This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=593 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-19. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  07.08.2007 20:26:41 Яна
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Скажите, пожайлуста, есть ли билеты на 10.08.2007 на поезд 3270 Харьков-Тавда до Екатеринбурга. Заранее очень благодарна.
  Відповідь: Продаж проїзних документів на поїзди проводиться засобами автоматизованих систем за 45 діб до відправлення поїзда. Норма місць поїздів доступна для здійснення продажу проїзних документів всіма квитковими касами, розташованими на території України, країн СНД та Балтії. Оскільки продаж проїзних документів здійснюється у безперервному режимі, то інформація про наявність вільних місць змінюється кожної хвилини, і для придбання проїзних документів є достовірною тільки на момент звернення пасажира до квиткової каси.

  07.08.2007 19:44:55 Володимир
  Інше
  Почему бы не включить в сайт карту железнодорожных путей. Указать на ней все станции, чтоб легче было ориентироваться в направлениях маршрутов. Тем самым облегчить поиск поезда по расписанию.
  Відповідь: Шановний Володимире Володимировичу. Можливо Ваша пропозиція буде втілена в життя в майбутньому.

  07.08.2007 19:29:40 Олексій
  Пропозиції
  Скажіть будьласка, чи можна на вашому сайті дивитись, чи є вільні місця на тей чи інший поїзд за декілька днів і більше.
  Відповідь: Продаж проїзних документів на поїзди проводиться засобами автоматизованих систем за 45 діб до відправлення поїзда. Норма місць поїздів доступна для здійснення продажу проїзних документів всіма квитковими касами, розташованими на території України, країн СНД та Балтії. Оскільки продаж проїзних документів здійснюється у безперервному режимі, то інформація про наявність вільних місць змінюється кожної хвилини, і для придбання проїзних документів є достовірною тільки на момент звернення пасажира до квиткової каси.

  07.08.2007 19:12:14 Олег
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Ехал 6.08.2007 поездом 40 киев-севастополь вагон №1 Вопрос №1 - имел ли проводник право кричать и ругаться на ВСЕХ пассажиров после того как кто-то нарушил правила пользования туалетом (дословно - "изгадил"), а впоследствии этот туалет закрыть. Вопрос №2 - действительно ли пользование электророзеткой 220В - платная услуга, или єто личная инициатива проводника?
  Відповідь: Шановний Олегу! Для можливості проведення службового розслідування стосовно грубої поведінки та неякісного виконання службових обов'язків провідником вагону №1 п.№40/39 сполученням Київ - Севастополь, прошу надати інформацію щодо станції здійснення посадки до поїзду, напрямку слідування та дати виїзду. Користування електророзеткою 220W для підзарядки мобільного телефону провідником вагону є платною послугою. Користування електророзеткою 220 W пасажиром для підключення тільки електробритви є безкоштовною послугою. Підключення будь-яких інших електроприладів до електророзетки 220 W заборонено Інструкцією по пожежній безпеці. З повагою, заступник начальника пасажирської служби А.Білоус.

  07.08.2007 18:17:25 Костянтин
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Коли я зможу придбати та заказати квиткі в on-line режимі, або в телефонному. Чому не можлив заздологідь заказати квиткі на проходящі поїзди. Коли це зміниться.
  Відповідь: Шановний Сергію! Надання послуг замовлення квитків через веб-сайт передбачено в плані Укрзалізниці. На теперішній час проводиться розробка програмного забезпечення. Замовити квитки по телефону з подальшим отриманням безпосередньо в бюро замовлень вокзалу Дніпропетровськ або з доставкою по вказаній адресі можливо за телефонами 8(0562) 33-62-53, 004. Всі вільні місця на поїзди, які курсують по території України, країн СНД та Балтії, знаходяться в загальному продажу. При наявності вільних місць можливо оформити замовлення квитків по телефону заздалегідь (від 45 до 1 доби до відправлення поїздів).

