This version of the page http://www.ngo.donetsk.ua/allnews/page37 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-25. The original page over time could change.
NGO :: портал неполітичних новин

«Донбас Арена» буде інфрачервоною

Понеділок, 12 січня, 10:51
У Донецьку розробляється проект інфрачервоного обігріву чаші арени споруджуваного стадіону «Донбас Арена».
Донецьк  спорт  будівництво  
Коментарі (0)

Донецькі хлібокомбінати одночасно підвищили ціни

Понеділок, 12 січня, 10:49
У Донецькій області за підвищення оптових цін на хліб оштрафовані три хлібокомбінати, а саме: ВАТ «Торезхліб», ВАТ «Снежнянський хлібокомбінат» і ВАТ «Шахтарський хліб».
гроші  Донеччина  торгівля  
Коментарі (0)

Казка про босоніжки, або як споживачі Донеччини з невіглаством борються

П`ятниця, 9 січня, 18:09
Жила-була в Донецьку Чорна Бейсболочка. Вчилась вона в університеті. й жила-була в Україні мережа магазинів взуття «Монарх». Верталася якось Чорна Бейсболка з навчання додому до бабусі й вирішила зазирнути до магазину з королівською назвою. На дворі була у розпалі весна, а тому дівчинці дуже хотілося нові босоніжки. Там й купила, золотисті такі, дуже пасували до її бейсболки й чорних джинсів із золотого кольору ниткою.
право  споживач  Донецьк  торгівля  
Коментарі (0)

У Донецьку винайшли спосіб отримувати заморожені вклади НБУ

П`ятниця, 9 січня, 17:25
Максимально простий спосіб отримання депозитних вкладів, заморожених НБУ, вдалося винайти в Донецькій області. За півтора тижні в трьох випадках отриманий позитивний результат. Механізм повернення грошей пропонує неформальне об'єднання громадян, метою яких є допомога людям під час економічної кризи. За їх замовленням було проведено адвокатське дослідження, яке показало, що постанови НБУ нелегітимні і вкладник може забрати кошти в будь-який слушний час за допомогою простої телеграми за адресою керівника банку. Про це сьогодні, 9 січня, в Донецьку підчас прес-конференції повідомив адвокат Олексій Жигулін.
Донецьк  банк  гроші  
Коментарі (0)

Найбільше зростання цін відмічено на Донеччині

П`ятниця, 9 січня, 16:41
У листопаді 2008 року в порівнянні з груднем 2007 року споживчі ціни в Україні виросли на 19,8%. Про це свідчать дані Державного комітету статистики України.
гроші  Донеччина  
Коментарі (0)

Луганчани добувають газ самостійно

П`ятниця, 9 січня, 16:28
У 2008 році газодобувні підприємства Луганської області добули 432,1 млн. куб. метрів газу. Про це повідомляє прес-служба Луганської ОДА.
газ  Луганщина  гроші  
Коментарі (0)

На Донеччині черговий потопельник

П`ятниця, 9 січня, 16:16
У місті Димитров Донецької області через необережну поведінки на льоду потонув чоловік.
Донеччина  МНС  
Коментарі (0)

Футболістів «Шахтаря» звільнятимуть

П`ятниця, 9 січня, 16:02
Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що в команді забагато гравців і хоче скоротити список до 24. Про це він заявив на першому тренуванні у новому році.
футбол  шахтар  Донецьк  
Коментарі (0)

Донецький експерт радить не купувати долари

П`ятниця, 9 січня, 15:52
Долар відносно гривні дорожчатиме. Про це заявив директор донецької філії "Форкс клуб Україна" Максим Іваненко. «Відносно гривні, ймовірно, долар дорожчатиме. Це пов'язано з політичною обстановкою в Україні, з ситуацією, яка склалася в газовій сфері і загальною нестабільністю», - сказав він.
гроші  Донеччина  газ  
Коментарі (0)

Донеччани започаткували новий рух Дідів Морозів

П`ятниця, 9 січня, 15:38
Новорічні свята минули, але враження після них залишаться. Особливо у дітей. Вони Новий рік чекають 365 днів. Донецькі малюки – не виключення. За статистикою, цього року тільки ялинки міського голови відвідало 46 тисяч дітей. А скільки свят та вистав було проведено у дитячих садках! Скільки дідів морозів віддало малюкам свою енергію та доброту! Підсумовуючи святкові емоції, стало цікаво опитати донецьких Дідів Морозів. Але не професіоналів, а аматорів. Що вони отримали цього року за свою роботу? Які цікаві випадки з ними траплялися?
Донецьк  діти  молодь  Новий рік  
Коментарі (0)

