This version of the page http://www.ngo.donetsk.ua/allnews/page1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-25. The original page over time could change.
NGO :: портал неполітичних новин

10 років тому загинув лідер Народного руху В‘ячеслав Чорновіл

Сьогодні, 17:31
25 березня 1999-го року він повертався з відрядження і його авто на повній швидкості врізалося в КАМАЗ, який розвертаючись, перегородив дорогу. Окрім В’ячеслава Чорновола, загинув його водій Євген Павлов. Дотепер вважалося, що в аварії винні водії обох транспортних засобів.
Україна  аварія  водій  ДТП  
Коментарі (0)

Якою була душа Гоголя?

Сьогодні, 17:27
Дві великі постаті ХІХ століття стоять біля джерел українського духовного відродження. Гоголь і Шевченко. Політикування і розумування малих порізнили тих двох геніїв України, котрі пробудили і навернули до українства тисячі тисяч людей. Вони діють по різному, але в одному напрямку.
Гоголь  письменник  культура  Україна  
Коментарі (0)

Донецькі залізничники розмовлятимуть англійською

Сьогодні, 17:26
На Донецькій залізниці для прийому на належному рівні вболівальників Чемпіонату Європи з футболу серед молоді 2009 року і з метою подолання мовного бар'єру для працівників бригад потягів заплановано придбання 100 англо-російських і трьох електронних перекладачів для вокзалів.
залізниця  Євро-2009  футбол  
Коментарі (0)

Вагітні українки вийшли на акцію протесту

Сьогодні, 17:24
У Кременчуці Полтавської області вагітні жінки провели мітинг проти закриття пологового відділення у Крюківському районі міста. Акція протесту відбулася вранці перед початком сесії Кременчуцької міської ради. Вагітні жінки і ті, хто народжували в Крюкові, тримали в руках транспаранти: Наши власти творят страсти, Тяжело в стране такой, где не слышат голос твой!, Мы против закрытия роддома, Не дадим закрыть роддом, мы детей рожаем в нем! та ін.
діти  акція  Україна  жінка  
Коментарі (0)

Українці радше витратять гроші, ніж понесуть їх у банк

Сьогодні, 17:13
Українці радше витратять велику суму грошей, ніж понесуть свої кошти у банк. Про це свідчить опитування Національного інституту стратегічних досліджень, який представив журналістам напередодні на прес-конференції директор Інституту Юрій Рубан. На питання "якби у вас була велика сума грошей в гривнях, що б ви з нею зробили?" 18,7% респондентів вибрали варіант відповіді "негайно витратив би".
гроші  фінанси  економічна криза  Київ  
Коментарі (0)

Україна - у світових лідерах за поширенням туберкульозу

Сьогодні, 17:02
Всесвітня організація охорони здоров'я визначила 27 країн, на які припадає 85% всіх випадків туберкульозу з множинною лікарською стійкістю. Перші п'ять місць у цьому списку займають Азербайджан, Молдова, Казахстан, Узбекистан і Україна. Як повідомляє Центр новин ООН із покликанням на представника організації у Києві, на Україну з населенням у 46,143 мільйонів людей (станом на 1 січня 2009 року) припадає 11% всіх зареєстрованих випадків туберкульозу у європейському регіоні ВООЗ.
туберкульоз  Україна  епідемія  
Коментарі (0)

В Україні набувають популярності комікси

Сьогодні, 16:58
Комікс як жанр в Україні незатребуваний, а от у сусідніх державах Європи за роботи наших художників віддають сотні доларів. Дніпродзержинська художниця Марія Ланцута вже три роки працює на німецькі видання. З національними журналами співпраця так і не склалася - вони закривалися, не проіснувавши на ринку і півроку. Експерти констатують: комікси тільки починають завойовувати читача і це переважно завдяки молодим художникам. Школярам митці пропонують через малюнки вивчати навіть історію України.
культура  історія  Україна  
Коментарі (0)

