This version of the page http://gorod.kr.ua/cult/56.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-18. The original page over time could change.
Чарівний голос «Горлиці» » Кировоград - городской информационный сайт

Чарівний голос «Горлиці»

Народному аматорському ансамблю пісні і танцю «Горлиця» Кіровоградського районного Будинку культури виповнилося 40 років.

Із ювілеєм знаний ансамбль привітала виконуюча обов'язки першого заступника голови облдержадміністрації Світлана Негода.

Під час ювілейного вечора «Горлиці», який відбувся у районному Будинку культури, Світлана Негода у своєму вітальному слові зазначила, що «Горлиця» стала улюбленим колективом серед аграріїв, ветеранів, концерти хору, а тепер і танцювальної групи чекають не лише у Кіровоградському районі, а й по всій області.

І в тому велика заслуга керівника «Горлиці» - заслуженого працівника культури України Наталії Медведєвої та балетмейстера Олени Григор'євої.

Світлана Негода побажала талановитим виконавцям міцного здоров'я, творчих успіхів і яскравих виступів, особливо у ювілейний для області рік.

До речі, ансамбль пісні і танцю «Горлиця» - один із активних учасників ювілейного концерту на честь 70-річчя Кіровоградщини.

Comments are closed.

« Лариса Ніцой з Кіровограда пише казки про політику Виктор Ющенко приедет в Кировоград »