This version of the page http://www.fortecja.com.ua/index.php?id=0&path=31 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-25. The original page over time could change.
КРЕДИТНА СПІЛКА "ФОРТЕЦЯ"
89707

8 800 505 10 10
Безкоштовний телефон
довідки

    Активи:
    100 000 000.00 грн.
    Кількість членів:
    17 000 чол.
    Кількість філій:
    35

Дані станом на 01.09.08

 


burlay.org.ua









Калькулятор Головна Пошта

15.07.08 "Фортеця" на Петрівському ярмарку

В Чернівцях відбувся традиційний Петрівський ярмарок, який проводиться на день св. Петра та Павла. У цього свята давні традиції, які беруть свій початок ще з 1832 року. У святкуванні взяла участь і кредитна спілка "Фортеця", філії якої вже не перший рік працюють у Чернівцях.

Тоді постановою муніципальної ради Чернівців було затверджено рішення про щорічне проведення цього заходу. Ярмарок мав велике економічне значення для Буковини. Всі підприємства краю, торгівля, ремісники та представники сектору громадського харчування брали участь у святі. А гості з'їжджалися з усіх усюд.

Цей захід, з невеликими перервами, проводиться і до нині.

Цього року в ярмарку взяли участь біля 500 підприємств, магазинів та приватних підприємців, які презентували різноманітні галузі – громадське харчування, торгівлю, сувенірне виробництво, легку промисловість, туристичний сектор, банківську сферу тощо.

Були проведені «Свято морозива», «Свято пива» та спортивні змагання "Буковинські Богатирі". Проводились також різноманітні розіграші призів від відомих компаній – «Гіпермаркет «Епіцентр», автосалонів «Автоплаза», «Ніко» та інших.

На свято завітало багато гостей з міст України та сусідніх країн, таких як Молдова, Румунія та Польща. Загалом на ярмарці побувало біля 50 000 людей. Цей захід з кожним роком набуває все більшої популярності. Цього року в ярмарці прийняли участь і працівники Чернівецьких філій кредитної спілки «Фортеця», які надавали консультації з питань кредитування. Розповідали про діяльність «Фортеці» в Чернівцях та на Україні загалом, ознайомили з депозитними програмами, пояснювали принципи роботи спілки, розповідаючи про гаранти надійності.








завантаження...





Результати

-Вибори президента Бразилії проходили настільки напружено, що переможця довелось визначати за пенальті.



17 грудня
День народження КС "Фортеця"


У Березні народилися:

04.03 Забожко Алла Василівна

05.03 Безугла Наталія Олександрівна

10.03 Гоцева Надія Петрівна

11.03 Бондаренко Оксана В'ячеславівна

26.03 Некрасова Наталія Олександрівна

27.03 Дубовик Олена Олександрівна

28.03 Снігір Людмила Валеріївна

30.03 Ткачук-Коваленко Олексій Валерійович


З Днем народження!

Бажаєм Вам життя прожити
Без сліз, без горя, без біди.
Нехай воно щасливим буде
Сьогодні, завтра і завжди!

дизайн

програмування