У Британії народилася перша генетично модельована дитина

П`ятниця, 9 січня, 15:37
У Великобританії народилася дитина, зародок якої лабораторно позбавлено гена BRCA 1, що передає у спадок ризик захворювання на рак грудей. Про це сьогодні повідомляє Університетський коледж Лондона. Дівчинка розвивалася із обраного вченими ембріона, аналізи якого показали відсутність гена, при наявності якого ризик страшного захворювання складає від 50% до 85%.
вчені  діти  рак  
Коментарі (0)

Луганщина відмовилася від гарячої води

П`ятниця, 9 січня, 15:26
Котельні Луганської області працюють нормально, але тиск газу знаходиться на критичному рівні. Про це повідомив начальник управління ЖКГ Луганської ОДА Сергій Махуренко.
газ  вода  Луганщина  
Коментарі (0)

Росія не готова до переговорів по газу

П`ятниця, 9 січня, 15:20
Прогресу в переговорах Національної акціонерної компанії Нафтогаз України із ВАТ Газпром поки що не досягнуто через можливу відсутність у представників Газпрому відповідних повноважень і мандату на підписання будь-яких контрактів з делегацією НАК, заявляє голова української компанії Олег Дубина. "Поки що переговори пустопорожні, російська делегація виглядає неготовою до продовження процесу переговорів", - говориться в його заяві, яку поширили в п'ятницю.
Україна  Росія  газ  війна  ЄС  
Коментарі (0)

Водій джипу-вбивці знайдений під вартою

П`ятниця, 9 січня, 15:19
Працівник міліції, що здійснив 21 грудня 2008 року дорожньо-транспортну пригоду в Макіївці знаходиться під вартою. Як повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області, 25 грудня 2008 року стосовно нього був обраний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. У зв'язку з цим, після виписки з лікарні він був направлений в слідчий ізолятор 5 міста Донецька, де знаходиться в даний час.
ДТП  міліція  Макіївка  
Коментарі (0)

«Шахтар» посилює склад і Брандао не відпускає

П`ятниця, 9 січня, 15:08
До донецького "Шахтаря" повернулися орендовані Кастільо, Фомін та Коротецький, які будуть готуватися з першою командою. Про це на прес-конференції у Донецьку повідомив головний тренер "гірників" Мірча Луческу. Також румунський тренер нічого не чув про інтерес британських клубів до Левандовського і прокоментував майбутнє в команді Брандао.
Донецьк  футбол  шахтар  спорт  
Коментарі (0)

У Донецьку боряться з негодою машини

П`ятниця, 9 січня, 15:00
60 автомобілів здійснюють посипання і розчищання доріг від снігу 9 січня. За інформацією дорожнього ремонтно-будівельного управління на автодорогах Донецька вночі, з 8 на 9 січня, працювало 75 одиниць техніки, з них 52 комбіновано-дорожніх машини, 6 снігоприбиральних машин, 4 трактори снігоочисника, 5 автогрейдерів, 4 трактори Т-150 і 4 машини для вантаження посипочного матеріалу.
погода  Донецьк  
Коментарі (0)

Луганським заправкам не вистачає газу. Водії переходять на бензин.

П`ятниця, 9 січня, 14:30
У Луганську працюють лише 2 АЗС, які реалізують газ. Про це повідомив глава Асоціації перевізників Луганської області Олександр Чумаченко.
Луганськ  паливо  газ  транспорт  бензин  
Коментарі (0)

Газова війна зупинила горлівський «Стирол»

П`ятниця, 9 січня, 14:06
Через нестачу газу для нормального виробничого циклу зупинено аміачний завод концерну Стирол в Горлівці Донецької області.
газ  гроші  Горлівка  Росія  
Коментарі (0)

У секторі Газа загинула українка та її дворічна дитина

П`ятниця, 9 січня, 13:55
У секторі Газа у результаті обстрілу ізраїльським танком у власному будинку загинула громадянка України та її дворічна дитина, 12-річну дочку госпіталізували.Як повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України, трагедія сталася 8 січня близько 16:00 у східній частині сектора Газа в районі Туфах.
Україна  війна  МЗС  
Коментарі (0)

У Криму зійшли 2 лавини

П`ятниця, 9 січня, 13:49
У Криму на 51-му кілометрі траси Ялта-Бахчисарай зійшли дві снігові лавини і перекрили рух транспорту з плато гори Ай-Петрі. Як повідомили в головному управлінні МНС України на півострові, інформація про подію надійшла до рятувальників напередодні близько 21:00.
МНС  аварія  погода  Крим  Україна  
Коментарі (0)

