This version of the page http://fond.lutsk.ua/news/news_concert2.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-21. The original page over time could change.
Волинський обласний благодійний фонд “Переображення”
ru  en            
 
 
03.07.08 Концерт Ангеліни Гаделії присвячений неповносправним



оn line video з "Новини на часі"



оn line video з підсумкової програми "Місто"

2.07.08 з 18 год. в приміщенні луцького Народного дому «Просвіта» відбувся фортепіанний благодійний концерт віртуоза Ангеліни Гаделії зі США. У програмі звучали класичні твори Фредеріка Шопена, Людвіга ван Бетховена, Франца Шуберта, Клода Дебюссі, Сергія Рахманінова та Роберта Шумана. У переповненому залі було дуже багато людей на інвалідних візках, оскільки концерт проводився у рамках проведення з 30.06 по 8.07 таборів для неповносправних дітей та дорослих на базі табору «Берізка» (с. Озеро, Ківерцівського району).


Організаторами концерту виступили Управління культури Луцької міської ради, Євангельська церква «Фіміам», Волинський обласний благодійний фонд «Переображення» та Християнська благодійна організація «Шлях до Життя».


Ангеліна Гаделія виступала у всесвітньовідомих концертних залах США (Карнегі Хол, Український Інститут Культури Нью-Йорка та Український Музей Сучасного Мистецтва в Чикаго), а також на фестивалях в Канаді, Мексиці, Франції, Італії та Іспанії, була солісткою у багатьох симфонічних оркестрах США під керівництвом видатних диригентів Джеймса Левайна, Давида Стерна, Джеймса Конлона та Теодора Кучара (головного диригента Київського Національного симфонічного оркестру). Під час концерту між творами Ангеліна розповідала про історію написання музичних творів та про власні переживання та думки стосовно роботи з неповносправними.


На концерті начальник відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради подякував організаторам концерту та безпосередньо ВОБФ «Переображення» за активну роботу по профілактиці негативних суспільних явищ, роботу з неповносправними, вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в області, активну громадську діяльність та з нагоди Дня молоді а також вручив Подяку Луцького міського голови Павлу Григоровичу Миронюку, Голові ВОБФ «Переображення».


Благодійний концерт проводиться з метою звернути увагу громадськості на проблеми людей з інвалідністю, з якими багато працює ВОБФ «Переображення» - через кабінет фізичної реабілітації для людей з спинномозковими травмами, через групи спілкування неповносправних, через літні табори для дорослих та дітей неповносправних, через семінари, навчання та тренінги для людей, які обслуговують неповносправних, через «Умілі ручки» - заняття з неповносправними дітьми, де вони самостійно виготовляють різні вироби, через регулярне відвідування неповносправних вдома з метою допомоги у вирішенні звичайних побутових потреб, через рекреаційні ігри тощо.


На концерті проводився благодійний збір на потреби роботи з неповносправними, в результаті якого було зібрано 2998 грн. 69 коп. про що свідчить спільно складений Акт організаторів концерту. Зібрані кошти будуть передані для неповносправних, які перебуватимуть у літніх таборах для дітей та молоді, які організовує та проводить ВОБФ «Переображення».

Прес-служба ВОБФ «Переображення»
Олександр Самрук
+38(050)969-21-14
 
<<<всі новини
 
© 2008—2009 Волинський обласний благодійний фонд “Переображення”               
fimiam(a)lutsk.ukrpack.net
(0332) 76-72-34