This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=54 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-20. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  19.01.2009 11:57:22 Олександр
  Пропозиції
  Добрий день. Не могли б Ви обновити дані Розкладу руху електропоїздів бо на сайті ще висить розклад з 25.05.08 року. Дякую.
  Відповідь: Шановний Олександре. На превеликий жаль, розклад руху приміських поїздів на сайтах залізниць України дійсно не оновлюється на протязі його дії.

  19.01.2009 11:31:46 Валентин
  Зміни графіка руху
  Доброго дня!Не перший рік користуюся послугами залізниці, віддаю перевагу над маршрутними таксі що межують між Рівне та Київом.Але досить не зучним залишається прибуття потягу у столицю України о 6-00 годині ранку.Чи є можливість змінити розклад щоб потяг прибував наприклад о 7 -00. З Повагою!!! Дужє вдячний за сайт
  Відповідь: Шановний п. Валентине! Дане питання буде розглянуто працівниками відповідних служб при розробці нового графіка руху поїздів на 2009/2010 роки.

  19.01.2009 09:41:13 Сергей и Светлана
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Уважаемое руководство Донецкой железной дороги и вагонного депо Донецк. 9 января мы отправляли мою маму на поезде №391 Херсон – Ясиноватая в вагоне №3. При посадке по станции Херсон из всей поездной бригады включая начальника поезда только проводник вагона №3 (молодой парень) имел нагрудный знак (фамилию, к сожалению, не запомнили). Однако суть даже не в этом, когда поезд уже должен был отправиться и машинист дал длинный гудок на отправление к вагону №1 подбежал мужчина с большой сумкой, и судя по всему попросил немного подождать, так как они провожали старенькую бабушку с палочкой, которая в это время с другим мужчиной спускалась с переходного моста. Первым кто на это отреагировал и развернул красный флаг, был не проводник вагона №1, не проводник штабного вагона, а именно проводник вагона №3. Учитывая, что в Херсоне в этот день был сильный мороз и гололёд, то именно грамотные и своевременные действия проводника вагона №3 спасли пожилого человека от опоздания на поезд. Задержка отправления на 1 минуту не стала бы фатальной для расписания движения, зато избавила пассажира с ограниченными физическими возможностями в трудных погодных условиях от неприятности. После звонка маме, она мне также рассказала, что в вагоне было тепло и комфортно, невзирая на температуру «за бортом» и то, что вагон был плацкартным и далеко не новым. Считаем, что проводник вагона №3 заслуживает благодарности (включая материальной) и быть поставленным в пример перед своими коллегами, в том числе и перед начальником поезда, так как это не заслуга начальника, а, учитывая вышеизложенное, личное отношение проводника к своей работе и показатель его добросовестности и профессионализма. С уважением, Сергей Лопаков и Светлана Пешкова.
  Відповідь: Уважаемые Сергей и Светлана! Спасибо за слова благодарности в адрес проводника пассажирских вагонов поезда № 391/392 сообщением Херсон -Ясиноватая. Добросовестный труд, высокий профессионализм, чуткое отношение к пассажирам проводника вагона № 3 Марковского О.О. будет учтено при подведении итогов работы за январь 2009г. Благодарность доведена до сведения всех работников поездных бригад вагонного депо Донецк на планерных совещаниях.

  19.01.2009 00:24:06 Ігор
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Доброго дня. Моє запитання стосується вагонів потягів 152 О (Жмеринка - Київ), і 153 О. Вагони 2-го класу цих потягів обладнані розетками з напругою 220 В. Бачив, що одна розетка точно є біля місця 20. Скажіть будь ласка біля яких місць другого класу встановлено ці розетки? Чи однакове їх розташування у різних вагонах такого ж типу? Дякую.
  Відповідь: Повідомляємо, що в пасажирському поїзді №151/152, 153/154 сполученням "Жмеринка-Вінниця -Київ" курсують міжобласні вагони на 64 місця. Дані вагони обладнані розетками з напругою 220 В, що знаходяться навпроти місць 15-16, 51-52 та в туалетах. Розташування розеток у всіх міжобласних вагонах на 64 місця однакове.

  18.01.2009 21:22:14 Глеб
  Інше
  ДОбрый день. Я роботою дежурным по станции Дарница. Учусь на заочно в КУЭТТ. И мене задали по маркетингу такой вопрос: Маркетинговые иследования пасажиропотоков по ст. Дарница. Немогли бы вы мне помоч с этим. Зарание благадарин...! мой emeil: arabadan@yandex.ru
  Відповідь: З даним питанням необхідно звернутися до керівництва вашої станції.