Різдвяні прибамбаси українців, або творча відповідь кремлівським гномам

П`ятниця, 9 січня, 13:12
Відомо, що українцям з давніх часів притаманно з гумором ставилися до всього що відбувається у їхньому житті. Особливо до різних негараздів, як побутових так і більш глобальних. Припустимо навіть, що ця якість українського характеру і допомогла нації вистояти і пронести свою ідентичність крізь століття кривавої, нищівної боротьби за власну державність, гідність, мову, культуру.
гумор  газ  Росія  Україна  
Коментарі (0)

Донбас перейшов на резервні види палива

П`ятниця, 9 січня, 12:38
Всі електростанції Донецької області через скорочення подачі газу з Росії перейшли на резервні види палива. Про це сказав вчора, 8 січня, на прес-конференції голова правління «Донецькоблгаз» Микола Масс.
газ  Донеччина  гроші  Росія  
Коментарі (0)

Патрік Свейзі помирає

П`ятниця, 9 січня, 12:01
Відомий голлівудський актор Патрік Свейзі, хворий на рак підшлункової залози, зізнався, що йому залишилося жити не більше двох років. У своєму першому телевізійному інтерв'ю з моменту підтвердження діагнозу, зірка "Брудних танців" сказав, що він "дуже наляканий" і "живе немов у пеклі", - пише газета "Взгляд". Проте актор також поспішив запевнити своїх прихильників, що "не лежить на смертному одрі, прощаючись із навколишнім світом".
культура  кіно  фільм  США  
Коментарі (0)

В Азовське море знову віднесло 17 рибалок

П`ятниця, 9 січня, 11:45
У Азовському морі врятовані 17 рибалок, які дрейфували на шматках криги.
Азовське море  МНС  
Коментарі (0)

Україна програла інформаційну війну з Росією

П`ятниця, 9 січня, 11:44
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що Україна програла інформаційну війну з Росією, пов’язану з газовими переговорами. Про це він сказав на брифінгу для преси під час робочої поїздки до Тернопільської області.
Україна  Росія  газ  війна  
Коментарі (0)

Росія готова платити Україні більше за транзит

П`ятниця, 9 січня, 11:40
"Газпром" готовий платити Україні середньоєвропейську ставку за транзит газу по її території за умови поставок газу на її адресу за ринковими цінами. Про це заявив журналістам іноземних ЗМІ в четвер увечері прем'єр Росії Володимир Путін, повідомляє "Інтерфакс-Україна". "Оскільки Україна не виконала (умов меморандуму про співпрацю, що передбачає перехідний період до ціни поставок газу в Україну і повне погашення її боргів), нехай платить ринкову ціну за газ", - заявив він.
Україна  Росія  газ  гроші  
Коментарі (0)

Вболівальники "Шахтаря" вимагають перемоги у Кубку УЄФА

П`ятниця, 9 січня, 11:36
Більшість уболівальників "Шахтаря" ставлять перед командою задачу-максимум на 2009 рік - перемогти в Кубку УЄФА. Як повідомляють в прес-службі клубу, таким є результат опитування, проведеного наприкінці 2008 року серед відвідувачів інтернет-сайту ФК "Шахтар".
Донецьк  футбол  шахтар  спорт  
Коментарі (0)

Проблеми з газом населення Донеччини не торкнуться

П`ятниця, 9 січня, 11:34
Тепломережі в Донецькій області, які мають борги перед «Нафтогазом України», будуть відключені, не взираючи на заяви про те, що населення не постраждає під час "газового конфлікту" між Росією та Україною. Про це сказав сьогодні начальник управління промисловості Донецької облдержадміністрації Віталій Кижаєв.
Донецьк  газ  комунальники  
Коментарі (0)

Винуватець ДТП в макіївському переході зник

П`ятниця, 9 січня, 11:19
Винуватець резонансного ДТП в макіївському переході виписався з лікарні та зник. Де знаходиться водій Тойоти Прадо, який три тижні тому в'їхав в підземний перехід в Макіївці, невідомо. Медики в лікарні повідомили, що пацієнта виписали ще до Нового року.
ДТП  міліція  водій  Макіївка  
Коментарі (0)

Життя луганчан оцінюється в 1,5 копійки

П`ятниця, 9 січня, 11:04
У новому році мерія Луганська удвічі урізувала витрати на медицину. Для ескулапів обласного центру та їх пацієнтів рік, що настав, буде несолодким. Криза змусила міську владу економити на всьому. І у тому числі, на не такій вже і безкоштовній медицині.
лікування  медицина  економічна криза  Луганщина  
Коментарі (0)

«Шахтар» став кращим за «Мілан»

Четвер, 8 січня, 17:27
У рейтингу Міжнародної федерації футбольної історії та статистики (IFFHS) за 2008 рік більшість українських команд поліпшили свої позиції. Київське "Динамо" піднялося на 7 пунктів і посідає 17 рядок. "Шахтар" посів 28 місце, поліпшивши свої позиції на вісім сходинок.
Донецьк  футбол  шахтар  
Коментарі (0)