Короткий дзвінок за кермом на очах у даішника коштуватиме 500 грн

Сьогодні, 16:52
Однак на таку суму можна придбати пристрій, котрий раз і назавжди позбавить вас штрафів за розмови під час руху. Журнал «Автоцентр» пропонує огляд автомобільної гарнітури – пристроїв Hand free - вільні руки. Однак усі ці прилади позбавляють водія лише необхідності тримати слухавку у руках, але не маніпуляцій із кнопками для відповіді на дзвінок чи активації виклику.
мобільний  ДАІ  штраф  гроші  
Коментарі (0)

Чергова ластівка цензури в українському інтернеті

Сьогодні, 16:48
Глава Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі Василь Костицький і глава правління Інтернет-асоціації України Тетяна Попова підписали Меморандум про співпрацю з питань безпеки в українському сегменті Інтернет. Тим самим сторони домовилися сприяти забезпеченню дотримання вимог чинного законодавства України в інформаційній сфері та у сфері захисту суспільної моралі.
інтернет  журналістика  Україна  право  
Коментарі (0)

Україна змагається за право проведення Чемпіонату світу з хокею у 2014 році

Сьогодні, 16:45
Україна, Білорусь, Угорщина та Латвія змагаються за право проведення Чемпіонату світу з хокею у 2014 році. Після попередньої презентації заявок на право проведення чемпіонату, яка відбулася 17 березня в штаб-квартирі Міжнародної федерації хокею (IIHF) у Цюріху (Швейцарія), п’ятірку країн-кандидатів залишила Чехія. Делегація України, як повідомляє Федерація хокею, блискуче презентувала свою програму і отримала високу оцінку комітету з проведення змагань.
Київ  спорт  Україна  
Коментарі (0)

Саудівська Аравія відмовилась визнавати українські дипломи медиків

Сьогодні, 16:43
Саудівська Аравія відмовилася визнавати дипломи українських медичних навчальних закладів. Рішення про відмову визнавати медичні дипломи українців і фахівців з інших країн, які отримали освіту на Україні, прийнято на засіданні ради з питань медичної спеціалізації, що проходило в саудівській столиці під головуванням міністра охорони здоров'я Абдалли бен Абдель Азіза ар-Рабіа.
Україна  освіта  навчання  РФ  медицина  
Коментарі (0)

Брандау не гратиме проти «Шахтрая»

Сьогодні, 16:36
Нападник "Олімпіку" Брандао, що ще недавно виступав за донецький "Шахтар", пожалкував, що не зможе допомогти своєму новому клубу в протистоянні зі старим у чвертьфіналі Кубка УЄФА. "В єврокубках я заграний за "гірників", а тому зіграти за "Марсель" у Кубку УЄФА не зможу, - наводить слова бразильського форварда L'еquіре.
шахтар  футбол  спорт  Донецьк  
Коментарі (0)

Нечуваний шторм у Маріуполі

Сьогодні, 16:33
Хвилі, що утворюються штормовим вітром, продовжують наступати на берег Маріуполя. «Рівень води в Азовському морі піднявся ще на 5 см, до небезпечної відмітки в 560 см, залишається всього 20», - повідомила начальник відділу метеопрогнозів Маріупольської гідрометеообсерваторії Ольга Діденко.
Донеччина  Маріуполь  шторм  погода  
Коментарі (0)

«Шахтар» востаннє гратиме в Кубку УЄФА

Сьогодні, 16:27
Тепер всі ми можемо вважати, що стартував процес підготовки матчу 1/4 фіналу Кубка УЄФА «Шахтар» — «Олімпік». До Донецька прибули представники УЄФА і «T.E.A.M.» (організації, яка бере участь в проведенні ігор Ліги чемпіонів і завершальних стадій Кубка УЄФА), щоб з фахівцями клубу і стадіону почати спільну роботу. 25 березня відбулися перші організаційні збори сторін.
Донецьк  спорт  шахтар  футбол  стадіон  
Коментарі (0)