  18.01.2009 19:42:17 Георгій
  Інше
  Шановний начальник ПЗз Кривопішин О.М. ПЗз зверніть увагу на те, що витворяють за вашими очима Ваші підлеглі, зокрема Васьковський Ю.М.(начальник служби НРП) та Дейнеко П.С. (головний інженер РПЧ Фастів.) Васьковський Ю.М. проводить роботу яка несприяє безпеці руху, зате сприяє черех (головного інженера служби) відмиванню грошей. Щодо Дейнеко П.С. то Ваш наказ невиконано (або так мовити частково виконано) він обіймає посаду головного інженера РПЧ Фастів по даний час. Прошу провести внутрішнє розслідування та переконатись в невідвертості Ваших підлеглих. Також хочу зазначити що на сьогодні грубо порушуються всі існуючі закони, як в сфері покарання так і в сфері закону КЗПП України (призначаються наради коли завгодно, притігують до дисциплінарної відповідальності хто хоче та за що хоче. Зупиніть це!
  Відповідь: Для розгляду викладених фактів згідно Закону України "Про звернення громадян" просимо Вас надіслати письмове звернення до керівництва Південно - Західної залізниці на адресу: 01034, м .Київ, вул. Лисенка, 6.

  17.01.2009 21:13:56 Людмила
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Сколько стоит билет из Киева до Софии. На вашем сайте ответа не нашла.
  Відповідь: Вартість проїзного документа на поїзд №59 з Києва до Софії в купейному вагоні становить 1040 грн. станом на 19.01.2009р.

  17.01.2009 19:25:04 Алексей
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Часто бываю в вашем городе Днепропетровске(мама живёт в Сухачёвке),он мне очень нравится,особенно ж.д.вокзал только кто может объяснить мне что это за толпа кавказцев возле пригородных электричек которая что-то покупает(кажется орехи),при этом они ругаются,дерутся,ведут себя как на рынке.Может таким образом руководство вокзала готовится к Евро-2012?Извините,но всё это сильно портит общее впечатление о вашем прекрасном городе.
  Відповідь: Шановний Олексію! В лінійний відділ УМВС на Придніпровській залізниці направлено лист для вжиття заходів по недопущенню на вокзалі Дніпропетровськ фактів стихійної торгівлі, порушень правопорядку. Зазначені факти перекупівлі при прибутті – відправленні приміських поїздів, ймовірні в години максимального пасажиропотоку, коли значно ускладнюється виявлення і контроль за недопущенням подібних випадків. З боку керівництва та чергового персоналу вокзалу посилено контроль, проводяться спільні рейди з працівниками лінійного відділу міліції. Причетні працівники ознайомлені з матеріалами даного звернення та додатково проінструктовані.

  17.01.2009 19:21:59
  Пропозиції
  Шановний генеральний директор Укразалізниці! На Укразалізниці встановлено обліковий час 17-00, який закриває облікову добу. При роботі з залізничниками неоднаразово виникають випадки коли керівники дирекції залізничних перевезень, та станцій примушують клієнтів робити героїчні вчинки, щодо вивантаження - надання повідомлення про готовність о 16-59 (правда це чи не правда). Ваш показник обороту вагону змушує всіх залізничників особливо служби перевезень на всіх рангах "втирати окуляри" керівництву Укрзалізниці. Враховуючи настання кризової ситуації і падіння обсягів перевезень на всій мережі Укрзалізниці, відсутність місць складування нікому не потрібних вагонів, просимо Вас тимчасово відмінити ( збільшити або тимчасово не звертати уваги ) на показник обороту вагону. Збільшення часу знаходження вагонів на підїзних коліях підприємств (особливо протязі кризи) принесе набагато більше коштів, чим перевезення цих вагонів в порожньому стані. З повагою jakut@gala.net
  Відповідь: На залізничному транспорті порядок обліку станом на звітну добу 17-00 (чи 18-00 раніше) існує протягом багатьох десятиліть. Згідно рішення урядів країн СНД та Балтії залізничні адміністрації працюють єдиним загальним парком вагонів і зміна звітної години, на приклад на 0-00 в одній адміністрації неможлива без викривлення звітності і обліку в цілому. При наявності фактів примусового викривлення звітності просимо надати конкретні факти і до порушників будуть прийняті заходи відповідного реагування.

  17.01.2009 18:21:18 леонид
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  я живу в г.павлоград,днепропетровской обл. не подскажете стоимость билетов до г.москва?
  Відповідь: http://www.e-kvytok.com.ua/wps/portal
1... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ...832