This version of the page http://novynar.com.ua/files/companies/foxtrot (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-17. The original page over time could change.
Компанії » Досьє » Новинар
Шановні користувачі, це бета-версія сайту. Чекаємо на ваші відгуки

Фокстрот

Заснування 1993 рік

Президент групи компаній "Фокстрот" Геннадій Виходцов

Сфера діяльності гуртовий та роздрібний продаж аудіо-, відео-, побутової техніки й електроніки

Компанія «Фокстрот» - один із найбільших ритейлерів українського ринку з гуртового і роздрібного продажу аудіо-, відео-, побутової техніки й електроніки в мережевому сегменті.

На 10 липня 2006 року мережа магазинів «Фокстрот» включала 148 торговельних об’єкта, розташованих у 72-x обласних і районних центрах України. Загальна торговельна площа магазинів мережі «Фокстрот» складає 109 тисяч кв.м.

Компанія «Фокстрот» завоювала довіру більш ніж 60 компаній-виробників і є офіційним дилером таких провідних компаній як: LG, Daewoo, Samsung Electronics, Sony, Philips, Braun, Pioneer, JVC, ARDO, Canon, Thomas, Ariston, Indesit, Electrolux, Zanussi, Gorenje, Panasonic, Ufesa, Sharp, Hitachi, Candy, Bosch і інших.

У магазинах мережі «Фокстрот» представлений різноманітний асортимент товарів. Дисконтні карти «Фокстрот», котрі діють по всій мережі, дозволяють оптимізувати витрати на придбання побутової техніки й електроніки, також компанія практикує постійно діючу систему знижок.

Компанія «Фокстрот» здійснюють продаж товару в кредит, безкоштовну доставку техніки покупцям, гарантійне і післягарантійне обслуговування.

Компанія «Фокстрот» має власний парк автомобілів, що здійснюють доставку товару на склади й у магазини, а також безкоштовну доставку великогабаритної побутової техніки покупцям з магазина до місця експлуатації.

Для підвищення якості обслуговування і забезпечення постійного зв’язку зі споживачами фахівцями компанії організований інформаційний центр «Фокстрот». Подзвонивши по номері 8-800-500-1530 (дзвінки з будь-якої точки України безкоштовні) клієнти компанії можуть довідатися адресу найближчого магазина «Фокстрот» у своєму місті, прослухати інформацію про поточні акції, одержати консультацію фахівців з питань експлуатації побутової техніки й електроніки, а також висловити свої побажання з покращення якості обслуговування покупців.

За інформацією офіційного сайту компанії на сьогоднішній день «Фокстрот» займає більш 25% українського ринку аудіо-, відео-, побутової техніки й електроніки в мереженому сегменті, і в планах компанії - значне збільшення обсягів продажів, активне регіональне розширення і подальше підвищення якості обслуговування клієнтів.

Джерело: офіційний сайт компанії "Фокстрот".

Оновлено: 3 жовтня 2006, 13:57
Пошук новин про "Фокстрот"
Реклама
Дивись також
  • ЗАЗ
  • ЛУКОЙЛ
  • UMC
  • Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод
  • Metro Cash&Carry
  • УкрАВТО
  • Ельдорадо
  • Велика Кишеня
  • Космо
  • Київстар
Обзор сети
Ricardo
Что происходит с гривной
bigmir)net
Рецепты хорошего настроения!
uaSport
Видео: Аршавин - есть дубль!
Ivona
Чего не стоит говорить любимому?
Ivona
Пэрис повторяет за "свекровью"
Корреспондент
Видеоблог Олега Скрипки: Інтернет – це бруд