У Луганську відбудеться виставка _ПОДИВИСЬ НАВКОЛО СЕБЕ_

Сьогодні, 16:25
Виставка «Подивись навколо себе» присвячена правам людини. Вона складається з фотографій та малюнків дітей, цитат з міжнародної конвенції з прав людини та «білої стіни» відгуків. Ключовим аспектом виставки стануть творчі роботи дітей-сиріт та дітей, які навчаються в спеціальних навчальних закладах та школах-інтернатах. Їхнє своєрідне світосприйняття та бачення прав людини не залишить байдужим відвідувачів виставки. Організатори заходу (МВО «СВІТ-Україна») вважають, що проблема прав людини є вкрай актуальною для молодого українського суспільства. Особливо важлива вона для незахищених верств населення.
Луганськ  виставка  мистецтво  
Коментарі (0)

Квитки на матч «Шахтар»:«Олімпік» коштуватимуть 600 грн

Сьогодні, 16:08
Найдорожчий квиток на гру "Шахтар" – "Олімпік" буде коштувати 600 грн. 9 квітня донецький "Шахтар" в 1/4 фіналу розиграшу Кубка УЄФА на своєму полі прийме марсельський "Олімпік". З 2 квітня квитки надійдуть в продає в каси РСК "Олімпійський".
футбол  шахтар  спорт  гроші  стадіон  
Коментарі (0)

Донецькі автодорожники приберуть з узбіч жалобну символіку і пам‘ятні знаки жертвам аварій

Сьогодні, 16:00
Донецькі автодорожники вирішили прибрати з узбіч все, окрім дорожніх знаків та офіційно дозволеної реклами. Українські автошляхи просто рясніють недоречною жалобою і пам’ятниками жертвам аварій, - її знищуватимуть працівники автодору, відповідальні за порядок на узбіччях. Родичі загиблих не приховують обурення, та якщо усім загиблим в аваріях на українських дорогах встановити пам‘ятний знак, наші автомагістралі перетворяться на суцільне кладовище, більше того - вся ця сумна атрибутика відвертає увагу водіїв, які й без того недисципліновані заручники неякісних наших доріг.
транспорт  ремонт  комунальники  Донеччина  
Коментарі (0)

Донеччанам є чому навчити поляків

Сьогодні, 15:22
Представники компанії PL.2012, державної організації Польщі, що займається підготовкою до Євро стадіонів і інфраструктури міст, в яких пройде чемпіонат Європи сьогодні відвідали стадіон, що будується в Донецьку, "Донбас-Арена", повідомляє прес-служба "Донбас-Арени".
Донецьк  будівництво  Євро-2012  Польща  
Коментарі (0)

Шахти змінили тектоніку Луганщини. Чекайте землетрусів

Сьогодні, 15:11
Зараз в Україні діють 36 сейсмологічних станцій. Немає їх тільки в Донбасі – регіон не вважається сейсмічно активною зоною. У 2004 році був землетрус в Ровеньках і Теплогорську, в 2006-м – в Ровеньках і Новоайдарі, при чому ці поштовхи були записані навіть сейсмостанціями в Криму. Фахівці відзначають: випадки землетрусу в Луганській області почастішали. Всі випадки, що відбулися в регіоні, відбуваються там, де активно ведеться розробка вугілля.
шахта  катастрофа  Луганщина  
Коментарі (0)

Донецьких хабарників ловлять кожного дня

Сьогодні, 15:00
В Донецькій області на місці злочину затримали начальника і заступника начальника відділу Державної виконавчої служби одного з міських управлінь юстиції.
Донецьк  злочин  МВС  хабар  
Коментарі (0)

Номінальна зарплата донеччан непропорційна реальній

Сьогодні, 14:36
Середня номінальна заробітна платня одного штатного працівника в Донецькій області в лютому 2009 року в порівнянні з попереднім місяцем збільшилася на 5,4% і склала 1940 грн. про це повідомляє головне управління статистики в Донецькій області.
Донецьк  зарплатня  ціни  гроші  
Коментарі (0)

Церква допомогає донеччанам не забути власну історію

Сьогодні, 14:28
22 березня в храмі Різдва Христового при Університеті штучного інтелекту ( пр. Богдана Хмельницького, 84) відбулася чергова молитва за Україну та панахида за козаків з Реєстру Війська Запорізького 1649 року.
історія  церква  Донецьк  
Коментарі (0)

