по русски in english
Про компанію Портфоліо Продукти Замовлення Контакти

Розробка Інтернет сайтів

Розробка сайтів є основним видом діяльності нашої компанії. Ми робимо більшість видів Інтернет сайтів: від промо сайтів та сайтів-візиток до великих інформаційних порталів і системи електронної комерції. За час нашої роботи ми виробили певний підхід до процесу створення сайтів. Цей підхід застосовується нами в кожнім проекті.

Суть виробленої методології складається в наступних етапах:

1. Оцінка тематики створюваного сайта;
2. Розробка комерційної пропозиції, що містить загальний опис структури ресурсу, блоків і модулів;
3. Створення технічного завдання для майбутнього проекту;
4. Розробка програмної частини проекту;
5. Розміщення сайта на сервері (без дизайну);
5. Допомога замовникові в підготовці матеріалів і занесенні інформації на сайт;
6. Створення макетів дизайну і доробка їх із замовником;
7. Прив'язка дизайну до програмної частини;
8. Реєстрація готового сайта  на пошукових машинах і каталогах;

Звичайно весь процес займає від 2 до 4 тижнів. Перевага такого структурованого процесу полягає в тому, що вже на 4 етапі замовник може вносити готовий контент на сайт. Таким чином, після прив'язки дизайну сайт уже цілком готовий. Економія часу складає приблизно 2 тижня (час на створення макетів дизайну, їхня зміна для замовника, і прив'язку).

Особливістю нашої компанії є те, що перші кроки (аналіз тематики, створення пропозиції, а частіше і ТЗ) робиться нами безкоштовно (тут Ви можете оформити заявку на комерційну пропозицію).

Більшість проектів ми робимо на основі Webo CMS. Цей продукт дозволяє заощаджувати час розробки, що позначається на загальній вартості проекту. Крім цього за рахунок постійного розвитку продукту замовники одержують можливість постійно поліпшувати свої сайти за рахунок застосування нових модулів і рішень.  Ще однією перевагою застосування Webo CMS є його надійність (за рахунок перевірки на багатьох сайтах).

Якщо CMS не дозволяє вирішити ті або інші потреби клієнта, ми завжди можемо реалізувати окремі рішення без застосування CMS, або ж модернізувати продукт під потреби замовника.

Корпоративний сайт

Найпоширеніший варіант рекламного сайту, необхідність якого перевірена часом, тому кожна компанія прагне заявити про себе на весь світ за допомогою власного корпоративного сайта в мережі Internet.

Такий ресурс будується на основі безлічі розділів і містить інформацію про компанію (її цілі, особливості, вакансії, контактну інформацію) та її продукцію. У випадку з великими брендами іноді створюється окремо сайт компанії, і окремо - сайти різних торговельних марок або видів товару.

Іміджевий сайт

Іміджевий сайт сьогодні є необхідним атрибутом реклами будь-якої фірми, що претендує на успіх. Він служить своєрідною візитною карткою і має на меті познайомити відвідувачів з новинками, акціями компанії. При розробці дизайну іміджевого сайту враховується фірмовий стиль, кольори фірми, але завжди залишається місце для творчої фантазії.

Інформаційний ресурс

Інформаційний ресурс, як правило, має своєю меті ознайомити відвідувачів з останніми новинами політики, спорту, культури і т.д. Часто інформаційний ресурс являє собою електронну версію реального друкованого або електронного ЗМІ.

Розважальний портал

Розважальні портали в наш час є популярним місцем проведення часу користувачів Internet.
Ресурс звичайно має масу розділів різного характеру і тем(фотографії, анекдоти, історії та інше) і сервіси (відсилання листівок, download музики, фільмів та інше).
Успіх розважального ресурсу залежить насамперед від розмаїтості і багатства інформації на ньому, тому вимагає постійного відновлення і поповнення змісту.

Електронний магазин

У століття розвитку Intenet технологій досить зручний і корисним є засіб електронної комерції - Internet магазин.
Ресурс надає користувачам переглядати інформацію про товари магазина й оформляти заявки в режимі on-line.

Інше

Компанія Webo готова розглянути Ваші заявки на оригінальні проекти.


Терміни і ціни

Вартість наших послуг і продуктів.


Корпоративний сайт
Строки: 20 днів     Ціна: Від 20 000 грн
Іміджевий сайт
Строки: 20 днів     Ціна: Від 10 000 грн
Інформаційний ресурс
Строки: 20 днів     Ціна: Від 20 000 грн
Розважальний портал
Строки: 30 днів     Ціна: Від 25 000 грн
Електронний магазин
Строки: 20 днів     Ціна: Від 15 000 грн
Інше
Строки: -     Ціна: Від 150 грн / година

Портфоліо

   
WaterPlanet
   
"Украіна Молода"
   
Український Тиждень
   
Міжнародний бізнес-портал IBCS
   
Туристична інформаційна система для "СМГП"

Оформити замовлення на створення безкоштовної комерційної пропозиції

© Webo 2002-2009
info@webo.com.ua