Укр    Рус
Про компанію
Новини
Продукція
Виробництво
Доставка води
Для преси
Акції
Вакансії
Контакти

ПIДПИСАТИСЯ НА РОЗСИЛКУ
НОВИН КОМПАНIЇ     




  Головна   Карта сайту   Зворотний зв'язок
 
 
 
 
 
 
 
 
 

НОВИНИ КОМПАНIЇ
26.02.2009
ТМ «Моршинська» змінила упаковку
ТМ «Моршинська» змінила упаковку, щоб представляти Україну в глобальному природоохоронному русі Carbon Action Plan (CAP). З новою формою пляшки економія пластику становитиме 128 тонн на рік
Докладнiше »

17.11.2008
«Миргородська» та «Старий Миргород» стали переможцями конкурсу «100 кращих товарів України»
Дві торгові марки Миргородського заводу мінеральних здобули у своїх категоріях найвище визнання на авторитетному конкурсі, організатором якого є Держспоживстандарт України.
Докладнiше »

21.10.2008
IDS Group провела прес-конференцію за результатами літнього сезону
Під час зустрічі з журналістами керівництво компанії розповіло про основні тенденції та показники ринку бутильованих вод.
Докладнiше »

ПРО КОМПАНIЮ

IDS Group є лідером вітчизняного ринку мінеральних вод у всіх його категоріях. Сьогодні компанія контролює понад 25% ринку, та її частка практично втричі більша, ніж у найближчого конкурента. Холдинг IDS Group було створено наприкінці 2004 року внаслідок об'єднання найпотужніших українських виробників мінеральних вод та їх дистрибуторів: Миргородського заводу мінеральних вод, Моршинського заводу мінеральних вод «Оскар», ЗАТ «Індустріальні та дистрибуційні системи» («ІДС») і ВАТ «Нова». 2008 року IDS Group завершив процес консолідації розрізнених виробництв з розливу трускавецької води і створив на їх базі єдине сучасне підприємство – Трускавецький завод мінеральних вод.
Нині IDS Group виробляє і просуває на ринок збалансований портфель популярних мінеральних вод, що видобуваються в екологічно чистих курортних регіонах нашої держави («Миргородська», «Моршинська», «Трускавецька Аква-Еко»,  «Трускавецька кришталева», «Старий Миргород», «Сорочинська»), а також є ексклюзивним імпортером грузинського «Боржомі» в Україні.

Докладнiше »
 

 
   Розроблено Inline  
© ЗАТ «IДС » 2005-2008. Всi права захищенi.