This version of the page http://fond.lutsk.ua/video/films.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-21. The original page over time could change.
Волинський обласний благодійний фонд “Переображення”
ru  en            
 
 
Новинки The Silent School




Старшокласники школи № 15 (м. Луцьк), де ми проводимо профілактику, створили невелику пародію на фільм жахів по темі «Куріння». Ми допомогли їм обтесати ідею і відзняли матеріал. Сценарій та монтаж їхній.


Посвята, що приносить плід




Фільм приурочено 10-літньому ювілею луцької недільної школи церкви "Дім Євангелія".
Жанр: документальний; рік виходу: 2008; формат: DVD; тривалість: 35 хвилин; автор сценарію: Наталія Кащук; адміністратор проекту: Ірина Мулько; оператор: Дричик Вадим; монтаж: Дричик Вадим.


Промо-ролик про Ковельську виховну колонію




Ми самі були здивовані, коли побачили те, що робиться у цій колонії. Це більше схоже на молодіжний військовий табір, ніж на сіру тюрму. Лише високі паркани та „колючка” видає справжню сутність цього місця.

Для юнаків створені всі умови, щоб змінити своє життя. Звісно, потрапляти туди не дуже хочеться та й не потрібно. Але начальство колонії зробило все можливе, щоб хлопці відчували себе людьми. Як вони зуміють скористатися цим шансом — це вже інша справа.


 
Все відео
Новинки

Профілактичні фільми
Правда про наркотики
Правда про куріння
Правда про СНІД
Правда про алкоголь
Найважливіше рішення в житті

Соціальні проекти
Профiлактика на Волинi
Соціальна реклама - "Антисуїцид"
Про виховання дітей

Кліпи

Відеосюжети про напрямки роботи

© 2008—2009 Волинський обласний благодійний фонд “Переображення”               
fimiam(a)lutsk.ukrpack.net
(0332) 76-72-34