економічна ситуація.
Донецьк  США  посол  будівництво  Лук`янченко  
Коментарі (0)

Для донеччан цей опалювальний сезон може виявитися останнім

Вівторок, 10 березня, 15:55
Судовий арешт на 20 автомобілів і 106 квартир донеччан, що накопичили значні борги за опалювання і гаряче водопостачання, наклали державні виконавці по позовах «Донецькміськтепломережа» за січень-лютий 2009 року, повідомляє прес-служба підприємства.
борг  суд  комунальники  Донецьк  
Коментарі (0)

Українці продають китайські годинники росіянам

Вівторок, 10 березня, 15:23
Прикордонники відділу прикордонної служби «Краснодон» поблизу українського селища Краснодарський затримали два автомобілі «ВАЗ» з вантажем годинника китайського виробництва. Водії автомобілів, громадяни України, намагалися перевезти вантаж до Росії.
Донецьк  контрабанда  СБУ  
Коментарі (0)

Сектор Газа: ультраси «Дніпра» атакували донеччан газовими балончиками (ФОТО)

Вівторок, 10 березня, 14:02
«Сьогодні битва – ніжності завтра», - такі промовисті слова були на афіші принципового матчу між «Шахтарем» та «Дніпром». Йдеться тут не тільки про футбол, бо у цих протистояннях запеклі вороги зустрічаються не тільки на полі, а й на трибунах, адже донецькі та дніпропетровські фанати одне одного м’яко кажучи не люблять.
футбол  Донецьк  Євро-2012  бійка  шахтар  
Коментарі (0)

Мер Донецька заперечує, що метро в Донецьку побудують японці

Вівторок, 10 березня, 13:44
Мер Донецька Олександр Лук’янченко спростував інформацію про те, що будівництвом метро в Донецьку займатиметься японська фірма. Про це міський голова повідомив сьогодні під час прес-конференції. «Будівництво японською фірмою для мене новина. Це не відповідає дійсності. Японці можуть інвестиційно взяти участь в цьому питанні. А будувати будуть наші. Бажане видається за дійсне», - відзначив Лукьянченко.
Лук`янченко  мер  Донецьк  метро  будівництво  
Коментарі (0)

Бродячі собаки тримають в облозі донецьку владу

Вівторок, 10 березня, 13:37
Бродячі собаки в понеділок, 9 березня, в Горлівці атакували 30-річну жінку-листоношу під час доставки кореспонденції, повідомляє «Кочегарка». За інформацією видання, трапилося це близько 15 години.
ОДА  влада  тварини  Донецьк  
Коментарі (0)

«Шахтар» знову перемагає. Деталі матчу з Дніпром

Вівторок, 10 березня, 13:17
Суботній матч 7 березня між донецьким «Шахтарем» та дніпропетровським «Дніпром» приносить «Шахтареві» чергову перемогу в українському чемпіонаті. І хоча навколо матчу точаться гострі суперечки щодо справедливості призначення того самого переможного пенальті, результат вкотре працює на донеччан, які зміцнюють свої позиції в турнірній таблиці Прем’єр-ліги, перестрибнувши з п’ятого місця на третє.
футбол  спорт  Донецьк  шахтар  
Коментарі (0)

Попри кризу відпочинок у Криму знову подорожчає

Понеділок, 9 березня, 17:29
Сьогодні завершує свою роботу 18 Міжнародний туристичний ярмарок «Крим. Курорти. Туризм». Традиційно під час цього заходу підписуються контракти між учасниками туристичного ринку і визначається ціна на турпродукт нового сезону. Схоже, більшість представників цієї сфери вважають, що після кризи настане Останній день, тож із цьогорічного курортного сезону слід витиснути все можливе, а далі – хоч трава не рости.
депутат  пам`ятник  Стус  екологія  
Коментарі (0)

Наливайченко став головою СБУ

Понеділок, 9 березня, 17:19
Верховна Рада затвердила Валентина Наливайченка на посаді голови Служби безпеки України.За таке рішення проголосували 230 народних депутатів. «За» голосували фракції БЮТ – 149 депутатів, НУНС – 61 та блоку Литвина – 20. Партія регіонів та комуністи не дали голосів за цю кандидатуру. Вчора Президент Віктор Ющенко вкотре запропонував Верховній Раді призначити Валентина Наливайченка головою СБУ. Він виконує обов’язки керівника відомства з 22 грудня 2006 року, коли парламент звiльнив Iгоря Дріжчаного.
Україна  Верховна Рада  СБУ  депутат  
Коментарі (0)

Шлях з Донецька до Києва знову подорожчав

Понеділок, 9 березня, 15:54
З 9 березня «Укрзалізниця» у котрий раз підвищить вартість проїзду в поїздах. Місце в плацкартному вагоні стало дорожче на 4,7%, в купейному і спальному - на 7,4%.
Київ  гроші  потяг  залізниця  
Коментарі (0)

У Донецьку з`явиться 7 туристичних маршрутів

Понеділок, 9 березня, 15:46
У Донецьку почали готувати екскурсоводів до юнацького чемпіонату Європи 2009 року з футболу. Про це на засіданні обласного оргкомітету «УЄФА.Євро-2009/2012» сказав перший заступник Донецького міського голови Микола Волков.
Євро-2012  туризм  футбол  
Коментарі (0)

