This version of the page http://www.rec.lviv.ua/newrec/?tc=187 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-16. The original page over time could change.
СТОРІНКА ПІДПРИЄМЦЯ :: Ресурсно-інформаційний центр

ГОЛОВНА СТОРІНКА
ПРО НАС
ЗАКОНОДАВЧА БАЗА
ЗАПРОШУЄМО ДО СПІЛКУВАНЯ
АКТУАЛЬНІ ВАКАНCІЇ
ЗАПРОШУЮТЬ НА РОБОТУ
ТРЕНІНГ КЛУБ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПРАЦЕДАВЦІВ
СЕМІНАРИ ДЛЯ ПРАЦЕДАВЦІВ
ПРОФНАЧАННЯ
ПРОФОРІЄНТАЦІЯ
СТОРІНКА ПІДПРИЄМЦЯ
РОБОТА В ІНТЕРНЕТІ
ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК ЛОЦЗ 'ШАНС'
ОРГАНІЗАЦІЇ З ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

 

СТОРІНКА ПІДПРИЄМЦЯ

На даній сторінці розміщенна інформація щодо започаткування та організації власної справи !!!

    Однією із стратегій зниження рівня безробіття є залучення незайнятого працездатного населення до організації власної справи. Самозайнятість надає можливість отримати джерела існування, дозволяє в повній мірі використати індивідуальні, фізичні та розумові здібності людини на вирішення завдань у будь-якій галузі господарства і є більш привабливою, ніж наймана праця.

   Тому, одним із завдань служби зайнятості щодо створення відповідних умов для розвитку самозайнятості безробітних. Так на базі новоствореного Львівського міського центру зайнятості створена Школа молодого підприємця, так званий консультаційний пункт з питань ведення підприємницької діяльності. Бажаючі розпочати власну справу та вже діючі підприємця тут можуть пройти безкоштовне консультування з питань організації та ведення бізнесу, бізнес-планування, маркетингу, бухгалтерського обліку та звітності, кредитування, державної реєстрації, ліцензування, оподаткування тощо, пройти навчання за різноманітними тренінговими програмами. Також можуть ознайомитися з літературою, брошурами про те, як розпочати власний бізнес, як скласти бізнес-план; про правові основи підприємницької діяльності, маркетинг, менеджмент, бухгалтерський та податковий облік, фінансування та кредитування, торгівельно-комерційну діяльність, Законами України, Указами Президента, Постановами Уряду, іншими нормативно-правовими актами, які стосуються підприємництва; газетами та журналами відповідного напряму. У школі молодого підприємця є уся необхідна інформація про банківські установи, кредитні та лізингові спілки, органи податкової адміністрації, пенсійного фонду, куди бажаючі можуть звернутися за додатковими консультаціями та інформацією.

  Достатньо значне місце серед заходів що сприяють залученню безробітних громадян до започаткування власної справи займають семінари з орієнтації безробітних на підприємницьку діяльність, а також семінари з основ підприємницької діяльності Беручи участь у яких, безробітні мають можливість ознайомитися з аспектами ведення підприємницької діяльності, умовами надання одноразової допомоги з безробіття для започаткування цієї діяльності, а також пройти профдіагностичне обстеження для виявлення свого підприємницького потенціалу. 

   Запрошуємо безробітних громадян та усіх хто мріє розпочати власну справу взяти участь у семінарах з орієнтації на підприємницьку діяльність ( щодня о 11. 00) та семінарах з основ підприємницької діяльності ( щовівторка та щочетверга о 15.00)

  Соціальним партнером Львівського міського центру зайнятості виступає консалтингова компанія ТзОВ «Територія Бізнесу» (www.business-territory.com.ua)
Графік проведення консультаційних заходів у школі молодого підприємця на вересень 2008 року        детальніше >>>
Графік проведення тренінгів у школі молодого підприємця на вересень 2008 року      детальніше >>>
 
Одноразова виплата допомоги з безробіття для організації безробітним підприємницької діяльності.      детальніше >>>
 
Написання БІЗНЕС-ПЛАНУ для одержання одноразової виплати допомоги з безробіття для організації підприємницької діяльності.      детальніше >>>
 
Патентування деяких видів підприємницької діяльності.     детальніше >>>
 
Умови та порядок надання одноразової допомоги з безробіття для започаткування підприємницької діяльності. Детальніше>>>
 
Програма дій зі створення підприємства. Детальніше>>>
 
Умови державної реєстрації юридичної особи та фізичної особи-підприємця. Детальніше>>>
 
БІЗНЕС - ПЛАН: підраховуємо прибутки та витрати. Детальніше>>>
 
Інформація про патент. Детальніше>>>
 
Отримання печатки та штампів. Детальніше>>>
 
Різні види реклами мають свої плюси, мінуси і особливості. Детальніше>>>
 
Спрощена система оподаткування. Детальніше>>>