This version of the page http://www.poverkhnost.tv/news/sport.php?min=120 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-16. The original page over time could change.
Спортивная телекомпания "Поверхность"
понедельник, 16 марта 2009
rus | eng понедельник, 16 марта 2009  

НОВОСТИ СПОРТА

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ

Рафаель Надаль: Енді Мюррей був кращим
Після поразки у півфінальному матчі US Open від британця Енді Мюррея в листі до читачів газети "Times" Надаль зазначив: "Енді грав краще за мене. Ще до матча я говорив,що гра буде важкою. Енді грав чудово і я знав, що можу програти.Так і сталося."

22 октября 2008

Воронін не бачить сенсу виступати за збірну
Нападник берлінської "Герти" та збірної України прокоментував свою відсутність на полі у матчі відбору ЧС-2010 проти збірної Хорватії (0:0): "Напевно я один хотів вийти на поле, більше ніхто крім мене цього не хотів. Те, що від мене залежить я би зробив, навіть більше. Зараз я перебуваю у дуже хорошій формі, багато граю, в останній грі забив гол, почуваю себе просто чудово. Чому я не грав, я не знаю.

15 октября 2008

Помічник Михайличенка радить Вороніну "зав`язати" зі збірною?
"Михайличенко і Воронін з'ясують стосунки. І все буде нормально. А в суботу увечері Андрій просто погарячкував" - вважає асистент тренера збірної України Вадим Євтушенко, коментуючи заяву форварда "Герти" про те, що він більше не хоче грати за національну команду.

14 октября 2008

"Сокіл" вдруге здолав "Дмитров"
Київський "Сокіл" продовжив переможну ходу. І у другому матчі з колишнім лідером Вищої ліги Росії кияни здобули перемогу.

14 октября 2008

Травмы косят "Юве"
Вратарь "Ювентуса" Джанлуиджи Буффон пропустит домашний матч группового этапа Лиги чемпионов УЕФА с "Реалом" из-за повреждения правого бедра. Травма того же характера ставит под вопрос участие в этой встрече полузащитника Мауро Каморанези.

08 октября 2008

Жеребкування Кубку УЄФА. "Металіст" зіграє проти клубу Вороніна
Харківський "Металіст" у груповому раунді Кубку УЄФА зіграє з "Бенфікою", "Олімпіакосом", "Галатасараєм" та "Гертою" Андрія Вороніна

07 октября 2008

Чемпіон України з наступного сезону зможе позмагатися в Євролізі УЛЄБ
Прийнято революційне рішення у сучасному клубному баскетболі Європи. Тепер команди гратимуть за спортивним принципом, а не за економічним, як було раніше

07 октября 2008

Орест Терещук: "Стаховський тренується на повну силу"
Капітан збірної України про перші дні в Дубліні напередодні матчу Кубку Девіса між збірними Ірландії та України

07 октября 2008

"Prime Yalta Rally": Перемога Юрія Протасова і драма на фініші
Останні три спецділянки "Prime Yalta Rally" не змінили імені переможця - їм став екіпаж Ace Racing Юрій Протасов/Олександр Горбик. Кияни без проблем довели гонку до переможного фінішу, тоді як за їх спинами розгорнулася справжня драма.

07 октября 2008

Фернандо Алонсо виграв захоплююче Гран Прі Сінгапуру
Іспанський гонщик "Рено" виграв першу нічну гонку в історії Формули-1. Не завадило Алонсо і те, що він стартував з 15-ої позиції. Фантастична перемога!

07 октября 2008

Новые вершины россиянок
В понедельник WTA опубликовала новую версию списка лучших теннисисток планеты. Россиянка Елена Дементьева потеснила сербку Ану Иванович с четвертого места в рейтинге WTA. Мария Кириленко, завоевавшая в воскресенье в Сеуле свой 5-й титул в карьере в одиночном разряде, поднялась на 2 позиции и обосновалась на 31-м месте.

01 октября 2008

Семин: «Важно каждое очко»
Главный тренер киевского «Динамо» Юрий Семин был доволен набранным очком после нулевой ничьей в гостевом поединке с «Фенербахче», а наставник турецкой команды Луис Арагонес пообещал, что его подопечные заиграют сильнее.

01 октября 2008

Исинбаева – лучшая легкоатлетка Европы!
Двукратная олимпийская чемпионка по прыжкам с шестом Елена Исинбаева признана лучшей легкоатлеткой Европы 2008 года.

01 октября 2008

Лига Европы сменит Кубок УЕФА
Исполнительный комитет УЕФА принял решение о смене названия Кубка УЕФА, который начиная с сезона 2009/10 будет именоваться Лигой Европы УЕФА.

30 сентября 2008

"Сокіл" здобув свою п'яту перемогу
"Сокіл" - "Кристал" 6:3 (3:1; 2:1; 1:1)

24 сентября 2008

« предыдущая [ 9 из 108 ] следующая »  

НОВОСТИ КОМПАНИИ

Інтерв'ю з паном Самойленком
У попередній програмі „Спортклуб” гостем студії був президент групи компаній „Повєрхность ТВ” Віктор Самойленко. Пропонуємо вам „роздруківку” розмови ведучого з паном Самойленком.

подробности
   

свадебный фотограф Киев

повехрность плюс, спутниковое тв, установка тарелки

© 1989-2009. НПО Поверхность. При использовании материалов ссылка на сайт обязательна!