Донецькі діти відсвяткували як треба

Четвер, 8 січня, 17:01
Як повідомляє офіційний сайт Донецького міського голови та міськради, близько 46 тисяч малюків відвідало новорічні та різдвяні дитячі святкові заходи.
Донецьк  діти  свято  
Коментарі (0)

У Донецьку знову погодний Апокаліпсис (прогноз погоди на 7 днів)

Четвер, 8 січня, 16:28
У Донецьку погіршуються погодні умови. З 14 години 8 січня у місті почалася завірюха, з сильним вітром при цьому не відбулося підвищення температури повітря.
Донецьк  погода  МНС  
Коментарі (0)

В перемогу "Шахтаря" над англійцями букмекери не вірять

Четвер, 8 січня, 16:19
Всі три українські клуби не є фаворитами в матчах 1/16 фіналу Кубка УЄФА. Букмекерів не вразила гра харківського "Металіста" на груповому етапі турніру. У "Динамо" майже немає шансів проти "Валенсії". Трохи вище за інших котирується донецький "Шахтар".
Донецьк  футбол  шахтар  спорт  
Коментарі (0)

«Газова війна» відбилася на донецьких підприємствах

Четвер, 8 січня, 16:15
«Газова війна» між російським Газпромом і Нафтогазом України створила велику напругу в забезпеченні стабільності роботи вітчизняних підприємств. Сьогодні, 8 січня, промислові підприємства області отримали телефонограму за підписом гендиректора ВАТ «Донецькміськгаз» С.В.Корнейчука, в якій ним наполегливо радиться понизити споживання газу.
війна  гроші  шахта  Донеччина  газ  
Коментарі (0)

Луганчани не доплатили за тепло майже 100 млн. грн.

Четвер, 8 січня, 16:01
У Луганську борги населення за спожите тепло на кінець 2008 року складали 99,5 млн. грн. Про це повідомили в міському комунальному підприємстві «Теплокомуненерго».
комунальники  борг  газ  Луганщина  
Коментарі (0)

По закінченню ВНЗ на донецьких студентів чекає безробіття

Четвер, 8 січня, 15:49
У загальній чисельності безробітних в Донецькій області як і раніше переважають жінки. В той же час, як повідомляє Головне управління статистики в Донецькій області, безробітних жінок стало більше, ніж рік тому, на 3,1%, а чоловіків - на 32,2%.
молодь  безробіття  економічна криза  
Коментарі (0)

Луганська влада карає страйкуючих

Четвер, 8 січня, 15:37
Рішенням виконавчого комітету Луганської міської ради в однобічному порядку були розірвані договори на перевезення пасажирів на постійних міських автобусних маршрутах загального користування Луганська, укладені з приватними перевізниками «Бест-авто», «Транс-Квін» і «Автопасажиртранс». Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.
страйк  транспорт  Луганщина  гроші  
Коментарі (0)

Італійці прибули до Донецька за Брандао, а тут морози

Четвер, 8 січня, 15:19
Після того, як контракт придбання "Марселем" Хенріка Ларсcона зірвався, французький клуб зайнявся форвардом донецького "Шахтаря" Брандао.
Донецьк  футбол  спорт  
Коментарі (0)

Вифлеємський вогонь прибув до Донецька

Четвер, 8 січня, 15:15
Міжнародна скаутська естафета передачі Вифлеємського вогню миру дійшла до Донецька. У середу, 7 січня, донеччани отримали Вифлеємський вогонь, як різдвяний символ добра, миру і злагоди. Зокрема, передача вогню відбулася в храмі Різдва Христового при Донецькому державному університеті штучного інтелекту відбулася передача Вифлеємського вогню миру.
церква  молодь  Україна  Донецьк  
Коментарі (0)

Хмара тегів

Донецьк Росія культура шахта шахтар Луганськ футбол водій Луганщина транспорт гумор США діти Україна Крим Макіївка банк молодь медицина фільм гроші Горлівка Донеччина торгівля аварія кіно паливо будівництво МНС Новий рік газ ДТП рак війна право погода комунальники лікування економічна криза вчені МЗС Азовське море борг бензин ЄС церква міліція безробіття спорт вода страйк свято споживач
Новини RedTram
Загрузка...

Новини MarketGid

Загрузка...

Мета новини

Мета новости...

Новини Readme

Новини кіно

Загрузка...
Всі новини
Погода, Новости, загрузка...

Новини ТБ

Загрузка...
Всі новини

Кіноафиша

Загрузка...

Робота

Загрузка...
Загрузка...