В Донецьк введуть полк внутрішніх військ задля подалання вуличної злочинності

Сьогодні, 14:11
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що з початку 2009 року рівень вуличної злочинності в Україні зріс на 12% в умовах кризи. Про це він повідомив сьогодні в Кабінеті міністрів.
МВС  злочин  криза  Донецьк  
Коментарі (0)

Компанія Ахметова презентувала звіт дворічної давнини

Сьогодні, 14:08
Компанія "Систем Кепітал Менеджмент" презентувала Звіт про сталий розвиток Групи СКМ за 2007 рік. У березні 2009 року Компанія СКМ презентувала Звіт про сталий розвиток Групи СКМ за 2007 рік, підготовлений співробітниками СКМ за участі представників компаній і підприємств Групи.
гроші  Ахметов  екологія  суспільство  
Коментарі (0)

Студентів Луганщини працевлаштують

Сьогодні, 13:46
26 березня 2009 року в Луганському національному університеті (ЛНУ) пройде ярмарок випускників "Майбутнє Луганщини". На ярмарку випускники зустрінуться з представниками фірм і організацій, яким потрібні співробітники. Працедавці розкажуть студентам про існуючі вакансії, специфіку роботи, соціальні гарантії, рівень заробітної плати, на який можуть розраховувати молоді фахівці.
працевлаштування  робота  Луганщина  
Коментарі (0)

Оголошена кампанія зі збору коштів на видання антології творів Василя Стуса

Сьогодні, 13:26
Ініціатори надання Донецькому національному університету імені Василя Стуса впевнені, що їх ініціатива досягне поставленої мети.До того ж починається всеукраїнська акція зі збору коштів на видання творів Василя Стуса. Основними завданнями цієї фази діяльності буде донесення до громадян творчості Василя Стуса, розуміння про значення цієї особистості для України та світу.
Україна  студентство  акція  гроші  Стус  
Коментарі (0)

Донецькі поети будуть представлені на найбільшому поетичному фестивалі у Харкові

Сьогодні, 13:26
Мистецьке об’єднання «Остання барикада» таки проведе Третій міжнародний літературний фестиваль «Харківська барикада»
фестиваль  поезія  
Коментарі (0)

Всі боржники Донецька залишаться без гарячої води з квітня

Сьогодні, 13:16
На 23 мільйони гривень виросли в березні борги споживачів перед «Донецькмісктепломережею», повідомляє прес-служба підприємства.
Донецьк  борг  суд  комунальники  
Коментарі (0)

Комітет виборців приватизувати неможливо - нові призначення в Секретаріаті Президента

Сьогодні, 12:46
Відповідно до Указу Президента України № 182/2009 від 24 березня Ігоря Попова призначено заступником Глави Секретаріату Президента України – Представником Президента України у Верховній Раді України.
КВУ  президент  Україна  Донеччина  
Коментарі (0)

Загадкова аварія в центрі Донецька (ФОТО)

Сьогодні, 12:22
Загадкова аварія відбулася щойно у Донецьку. На проспекті Миру близько до готелю «Вікторія» відбулося лобове зіткнення двох автомобілів.
аварія  ДАІ  Донецьк  
Коментарі (0)

Нова кров Секретаріату Президента

Вчора, 20:16
На передодні череди виборів, що очікують Україну, важливо помічати кожні зміни у системі вищих ешелонів державного адміністрування.
Донеччина  Україна  президент  КВУ  
Коментарі (0)

Криза ударила по Донецьку, але удар не смертельний

Вчора, 17:33
За підсумками першого кварталу місцевий бюджет Донецька недоотримає 28 млн. грн. прибуткового податку. Середня заробітна платня в місті знизиться на 8,8%, і складе близько 2 тис. грн. Такий прогноз в ході своєї прес-конференції сьогодні, 24 березня, озвучив мер Донецька Олександр Лук`янченко.
Донецьк  криза  гроші  промисловість  металургія  
Коментарі (0)

