This version of the page http://www.vesillia.com.ua/stil-ta-moda/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-24. The original page over time could change.
ВЕСІЛЛЯ. WEDDING. СВАДЬБА. Про все в журналі "Наше ВЕСІЛЛЯ"
|| Наш ICQ 452-345-855
Безкоштовні оголошення | Розширений пошук | Новини в RSS

Вітаємо Вас, Гість

Пошук:

RSS

Статті розділу Стиль та мода

1: Весільна сукня для майбутньої мами
Багато речей у нашому житті відбуваються, на жаль, не за обраним сценарієм. Майже кожна дівчина до свого повноліття не один десяток разів уявляє день свого одруження, спланований до найменших дрібниць… Проте іноді трапляється так, що весілля доводиться відгуляти якнайшвидше, адже животик майбутньої дружини збільшується щотижня. І якщо зараз про приємний стан нареченої знають лише найближчі люди, то згодом це стане відомо для всіх.

2: Діамантове щастя
На жіночу любов до усяких блискучих цяцьок чоловіки реагують по-різному. Якщо йдеться про дешевеньку біжутерію, вони милостиво називають нас воронами, які ласі все, що блищить. Якщо така бажана річ тр

3: Дрес-код для свекрухи, або Кілька порад для VIP-гостей
Кілька місяців тому я стала свідком розмови двох моїх подруг: одна, що зібралася заміж, вмовляла іншу стати її дружкою. «Мені від тебе нічого не потрібно: лише цілуйся з дружбою і купи букетики гостям». Знала б вона, скільки сліз їй коштуватимуть ці слова потім...

4: Ви ще не в білому? Тоді ми йдемо до вас!
Найприродніше питання №2 у голові кожної дівчини, котра почула запитання №1 «чи станеш ти моєю дружиною», стосується, безумовно, весільної сукні. Адже всі без винятків представниці найпрекраснішої з половин людства мріють про цей день, як про День Казки, призначений тільки для Неї. А в казках чарівні Принцеси не бувають із недоліками... Що ж робити, якщо, дивлячись у своє дзеркало, бачите, що їх – поганців – тьма-тьмуща? Відповідати «Ні» на запитання №1? Борони, Боже! Просто треба знайти правильний шлях до мети №2. Навіть якщо ви ніколи не носили вечірні сукні і після пеленок 20 з гаком років не вилазили із кросівок, або ж вам здається, що весільна сукня підкреслить маленький бюст чи у ній ви скидатиметеся на велику тумбочку, – не розчаровуйтеся і викиньте з голови ці дурниці! Запевняємо: весільна сукня пасує всім. Мало того, саме воно може дуже вдало ПРИХОВАТИ ваші недоліки. Є тільки один нюансик: треба вміло його підібрати.

5: Весільне вбрання починається з білизни
Кажуть, театр починається з гардеробу. А от весільне вбрання нареченої починається з білизни. І не лише починається, а й закінчується нею... Як?! За передвесільними клопотами ви забули про найпікантнішу мить свята – першу шлюбну ніч? Я розумію, що порядні українські пари в ніч після весілля гроші рахують, але якщо ви робитимете це в красивому мереживному пеньюарі, цей процес буде значно цікавішим! Жарти-жартами, але білизна нареченої має бути ідеальною – як звабливо-вишуканою, так і функціональною, аби приховати ті вади фігури, які десь там зачаїлися, і підкреслити ті достоїнства, яких у вас і без того багато.

6: Її величність мода в деталях
Мабуть, немає у світі жінки, яка б бодай час від часу не намагалася простежити за модними тенденціями та оновити свій гардероб ексклюзивними трендами нового сезону. У цьому наша з вами слабкість, а можливо, й перевага? Усе залежить від того, як поставити запитання. Ви заручниця моди чи її повелителька? Якщо ви не уявляєте свого життя без щоденного гортання модних журналів із думкою «де ж те, чого у мене ще немає», можу хіба поспівчувати. Якщо ж ви з усіх новинок, що їх презентують модельєри, обираєте ту одну-єдину річ, що робить вас іще чарівнішою – мої вам вітання. Навіть у джинсах, які вдало підібрані і пасують до фігури, ви матимете неабиякий вигляд. До речі, про джинси. Пригадайте бодай рік, коли вони не були модними. Довго думаєте? Не варто марнувати час. Такого просто не було. Мода на джинси змінюється щорічно, іноді й щосезону, а от із моди вони не виходять уже декілька десятиліть поспіль. Напевно, таємниця цього винаходу полягає у зручності, практичності та презентабельності.

7: Ексклюзивний “одяг” для ваших вікон
Найпростіші декоративні оформлення вікон вперше з’явилися в Стародавній Греції. Натомість портьєри і штори, відомі нам тепер, стали популярними в епоху Відродження. Зазвичай основою для штор були бавовна, льон і шерсть. Щоб досягти найрозкішнішого вигляду наші попередники використовували різні види парчі, сатину, тафти і плису. Позаяк шовк був недоступний людям середнього класу, для прикраси віталень, їдалень, і бібліотек надавали перевагу шерсті. Для спалень штори шили із бавовни та ситцю.

8: Арт-декор: від стразів – до цементу
Уся справа в дрібницях, але цікавих та оригінальних. Часом треба подарувати якусь надзвичайно просту річ, але хочеться, щоб подарунок запам’ятали, помітивши його оригінальність і неповторність. Ваша неординарність завжди дивувала і привертала увагу подруг – то як же ви будете на своєму весіллі зі звичайним букетом?! Має бути епатаж! Маєте сукню ніжного молочного кольору і не можете знайти відповідного взуття у тон? Задекоруйте білі туфлі так, щоб і ви їх не впізнали. Знайти оригінальний вихід із буденної ситуації сьогодні вам допоможуть “умілі руки” студії арт-декору.


Сторінка 1 з 1
[1]  

вагітність Весілля вишиванка Дизайнер Діти дружина забава запрошення звичаї звичай Зірка Зірки кохання краса материнство мода модельєр молода молодий молоді молодята наречена наречений наречені обряди одружені одруження свадьба сватання серіал стиль сукні сукня традиції чоловік шлюб
Реклама











Цікаві лінки