Хвора Луганщина: кожен п`ятий мешканець області інфікований

Понеділок, 9 березня, 15:34
У 2008 році близько 480 тис. жителів Луганської області перенесли інфекційні захворювання (тобто практично кожен п'ятий житель області). Про це повідомив начальник обласного управління охорони здоров'я Павло Малиш, - передає прес-служба Луганської ОДА.
медицина  ОДА  лікування  Луганщина  
Коментарі (0)

8 березня мало не вбило 8 донеччан

Понеділок, 9 березня, 15:25
Вісім пасажирів автобуса МАЗ постраждали в ДТП, що сталося в Донецьку у неділю, 8 березня. Про це повідомляє прес-служба департаменту Державтоінспекції МВС України.
міліція  МВС  ДТП  свято  
Коментарі (0)

10 березня перевірятимуть підготовку Донецька до Євро-2012

Понеділок, 9 березня, 15:13
Заступник міністра регіонального розвитку і будівництва України Анатолій Беркута 10 березня ознайомиться з ходом підготовки Донецька до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це повідомили в головному управлінні містобудування.
Євро-2012  будівництво  футбол  
Коментарі (0)

Мер Донецька відправить городян до крематорію

Понеділок, 9 березня, 15:05
За дорученням виконкому міської ради комунальне управління «Управління генерального плану міста Донецька» розробляє містобудівну документацію розміщення крематорію в одному з районів міста.
Донецьк  Лук`янченко  мер  крематорій  
Коментарі (0)

Розпочав роботу оновлений портал захисту прав пацієнтів

П`ятниця, 6 березня, 17:57
Розпочав роботу оновлений портал захисту прав пацієнтів www.healthrights.in. Як повідомили УНІАН у Міжнародному фонді "Відродження", портал має на меті налагодження системної ефективної співпраці неурядових організацій, медичних працівників, об’єднань пацієнтів, провідних юристів, журналістів та громадськості задля сприяння захисту прав людини в сфері охорони здоров’я .
допомога  інтернет  лікування  медицина  
Коментарі (0)

Європа підтримує регресивні регіони України грошима

П`ятниця, 6 березня, 17:30
Україна через фінансові негаразди може отримати щедре фінансування від Євросоюзу, про яке ще три місяці тому не могла і мріяти. Як з’ясувала "Власть денег", на засіданні Єврокомісії у середині березня Україні виділять додаткові 600 мільйонів євро.
гроші  ЄС  фінанси  Україна  
Коментарі (0)

Румунських дипломатів видворили за шкоду безпеці України

П`ятниця, 6 березня, 17:27
Причиною видворення румунських дипломатів з території України є дії, спрямовані на нанесення шкоди безпеці України. Про це виданню Українська правда повідомило джерело, наближене до дипломатичних кіл.  Так, за словами співрозмовника, дипломати, а саме військовий аташе з питань оборони Філіп Раду і секретар Генконсульства Румунії у Чернівцях Юстініан Фокша, "вчинили дії, спрямовані на нанесення шкоди безпеці України" та порушили конвенції про дипломатичні та консульські відносини.
ЄС  МЗС  Україна  НАТО  
Коментарі (0)

Пам`ятник Шухевичу відкрили на місці його загибелі неподалік Львова

П`ятниця, 6 березня, 17:17
Сьогодні, 5 березня, у селі Білогорща біля Львова відбулося урочисте відкриття пам'ятника генерал-хорунжому УПА Роману Шухевичу. Пам'ятник встановлено за декілька десятків метрів від будинку, у якому загинув Шухевич. Як зазначив на урочистостях син Романа Шухевича Юрій, це вже третій пам'ятник, встановлений його батькові в Україні. Він подякував усім, хто причетний до цієї знаменної події.
ОУН-УПА  Львів  річниця  
Коментарі (0)

Щоб побороти кризу, на Луганщині закривають школи

П`ятниця, 6 березня, 16:53
Пункт про закриття з наступного навчального року чотирьох міських шкіл є в плані антикризових заходів, прийнятих депутатами на 42-ій сесії Краснолучанської міської ради. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної ради. Такі заходи міське керівництво планує вжити, якщо фінансово-економічна ситуація в країні і регіоні в 2009 році не покращає.
гроші  освіта  школа  фінансова криза  Луганщина  
Коментарі (0)

Хмара тегів

Стус Донецьк студентство культура Жуки театр шахта вистава шахтар фінансова криза ОУН-УПА економіка Луганськ футбол водій Верховна Рада Луганщина Євро-2012 Маріуполь транспорт США екологія туризм село суд Україна СБУ стадіон Ахметов Макіївка Москва Лук`янченко депутат молодь фахівці медицина вугілля крематорій влада Київ мер метро гроші Донеччина торгівля інтернет Львів аварія будівництво пам`ятник ДТП музика освіта комунальники школа лікування річниця ціни вчені МЗС їжа Донбас-Арена борг МВС бізнес ОДА ЄС тварини церква міліція пожежа спорт акція НАТО залізниця вода бюджет злочин фінанси курс долара посол ксенофобія контрабанда свято потяг допомога бійка
Новини RedTram
Загрузка...

Новини MarketGid

Загрузка...

Мета новини

Мета новости...

Новини Readme

Новини кіно

Загрузка...
Всі новини
Погода, Новости, загрузка...

Новини ТБ

Загрузка...
Всі новини

Кіноафиша

Загрузка...

Робота

Загрузка...
Загрузка...