This version of the page http://fond.lutsk.ua/news/news_competition.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-21. The original page over time could change.
Волинський обласний благодійний фонд “Переображення”
ru  en            
 
 
18.05.08 Cімейно-спортивні змагання „Ріпка”

Як не прикро, але сьогодні Україна переживає кризу інституту сім’ї. Батьки стають все більш байдужими до виховання дітей, а діти відплачують їм непослухом та бунтом.

Внесли свою лепту у подолання цієї проблеми працівники та волонтери Волинського обласного благодійного фонду «Переображення» та церква Євангельських християн баптистів «Голгофа», які провели у неділю, 18.05, у місті Луцьку сімейно-спортивні змагання під назвою «Ріпка», приурочені до Міжнародного дня сім’ї.


Назва заходу взята з народної казки, в якій вся родина об’єдналася для того, щоб досягнути спільної мети. Саме цю символічну ідею втілили в життя організатори змагань. Вони об’єднали тридцять сімей для участі у змаганнях, які сміливо й наполегливо боролися заради перемоги.


За умовами змагань, участь могли брати команди з трьох чоловік: тато, мама і дитина. Винятком були неповні сім’ї, де одного із членів сім’ї міг замінити найближчий родич чи друг. Сім’ї змагалися у трьох дитячих вікових категоріях: 5-6, 7-9 та 10-12 років. Переможцями стали ті команди, які у підсумку естафет здобули найбільшу кількість балів.


Організатори змагань потурбувалися про чудові «сімейні» призи для переможців. За перше місце сім’я отримувала цифровий фотоапарат, за друге — DVD-плеєр, а за третє — похід сім’єю у ресторан Корона Вітовта. Як зазначають самі організатори змагань, досвід, який вони здобули, ще раз переконує в тому, що такі заходи дуже необхідні для сімей нашого міста. Це вартує всіх затрачених зусиль та коштів, тому що лише з міцною сім’єю наша держава буде міцнішою.


Прес-служба ВОБФ «Переображення»
Олександр Самрук
+38(050)969-21-14
 
<<<всі новини
 
© 2008—2009 Волинський обласний благодійний фонд “Переображення”               
fimiam(a)lutsk.ukrpack.net
(0332) 76-72-34