  07.08.2007 17:02:22 Тетяна
  Інше
  Доброго дня! Підскажіть будь ласка, у мене склалась така ситуація: Замість квитків до Севастополя я взяла до Сімферополя скільки мені потрібно доплатити щоб доїхати цим же поїздом до Севастополя.
  Відповідь: Шановна Тетяно Миколаївно! Згідно п.8.1. Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України (дивись тут http://www.uz.gov.ua/?m=services.transppl.pass_prav&f=Doc.View&p=pravpass.8&lng=uk), пасажир, який прямує до однієї з проміжних станцій у вагоні зі спальними місцями, за бажання та за наявності вільних місць у цьому вагоні може продовжити поїздку далі станції, зазначеної в проїзному документі (крім вагонів зі змінним трафаретом). У цьому разі він повинен завчасно заявити про це провіднику вагона (начальнику поїзда), який оформляє пасажиру документи на подальший проїзд як за нову поїздку. При здійсненні оформлення проїзду необхідно сплатити вартість нового проїзного документу від ст. Сімферополь до ст. Севастополь та вартість послуги по оформленню проїзду начальником поїзду (6 грн. 50 коп.). Нажаль, у Вашому зверненні не вказано номер поїзду, в який придбано квиток, тому вирахувати вартість проїзду немає можливості. З варістю квитків можливо ознайомитися за посиланням http://www.uz.gov.ua/index.php?m=services.transppl.schedulkiev&f=ScheduleOra.Place. З повагою, старший інспектор І. Кириченко.

  07.08.2007 15:51:30 Наталия
  Інше
  У меня возникает только один вопрос: для чего существует номер, по которому можно заказать билет с доставкой(503 60 50), если он всегда занят, при чем не по причине частых звонков!!!
  Відповідь: Служба "бюро замовлень" працює з 9 до 20 години кожний день. Номер багатоканальний, по мірі надходження дзвінків абонентів ставлять в чергу та по мірі звільнення каналу выдбуваэться з'эднання з оператором. Коли черга переповнена абоненту поступаэ сигнал "занято".

  07.08.2007 14:48:36 Тарас
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Учора 6.08.2007 р. о 17.30 на Львівському вокзалі начальник поїзда Львів-Донецьк не пустила у вагон мою маму із моїми дітьми на підставі того, що у бабусі не було оригіналів свідоцтв про народження дітей (квитки були на бабусю й обох внучок, їм ще нема 7 років). Будь-які пропозиції щодо того, щоб передати копії чи з"явитися мені з оригіналами на вокзал у Донецьку і підтвердити, що це не викрадення дітей, а просто прикрий збіг обставин не подіяли. Начальник без попередження виставила на квитках штампи "відмовлено у посадці" і не взяла пасажирів, квитки у касі не приймають, оскільки вони вже недійсні. Будь-які спроби дістати квитки на найближчі дні до Донецька закінчилися нічим. Станом на сьогодні ситуація така: 300 грн за квитки ніхто не компенсує. Квитків на найближчий час нема, мама із дітьми "на сумках" живуть у родичів у Львові. Порадьте, що у такому випадку робити!!!!!!!!!!!!!
  Відповідь: Шановний Тарасе! Згідно п. 2.29 «Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України» пасажир, який перевозить дитину до 14 років, повинен мати оригінал документу, який підтверджує вік дитини, і надавати його особам, які контролюють, під час посадки в поїзд та на шляху прямування. Тому дії начальника поїзда № 70 Львів- Маріуполь Віннічук Т.О. є правомірними. Для повернення коштів за невикористанні проїзні документи, Вашій мамі треба було звернутися до адміністрації вокзалу Львів.

  07.08.2007 14:31:07 Василь
  Інше
  Чому у Львові в пасажирському ДЕПО заставляють писати заяви на звільнення без дати усіх провідників?
  Відповідь: Шановний Василю Семеновичу! За станом на 09.08.2007р. таких випадків в пасажирському вагонному депо Львів не виявлено.

  07.08.2007 14:20:56 Софія
  Інше
  якими потягами можна дістатися з Симферополя до Севастополя. Туда і назад. Дякую
  Відповідь: Шановна Софіє Петрівно! З розкладом руху приміських поїздів у сполученні Сімферополь - Севастополь можливо ознайомитися за посиланням http://www.uz.gov.ua/elektropr/09.htm, пасажирських поїздів - http://www.uz.gov.ua/index.php?m=services.transppl.ScheduleOra&f=ScheduleOra.Prib&lng=uk. З повагою, старший інспектор І.Кириченко.
1... 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 ...832