МНСники Маріуполя тепер братимуть гроші. Не за все

Вчора, 17:26
Згідно нормативним документам, тепер управління МНС безкоштовно гасить пожежі і запобігає надзвичайним подіям. А ось відкриває двері, що закрилися, знімає кішок з дерев, підставляє драбини до балконів і т.д. за гроші.
Донеччина  МНС  гроші  ціни  
Коментарі (0)

На Донеччині жінка народила дітей, яких насправді не народжувала

Вчора, 16:16
Прокуратура Волноваського району порушила кримінальну справу проти жінки, яка імітувала вагітність і підробляла документи з метою одержати соціальну допомогу у вигляді виплат по народженню дитини. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.
Донеччина, злочин  діти  гроші  
Коментарі (0)

У ВНЗ зменшать кількість відмінників

Вчора, 16:11
ВНЗ, в яких кількість студентів, що одержують стипендію, перевищує 70% загальної кількості бюджетників, чекають серйозні перевірки. Міністерство освіти запідозрило їх в корупції. "Ми перевіримо ВНЗ з найбільшою кількістю стипендіатів. Адже якщо в університеті більше 90% студентів отримують стипендію, виникають підозри в корупції під час сесії. Ми проведемо свою контрольну роботу у ВНЗ і після цього порівняємо оцінки", - говорить директор департаменту вищої освіти Ярослав Болюбаш. Таким нехитрим способом чиновники зможуть заощадити гроші, які йдуть на виплати студентам.
освіта  навчання  гроші  Україна  
Коментарі (0)

Вболівальники Євро-2012 житимуть прямо в морі

Вчора, 15:38
Чи буде в Донецьку достатньо готелів до проведення Євро-2012? Це залежить, перш за все, від наявності інвестицій. Поки що банківська система України не готова профінансувати всі проекти готелів, які є й передбачені програмою підготовки до чемпіонату. Про це сьогодні розповів Олександр Лук’янченко, мер Донецька.
Донецьк  Лук`янченко  Євро-2012  готель  Маріуполь  
Коментарі (0)

Громадянам з черги на житло нічого не обіцяють

Вчора, 15:19
На початок 2009 роки на квартирному обліку в Донецькій області стояло 85,9 тис. сімей і безсімейних громадян, з них чекають державного житла 84,6 тисяч, квартир в житлово-будівельних кооперативах – 1,3 тисячі.
будівництво  криза  Донеччина  житло  
Коментарі (0)

Стала відома причина вибуху в центрі Донецька

Вчора, 14:56
Мер Донецька Олександр Лук’янченко повідомив, що ймовірно причиною вчорашнього вибуху на перетині проспекту Богдана Хмельницького та вулиці Рози Люксембург в Донецьку був пакет з амонітом, який був підірваний за допомогою запалу та спеціального пристрою.
вибух  аварія  Донецьк  авто  
Коментарі (0)

Хмара тегів

історія президент авто Стус Донецьк студентство культура шахта шахтар Луганськ туберкульоз футбол водій готель Луганщина ДАІ Євро-2012 Маріуполь транспорт навчання екологія виставка суд діти Україна Гоголь стадіон Ахметов Лук`янченко фестиваль журналістика медицина криза Київ жінка Донеччина, злочин гроші Донеччина інтернет аварія будівництво працевлаштування вибух письменник МНС ДТП шторм РФ КВУ ремонт хабар епідемія катастрофа освіта право погода комунальники Польща ціни мобільний економічна криза зарплатня борг металургія МВС церква промисловість спорт мистецтво акція суспільство залізниця поезія штраф злочин фінанси Євро-2009 робота житло
Новини RedTram
Загрузка...

Новини MarketGid

Загрузка...

Мета новини

Мета новости...

Новини Readme

Новини кіно

Загрузка...
Всі новини
Погода, Новости, загрузка...

Новини ТБ

Загрузка...
Всі новини

Кіноафиша

Загрузка...

Робота

Загрузка...
Загрузка...