This version of the page http://novynar.com.ua/files/companies/megamax (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-03-16. The original page over time could change.
Компанії » Досьє » Новинар
Шановні користувачі, це бета-версія сайту. Чекаємо на ваші відгуки

МегаМакс

Заснування 1995 рік

Сфера діяльності продаж побутової техніки та електроніки

За 12 років своєї діяльності компанія "МегаМакс" пройшла класичний для більшості вітчизняних підприємств шлях становлення. Відділи у великих магазинах м. Києва - саме так починалася історія компанії. Перший окремий магазин "Шельф", що на вулиці Шота Руставелі, 11, був відкритий у 1999 році.

У 2004 році компанія "Мегамакс" почала освоєння регіональних ринків. Буквально за рік відкрилися повноформатні гіпермаркети електроніки в Одесі, Харкові, Донецьку. У цьому ж 2004 році в Києві відкрилися два торговельних пункти: салон Hi-Fi техніки "Pioneer" та гіпермаркет електроніки на масиві Оболонь.

У 2005 році відкрилися нові гіпермаркети електроніки "Мегамакс" у Києві, Одесі, Запорожжі, а також два в Харкові.

За 2006 рік до списку міст, де є присутнім Торговельна мережа "Мегамакс", приєдналися Дніпропетровськ, Ужгород, Ізмаїл та Іллічевськ.

У 2007 р. нові гіпермаркети електроніки "Мегамакс" відкрилися в Херсоні, Львові, Донецьку, Дніпропетровську і Києві.

На сьогоднішній день торговельна мережа "МегаМакс" нараховує 30 гіпермаркетів електроніки в Україні. "МегаМакс" пропонує великий вибір товарів - більш 15 тисяч найменувань.  Причому, як стверджують у компанії, якщо якого-небудь товару не буде в наявності, персонал Торговельної мережі зможе організувати його постачання індивідуально за замовленням клієнта.

У магазинах мережі можливі консультації фахівців із установлення техніки і сервісного обслуговування, а також наступна технічна підтримка.

Скред маркетингових рішень "Мегамакс" практикує акції, пропозиції за спеціальними цінами, визначення власників коштовних призів.

Оновлено: 4 жовтня 2006, 10:44
Пошук новин про "МегаМакс"
Реклама
Дивись також
  • Metro Cash&Carry
  • Енергоатом
  • Газпром
  • НАК Нафтогаз України
  • Геркулес
  • Союз-Віктан
  • Rainford
  • Сармат
  • Інтерпайп
  • Харцизький трубний завод
Обзор сети
Ivona
Форум: Как ты относишься к неравным бракам?
Афиша
Фотогалереи: Самые красивые люди Украины-2008
bigmir)net
Советы: Почему мужчины говорят неправду?
bigmir)net
Развивающие игрушки для детей.
uaSport
Видео: Кровавая драка на стадионе Лужники
Pink
Новая девушка Бонда!