This version of the page http://www.itcomp.edu-ua.net/id/2/print/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-25. The original page over time could change.
Конкурс "Вчитель-новатор" | версія для друку | Головна
П’ЯТИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС «ВЧИТЕЛЬ-НОВАТОР»

Увага!
16.02.09 - проведено збори переможців П’ятого Всеукраїнського Інтернет-конкурсу «Вчитель-новатор», які відбулися 16 лютого 2009 року у приміщенні компанії «Майкрософт Україна» за адресою: Київ, вул. Жилянська, 75.
01.12.08 - жюрі підвело підсумки конкурсу і визначило переможців (протоколи засідання, оцінки робіт переможців). 
31.10.08 - реєстрація учасників і завантаження матеріалів закінчена. Жюрі підводить підсумки конкурсу.


На виконання програми “Партнерство в навчанні” компанія «Майкрософт Україна» за сприяння Міністерства освіти і науки України та Академії педагогічних наук України підтримує проведення конкурсу, мета якого – опанування освітянами сучасних інформаційно-комунікаційних технологій та підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання. Конкурс спрямовано на підвищення якості навчання учнів у галузі інформаційно-комунікаційних технологій, розвиток ініціативи педагогів, студентів та науковців у розробці та вдосконаленні навчально-методичних матеріалів для якісного вивчення програмних продуктів Microsoft, у розробці програмних засобів навчального призначення, надання практичної допомоги вчителям загальноосвітніх навчальних закладів, науковцям, викладачам та студентам педагогічних навчальних закладів в оволодінні інноваційними методами навчання та забезпечення вільного доступу освітян до національних освітніх електронних ресурсів.

УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ
  1. Організатори конкурсу. Безпосереднім організатором конкурсу є Інститут інформаційних технологій і засобів навчання АПН України. Інформаційну підтримку здійснює журнал «Комп’ютер у школі та сім’ї».
  2. Учасники конкурсу. Участь у конкурсі можуть брати учителі загальноосвітніх навчальних закладів, науковці, викладачі та студенти педагогічних навчальних закладів. Конкурс проводиться у двох номінаціях: а) початкова школа; б) середня школа.
  3. Термін проведення конкурсу. Конкурс проводиться з 20.05.2008 р. до 31.10.2008 р.
  4. Зміст матеріалів. На конкурс можуть подаватися розробки уроків, конспекти лекцій, підручники, навчальні та навчально-методичні посібники, методичні розробки для загальноосвітніх навчальних закладів, що описують або використовують програмні продукти Microsoft. Перевага надається роботам, які охоплюють усю тему повністю, наприклад, розробки уроків або конспекти лекцій по Excel, Access тощо.
  5. Форма подання матеріалів. Матеріали подаються тільки в електронному вигляді.
  6. Реєстрація учасників. Учасники конкурсу реєструються на сайті www.itcomp.edu-ua.net, для чого потрібно заповнити форму: прізвище, ім’я, по батькові, місце роботи, посада, e-mail, контактний телефон, номінації конкурсу, вид матеріалу, що подається, назва та коротка анотація роботи (до 10 рядків).
  7. Адреса та термін подання матеріалів. Термін завантаження матеріалів на сайт www.itcomp.edu-ua.net не пізніше 31.10.2008 р.
  8. Доступ до матеріалів. Доступ до матеріалів вільний для всіх відвідувачів, які зареєструються на сайті www.itcomp.edu-ua.net. Усі матеріали відвідувачі можуть вільно використовувати в навчально-виховному процесі.
  9. Переможці. Журі визначає 13 переможців.
  10. Нагородження учасників. Відповідно до програми «Партнерство в навчанні» компанією «Майкрософт Україна» для автора найкращої роботи конкурсу та переможців двох номінацій встановлюється 13 подарунків.
    Найкраща робота конкурсу відзначається спеціальним подарунком від компанії «Майкрософт Україна» (переносний ПК laptop).
    Журі може направити одного з переможців конкурсу на Європейський конкурс «Вчитель-новатор». Цей переможець повинен підготувати презентацію роботи англійською мовою.
    Фотографії переможців буде надруковано на кольорових обкладинках журналу «Комп’ютер у школі та сім’ї».
  11. Керівництво. Організацією і проведенням конкурсу керує оргкомітет, склад якого визначається організаторами конкурсу.
  12. Журі. Персональний склад журі визначається організаторами конкурсу. При підведенні підсумків враховується дата подання матеріалів. Раніше подані матеріали будуть мати більший пріоритет.
  13. Підсумки. Підсумки конкурсу оголошуються під час проведення загальних зборів переможців конкурсу у грудні 2008 р.

СКЛАД ОРГКОМІТЕТУ П’ЯТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ КОМПАНІЇ МАЙКРОСОФТ УКРАЇНА «ВЧИТЕЛЬ–НОВАТОР»

1. Биков В.Ю. - голова оргкомітету
2. Зукоскі К.
3. Прокопенко Н.С.
4. Ляшенко О.І.
5. Задорожна Н.Т.
6. Руденко В.Д.

СКЛАД ЖУРІ П’ЯТОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ КОМПАНІЇ МАЙКРОСОФТ УКРАЇНА «ВЧИТЕЛЬ–НОВАТОР»

1. Даниленко Л.І. - голова журі
2. Зукоскі К.
3. Потапова Ж.В.
4. Мацьоха О.М.
5. Черненко В.О.
6. Литвинова С.Г.

За довідками звертайтеся за адресою:
itcomp@edu-ua.net, тел. (044) 486–65–59.
Контактна особа: Задорожна Наталія Тимофіївна.