This version of the page http://www.zp-pravda.info/?pg=avatars (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-23. The original page over time could change.

:: Навігація ::
Головна сторінка

Про газету
Адреса
Реклама

Форум
 :: Регіон ::

Від коваля - до генерального конструктора

Яків ІВАНОВ

"Людина і небо" - так називається книга журналістки Ольги Корнієнко, презентація якої відбулася в Запорізькій обласній універсальній бібліотеці імені Горького. Видання присвячене життю і діяльності Федора Михайловича Муравченка - Героя України, відомого конструктора авіаційних двигунів, члена-кореспондента НАН України, доктора технічних наук, професора, лауреата державних премій СРСР і України. Генеральному конструктору ДП "Івченко-Прогрес" вчора виповнилося 80 років.

На презентації виступив заступник голови обласної ради Анатолій Світлицький.

- Книга "Людина і небо" розповідає про те, як, маючи тверді переконання і мету в житті, - відзначив Анатолій Світлицький, - можна пройти нелегкий шлях від коваля до генерального конструктора. На прикладі Федора Михайловича треба вчити сучасну молодь бути чесними і небайдужими людьми, а головне - вкладати душу в свою професію.

Від імені депутатів обласної ради Анатолій Світлицький побажав Федору Муравченку здоров'я і нових творчих досягнень.

Всі молодіжні проекти втілять у життя

Тетяна НЕХАЙ,студентка ЗНУ

На засіданні координаційної ради з питань реалізації державної молодіжної політики при голові облдержадміністрації підбили підсумки минулого року й обговорили плани на 2009-й. Начальник управління ОДА у справах сім'ї, молоді та спорту Анастасія Склярук зазначила: незважаючи на фінансову кризу, всі заплановані на цей рік заходи відбудуться. Зокрема, це обласні конкурси серед молоді "Державна служба - моя служба", "Молодий підприємець року", "Молодий аграрій року", конкурси для обдарованої молоді, фестиваль "Зорепад".

Триватиме реалізація обласної програми "Молодій запорізькій родині - доступне житло" та програми тимчасового працевлаштування студентської молоді. На засіданні повідомили, що управління у справах сім'ї, молоді та спорту ОДА підписало угоду з КП "Обласний центр молоді", за яким молодіжні проекти здійснюватимуться на пільгових умовах або ж безкоштовно.

До речі, управління чекає на пропозиції та творчі проекти з проведення Дня молоді 28 червня і Дня студента - 17 листопада.

Світовий Банк обіцяє допомогти

Євген ЛОГАНОВ,  "Запорізька правда"

Представники Запорізької міської влади зустрілися з директором Світового Банку в Україні Мартіном Кайзером з приводу інвестування коштів у реконструкцію станції "Дніпрогес-2",- повідомляє прес-служба Запорізької міської ради. - Мартін Кайзер розповів про наміри Світового Банку вкласти 60 мільйонів доларів США у розвиток гідросистеми України, левова частка яких піде на реконструкцію Дніпровської гідроелектростанції, яка потребує заміни генераторів (вони відпрацювали свій ресурс), ремонту буйків та проїжджої частини греблі. На увесь комплекс робіт потрібно 600 мільйонів гривень.

Мартін Кайзер отримав у подарунок книгу про Запоріжжя і Дніпрогес.

Зміст::
Выберите подходящий для себя аватар, и впишите код в необходимую формуЗапорізька правда :: Аватары
Код аватара skull.jpg
Добавленно 18.12.2005

Код аватара 001041.jpg
Добавленно 18.12.2005

Код аватара 001664.jpg
Добавленно 18.12.2005

Код аватара 000991.jpg
Добавленно 19.12.2005

 

 :: Календар ::
березень
пнвтсрчтптсбнд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 :: Передплата 2009 ::
Шановні керівники районів, підприємств, організацій, установ – усі наші читачі, вірні друзі!

13 вересня в області стартувала передплата на друковані видання на наступний, 2009-й, рік.

Щоб передплатити улюблену газету, треба завітати на найближче відділення УДППЗ «Укрпошти». Ціни на головну газету області – «Запорізьку правду» – майже не змінилися, вони залишаються, як завжди, помірними і доступними для широкої аудиторії наших передплатників. Так, місячна вартість триразового випуску (для пільгових категорій населення) за індексом 21707 – 7 грн.45 коп.; місячна вартість четвергового випуску (для пільгових категорій населення) за індексом 21708 – 6 грн. 35 коп.

Місячна вартість триразового випуску для організацій, підприємств, установ та населення, на яке не поширюються пільги, за індексом 61096 – 9 грн.75 коп.; місячна вартість четвергового випуску для підприємств, організацій, установ та населення, на яке не поширюються пільги, за індексом 40401– 8 грн. 35 коп.

Стежте за «Днями передплатника», які проводитимуться у районах та містах області. У ці дні вартість передплати на всі індекси знижується на 10 відсотків!

Серед передплатників, як і раніше, в редакції «Запорізької правди» відбудеться розіграш лотереї. Редакція подбала про призи для читачів, які стануть переможцями лотереї. На цей раз традиційно розігрується і суперприз, а саме – хлібопічка. Розіграш лотереї відбудеться в другій половині січня 2009 року.

Поспішайте до поштових відділень! Пам’ятайте, що час на передплату дуже обмежений! Тому зробіть це вже сьогодні, не відкладаючи!

Адже «Запорізька правда» – ваш вірний і надійний друг, вона не тільки поінформує, а й порадить, захистить.

З повагою – редакційна колегія.

 :: Погода ::
 :: Партнери ::
 

Сторінка сгенерована 0.0688 ml.sec.