This version of the page http://www.mdau.mk.ua/ua/01_06.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-21. The original page over time could change.
МИКОЛАЇВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / MYKOLAYIV STATE AGRARIAN UNIVERSITY

Адреса університету:

54010, м.Миколаїв,
вул.Паризької комуни, 9
Тел.: (0512) 34-10-82
Факс: (0512) 34-31-46
rector@mdau.mk.ua

Загальна інформація -> Матеріально-технічна база

Матеріально-технічна база


Миколаївський державний аграрний університет має 6 навчальних корпусів, 5 гуртожитків, 1151 га орної землі. До структури університету входять 3 інститути: Науково-дослідний інститут нових агропромислових об´єктів та учбово-інформаційних технологій, Науково-дослідний інститут сучасних технологій в АПК та Інститут післядипломної освіти. До їх послуг 10 проблемних лабораторій, 17 навчально-консультаційних відділень у районах області, які мають власні приміщення та необхідне обладнання для проведення навчального процесу. 27 кафедр університету створили 66 філій на виробництві. 25 філій підготовчих курсів факультету довузівської підготовки в районах області здійснюють підготовку якісної абітурієнтної бази університету.

Структурними підрозділами університету є 3 коледжі: Вознесенський, Мигійський та Новобузький, кожен зі своєю потужною матеріально-технічною базою, до якої входять: лабораторії, дослідні поля, навчальні ферми, навчально-ремонтні майстерні та ін.

Університет має свій автотракторний парк, що використовується як для навчального процесу, так і для виробничої діяльності на сільськогосподарських угіддях.

Навчальний процес повною мірою забезпечений необхідними приміщеннями, що оснащені сучасними технічними засобами. Це – науково-дослідні лабораторії, навчальні лабораторії, комп’ютерні класи, лекційні аудиторії, науково-технічні бібліотеки.

НОВИНИ

19.03.2009 Миколаївський ДАУ отримав згоду на проведення ліцензування освітніх послуг у сфері вищої освіти.

Далі...

20-22 травня 2009 року ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом "Економіка і підприємництво" зі спеціальності "Облік і аудит" 2008-2009 навчального року.

Далі...

До уваги студентів. Упродовж квітня 2009 р. планується проведення виставки робіт молодих фотохудожників МДАУ, видання збірки творчих робіт молодих письменників і поетів МДАУ, проведення конкурсу соціальної реклами.

Далі...

До уваги дослідників та науковців! Сьома рамкова програма (РП7) ЄС з досліджень, що має підназву "Будівництво Європейського дослідницького простору знань для зростання", почалася 1.01.2007 і завершиться 31.12.2013. Є можливість долучитись до програми та зробити свій внесок в розвиток європейської та світової науки.

Далі...

Проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2008-2009 н.р.

Далі...

ДЕРЖАВНІ ЗАКУПІВЛІ

Річний планДалі...

ОголошенняДалі...

ОПИТУВАННЯ

блок для опитуванняДалі...